Mijn Samsung Galaxy S7 Edge rose pink

samsung galaxy s7 edge rose pink

Al enige tijd heb ik dit pareltje in mijn bezit en nu wil ik er toch iets over schrijven. Je hebt hem trouwens al kunnen zien in mijn favorieten artikel. Eerder had ik een iPhone 6, maar deze begon helaas wat mankementen te vertonen met als grootste ding dat de batterij echt supersnel leeg ging. Heel irritant, aangezien 9 van de 10 mensen in mijn omgeving een Samsung telefoon hebben en dus een andere oplader. Gelukkig kon ik verlengen en wilde ik een iPhone 7 bestellen , in eerste instantie. Goede verhalen over gelezen en ook de specificaties stonden mij wel aan. Toch heb ik op het laatste moment gekozen voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Puur ook uit mijn eerdere ervaringen met Samsung toestellen in het verleden.

Hoe bevalt mijn Samsung Galaxy S7 edge?

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super blij ben met deze telefoon en dat ik een goede keuze heb gemaakt. Nu had ik gelukkig de mogelijkheid bij T-Mobile om hem vervroegd te verlengen (wel tegen betaling) en dat heb ik toen gedaan. Ik zit al jaren bij deze provider en mijn ervaringen zijn heel fijn. Je wordt goed geholpen door de klantenservice die ook actief is op bijvoorbeeld Twitter. Vind ik makkelijker dan bellen dus daar maak ik wel eens gebruik van :)
De telefoon is superhandig in gebruik en ook de camera is erg fijn. Deze gebruik ik natuurlijk heel vaak op mijn Instagram te updaten. Ook speel ik geregeld spelletjes op mijn telefoon (lees: HayDay verslaaf) en dan is het ook wel fijn als hij een beetje snel is. Dat is hij! Je kunt echt met gemak meerdere apps op de achtergrond hebben draaien en dan kun je nog geruisloos een spelletje spelen. Qua snelheid en camera dus helemaal niets op aan te merken!

Wat gebruik ik op mijn telefoon?

samsung galaxy s7 edge rose pink

Zelf vind ik het altijd erg leuk om thema’s en icoontjes af te wisselen. Dit kan heel makkelijk in Android omdat er gewoon een online winkel is waar je dit gratis of tegen betaling kunt aanschaffen. Dit is bij iPhone allemaal niet zo makkelijk te regelen. Nu heb ik ook een ander thema met ronde icoontjes. Wel vind ik het enorm handig dat ze ook op het icoontje nu aangeven hoeveel berichten je hebt. Dit had je eerder niet op Android, alleen op de iPhone. Verder heb ik alles netjes geordend in mapjes, wel zo makkelijk. Ik ben zo’n type die niet teveel wil klikken om ergens bij te komen wat ik nodig heb. Zo heb ik dat dus opgelost :)

Lees ook:
Zonder internet, niet te doen! Ben jij internet verslaafd?
iPhone 6 hoesjes van eBay besteld
6 tips om van je telefoonverslaving af te komen
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?

Zou jij toch kiezen voor de iPhone 7 of toch een ander model?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *