iPhone 6 hoesjes van eBay besteld

by Mariska

Zelf ben ik gek op hoesjes voor mijn iPhone 6 en heb er dan ook een best aantal opgespaard. Nu begon het ineens weer erg te kriebelen om een keer gebruik te maken van eBay. Dat was echt al een tijdje geleden, dus gisteravond surfde ik wat rond en ging op zoek naar leuke hoesjes voor mijn iPhone 6. En ik kan wel zeggen dat dit is gelukt. Omdat ik weet dat veel bloggers het ook heel leuk vinden om te zien wat iemand op eBay koopt (en ik het leuk vind om te delen ;) ), laat ik het zien in een blogpost.

iphone 6 cover lipstick ebay

De eerste is gewoon een simpele roze hoes, maar dat vind ik wel fijn. Gewoon een mooie kleur met verder geen poespas. Van de lipstick heb ik twee verschillende besteld, dat vond ik wel hele leuke hoesjes :) Volgens mij zitten er ook van die glitters in die bewegen, net zoals bij de Hema hoesjes.

Roze iPhone 6 hoesje – $0.77 en gratis verzenden bij deze verkoper.
iPhone 6 cover lipstick – $2.50 en gratis verzenden bij deze verkoper.

Deze quote vond ik gewoon heel erg mooi. De combinatie van de woorden, het lettertype en de kleuren vind ik gewoon erg leuk en hij was ook niet zo duur. Hij lang dus zomaar in mijn mandje ;) Het hoesje ernaast is de zwarte lipstick, eigenlijk precies dezelfde als die je hierboven ziet, alleen in een andere kleur. Ook leuk!

Keep smiling quote – $0.99 en gratis verzenden bij deze verkoper.
Lipstick hoesje – $2.99 en gratis verzenden bij deze verkoper.

iphone 6 dreamcatcher bunny

Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik het merk Playboy heel erg leuk vind en zo’n hoesje wilde ik al zo lang! Vind de combinatie van roze, de oortjes en het staartje gewoon heel erg leuk. Nu moest het er dus maar eens van komen en deed hem in mijn winkelmandje. Ook vind ik dromenvangers altijd heel erg mooi. Zelf heb ik er twee in mijn kamer hangen en daarom koos ik ook voor dit hoesje. Het is gewoon het geheel :)

Roze bunny hoesje – $4.25 en gratis verzenden bij deze verkoper.
Dromenvanger – $1.99 en gratis verzenden bij deze verkoper.

En nu maar wachten tot ze binnen zijn :) kan stiekem niet wachten. Ben erg benieuwd of ze er een beetje fatsoenlijk uit zien, maar dat zal wel meevallen denk ik… in goede zin ;)

Lees ook:
Freedom lipstick Now Collection
Sterrenstof – de leukste kleding, schoenen en items met sterren
AliExpress telefoonhoesjes shoplog (en mooie kwasten!)

Koop jij vaak op eBay?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?