Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Zonder internet, niet te doen! Ben jij internet verslaafd?

KPN internet

Zonder internet is natuurlijk nooit een heel geweldig iets, maar als blogger zijnde is het dus echt heel vervelend. Als blogger ben je ook wel een beetje internet verslaafd. Dit heb ik helaas al een paar keer meegemaakt en dat is niet echt een pretje. Als blogger wil je natuurlijk je foto’s kunnen uploaden, je artikelen kunnen tikken en publiceren en je social media kanalen bijhouden. Het is daarom belangrijk dat je een goed internet abonnement hebt die voldoet aan jouw behoeftes. Helaas heb je er niet altijd grip op wanneer er plotseling een storing ontstaat, maar dan kun je het wellicht zo oplossen dat je evengoed internet hebt. Zo kun je bijvoorbeeld op je mobiele telefoon vaak een ‘hotspot’ instellen, waardoor je telefoon de internetverbinding deelt en je jouw laptop daarmee kan verbinden. Is alleen aan te raden als je ook een hele grote internetbundel hebt trouwens šŸ˜‰

TV kijken via internet

Wij bloggers kijken heel vaak tv. TV die tegenwoordig niet meer via de ouderwetse kabel loopt, maar die digitaal of interactief is en dus ook via de internetverbinding loopt. Heel handig! Je ontvangt vaak heel veel zenders en ook het beeld is mooier door de HD verbinding. Dit is wat ik heb en ik wil echt niet meer terug naar de kabel. Dit bevalt me veel beter. Het is wel handig om te weten dat niet alleen je internetverbinding op je telefoon en laptop MB’s pakken van de internetverbinding, maar ook het tv kijken. Daarom is het belangrijk om een speedtest bij KPN uit te voeren. Deze tool checkt dan welke upload- en downloadsnelheid je hebt. Het zou zonde zijn als je per maand een vermogen betaalt voor snel internet, maar dat later blijkt dat de snelheid waarvoor je betaalt helemaal niet haalbaar is op jouw adres. Dat is niet erg handig! Als 1-persoon huishouden gebruik je niet vaak alles tegelijk, maar als je met meerdere mensen in een huis woont die ook tegelijk tv kijken is het handig om daar eens naar te kijken.

Ja, ik ben internet verslaafd

Dit komt voor velen van jullie waarschijnlijk niet als een verrassing. Sinds dat ik ooit begon met bloggen (rond 2009), ben ik er nog meer verslaafd aan geraakt. Daarvoor deed ik wel dingen op internet zoals CU2, Dreamcommunity had je nog en ik zat veel op clubs.nl. Daarvoor maakte ik de ene naar de andere Photoshop creaties en dat vond ik geweldig. Eigenlijk sinds dat wij internet thuis hadden, in 2000, was ik op slag verliefd en wilde ik niet meer achter de computer vandaan. Destijds nog via een vaste kabel uit de muur en ook moesten we nog wisselen. Mijn broertje, zusje en moeder wilde namelijk ook weleens achter de computer šŸ˜‰ Leuk feitje is dat de geschiedenis van internet terug gaat naar 1982.

Lees ook:
Tv kijken in mijn kantoor, zó doe ik dat!
Welke blogartikelen scoren het beste?
Wat gebruik ik voor mijn blog?
7x affiliate links, de belangrijkste dingen + extra tip!

Ben jij internet verslaafd?

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 30 mei 2018 / 11:46

  Ben geen internet verslaafde! Maar een computer bij de hand is wel altijd erg handig.

 2. 4 januari 2018 / 15:21

  Ik ben ook echt verslaafd, wanneer het internet eruit ligt probeer ik iets te verzinnen om te doen maar eigenlijk heeft bijna elke optie dan met internet te maken en kan ik er erg genoeg echt chagrijnig van worden haha!
  Lees het laatste blogbericht van Eva – 2017My Profile

 3. 29 december 2017 / 19:50

  Ik zou ook echt niet weten wat ik zonder het internet zou moeten. Ik besteed dagelijks heel wat uren achter de pc, maar wel aan dingen waar ik oprecht blij van word. Ik vind het soms zelfs lastig om me voor te stellen dat er een tijd zonder internet was, haha.
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Favorieten der favorieten | Beste ontdekkingen van 2017My Profile

 4. Yara
  29 december 2017 / 16:44

  Ik denk dat ik zeker ook internet verslaafd ben. Ik kijk vooral tv via netflix en youtube en ik moet wel op internet bezig zijn voor mijn blog.
  Liefs,
  Yara
  Lees het laatste blogbericht van Yara – New Year’s outfit ideasMy Profile

 5. 29 december 2017 / 15:58

  Ja hoor en dat durf ik ook echt toe te geven! Ik bedoel, wat moet ik Ć¼berhaupt zonder internet haha. Inmiddels is het zo handig. Ik zou ook niet weten wat ik zonder google bijvoorbeeld moet haha.
  Lees het laatste blogbericht van priscilla – Mijn 10 beauty favorieten van 2017 ā™„My Profile

  • Mariska
   Auteur
   29 december 2017 / 17:55

   Haha, ik gebruik Google ook nog echt voor alles. Als een apparaat niet werkt of als ik een probleem heb denk ik al dat er altijd wel iemand anders is die hetzelfde heeft.