Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Hallo, ik hou gewoon van lekker eten!

lekker eten

Een van de redenen waarom ik denk ik niet kan afvallen is, omdat ik van lekker eten hou. Niet dat ik elke dag alleen maar slechte dingen eet, zo zit het nu ook weer allemaal niet. Ik hou gewoon enorm van lekker eten. Als je voor een bak salade voor me zet en een cheeseburger dan is het voor mij niet zo moeilijk kiezen. Inderdaad de burger met kaas eet ik op en de sla laat ik staan. Misschien is lekker eten wel een soort van verslaving te noemen voor mij. Uiteraard eet ik ook gewoon fruit en eet ik in de avond vaak gewoon groente 😉 Als ik echt alleen maar had gegeten en gedronken wat ik lekker vond, dan moest ik nu door dé Jerry Springer en zijn team uit huis getakeld worden en kon ik mijn eigen kont niet meer afvegen.. om je even een beeld te geven. Gelukkig is het niet zo ver!

Foto: Shutterstock

En wat is dat lekkere eten en drinken dan?

– Brie! Lekker op een bolletje, maar ik snij er gerust een hele homp af om die in een keer op te eten
– Kijk eens bij de Lidl naar salami worst waar knoflook doorheen zit….
– 4 kazen pizza, daar mag je me dus echt voor wakker maken!
– Afgelopen zondagavond nog een zak zoete popcorn
– Kaasstengels, zowel warm als koud
– Een wit broodje met een dikke laag boter en daarbovenop een dikke laag Calvé pindakaas en het liefst met nootjes
– Watermeloen (is dus wel lekker gezond!)
– Een tosti met twee plakken ham en twee plakken kaas. Lekker riant belegd.
– Niet te vergeten de heerlijke Red Bull in Lime smaak (de zilveren..) die bijna nergens meer verkrijgbaar is
– Een halve warme worst van de Hema
– Pasta met spekjes en heeeeeeeeel veel gesmolten kaas
– Oh ja, alle andere Red Bull trouwens ook, vooral daarna de bosbessensmaak
– Veel satésaus en knoflooksaus

Dit is nog maar een greep uit de dingen die ik echt lekker vind en het liefst heel erg vaak eet. Dat doe ik uiteraard dus niet, anders was ik nog meer rond als dat ik nu al ben. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik vaak wel een blikje energydrink op een dag drink. En ja, ik weet dat dit slecht is 🙂 Wat groenten betreft hou ik enorm van rode kool, spruitjes en rode bieten. Dat zijn echt mijn favorieten! Nu ben ik ook wel erg benieuwd waar jij van houdt qua eten en drinken? Waar mag je jou midden in de nacht voor wakker maken en eet je eigenlijk het liefst elke dag?

Lees ook:
Afvallen met Herbalife, hoe gaat het tot nu toe?
Paprika Quiche
Lunchen bij Van der Valk Hoorn
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 8 februari 2017 / 09:26

  Ben ook dól op eten! Probeer wel echt vaak de gezonde LEKKERE dingen te eten , maar je kunt me altijd wakker maken voor donuts, of een pizza. Ik hou ook zo van chocola en chips…Really bad, haha. Wat gezonde dingen betreft hou ik gelukkig echt van groente en fruit en kan ik er aardig wat lekkere dingetjes mee maken! Ik vind spruitjes ook lekker, vooral in spruitjesstamppot!

  • Mariska
   Auteur
   8 februari 2017 / 09:41

   JA, spruitjes zijn echt mijn favoriet! liefst met een beetje nootmuskaat eroverheen. Zo maakte mijn moeder dat altijd 🙂

 2. Henrieke
  31 januari 2017 / 21:22

  Niemand mag mij zomaar wakker maken! 😉

  Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n grote eter. Een bakje frambozen eet ik net zo lief (of liever) dan een bakje chips. 🙂

 3. 31 januari 2017 / 13:48

  Zooooo lekker allemaal, ik houd ook echt van eten maar ben nu wel actief aan het minderen. Als het om echt slechte dingen gaat mag je me wakker maken voor friet of een mckroket! Haha

  • Mariska
   Auteur
   31 januari 2017 / 20:02

   Een MC Kroket heb ik nu echt heel erg trek in! Zag ook een reclame van de Mac voorbij komen haha

 4. Joyce - LemonyLifeNL
  31 januari 2017 / 07:56

  Haha heel herkenbaar! Ik ben ook gewoon dol op lekkere pasta’s, pizza, koekjes, pesto noem het maar op!

  • Mariska
   Auteur
   31 januari 2017 / 20:01

   Jaaa, pizza, pesto en pasta’s zijn zeker mijn meest favoriete gerechten! ♥

 5. 31 januari 2017 / 07:47

  Het liefst eet ik elke dag Sushi en daar kun je me ook voor wakker maken. Ik vind dat zo lekker! Daarnaast ben ik dol op de ben & jerry cookie dough en de Oreo koekjes omringd met witte chocolade. Sinds kort ben ik ook dol op een pompoensalade met, kikkererwten, rucola en zongedroogde tomaatjes. ZO lekker! Oh en framboosjes. 😉

  • Mariska
   Auteur
   31 januari 2017 / 20:00

   Ah ja Ben & Jerry’s is natuurlijk ook erg lekker, vooral Cookie Dough!

   • 31 januari 2017 / 21:23

    Ja die is bij mij ook favoriet! Daar kun je mij echt heel blij mee maken haha.

 6. Cindy
  31 januari 2017 / 06:48

  Zoete aardappel frietjes uit de oven!
  Tomaat met mozzarella en pesto!
  Komkommer met zout en peper!
  Biefstukje.
  Vers fruit! Jammmmie.