Treaclemoon body butter The Honeycomb secret

treaclemoon body butter the honeycomb secret

Je kunt zien dat ik de laatste tijd best wat producten van Treaclemoon laat zien, waaronder de Treaclemoon douche mousses en niet te vergeten de Treaclemoon winactie! Nu heb ik niet alleen alles gekregen en ook niet alles geef ik weg. Uiteraard kocht ik voor mezelf ook wat producten bij de actie van Trekpleister. Nu kon ik best veel kopen maar heb het maar bescheiden gehouden :) Ik kocht onder andere de Treaclemoon body butter in The Honeycomb Secret voor mezelf. En nog een paar dingen maar die komen later. Nu eerst naar de Treaclemoon body butter in The Honeycomb secret.

The girl loved bees… precious and clever in their fabulous velvet coats, yellow boots and tiny feet dusted with the souls of millions of flowers.

Treaclemoon body butter The Honeycomb secret

treaclemoon body butter the honeycomb secret

Deze body butter van Treaclemoon geeft direct een hele zoete geur af als je de deksel eraf haalt. Ik weet niet precies hoe honing ruikt, maar deze geur doet me zeker niet denken aan honing. Ik heb hem er nog even bij gepakt en nogmaals geroken om te kijken waar ik het echt naar vond ruiken. In mijn ogen is het een hele zoete geur, maar dan niet fruitig. Het is meer een zware zoete geur als ik een appeltaart. Begrijp je wat ik bedoel? Zoet maar zwaar. Dit is een geur waar je echt van moet houden. Over het algemeen hou ik zelf wel van zware en aanwezige geuren, maar deze is misschien toch iets té zwaar. Aan de hand daarvan was ik wel benieuwd of hij ook zo zwaar rook op mijn huid en hoelang de geur dan precies zou blijven hangen.

treaclemoon body butter the honeycomb secret

De structuur van de Treaclemoon body butter is heel stevig. Het is heel stevig maar ook weer heel erg zacht met uitsmeren. Het lijkt een beetje te smelten op je huid waardoor je het heel makkelijk kunt uitsmeren. Je hebt niet heel veel nodig om een groot gedeelte van je lichaam van deze Treaclemoon body butter te voorzien. Het is dus heel erg zuinig. Als je teveel van deze body butter gebruikt dan trekt het wel heel erg langzaam in en lijkt hij een vettig laagje achter te laten. Dat was op mijn huid in ieder geval aan de orde. Niet echt waar je op zit te wachten. Als je een klein beetje pakt en uitsmeert is het goed aan te brengen en komt er niet zo’n vies laagje. De geur is wel heel erg aanwezig.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

treaclemoon body butter the honeycomb secret

Over deze Treaclemoon body butter ben ik op zich wel te spreken. De structuur vind ik fijn, smeert fijn uit en mijn huid voelt heel zacht en verzorgd aan. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van zo’n product. Minpunt die ik persoonlijk vind, is dat de geur heel erg aanwezig is. Dat ligt natuurlijk ook aan de geuren die je wel en niet lekker vindt, maar deze is wel heel overheersend. Op mijn huid blijft de geur ook erg lang hangen, maar gelukkig wel in iets mindere mate waardoor hij niet zo overdreven aanwezig is.

Deze Treaclemoon body butter bevat 250ml aan product wat een mooie voorraad is. In de producten van Treaclemoon zitten geen parabenen en het wordt niet getest op dieren. De koopt Treaclemoon onder andere bij Albert Heijn .

Lees ook:
Shea Body Butter – The Body Shop
Wild Argan Oil Body Shop body butter & miracle solid oil
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Heb jij jij wel eens een Treaclemoon body butter gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *