Hallo, ik hou gewoon van lekker eten!

lekker eten

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Een van de redenen waarom ik denk ik niet kan afvallen is, omdat ik van lekker eten hou. Niet dat ik elke dag alleen maar slechte dingen eet, zo zit het nu ook weer allemaal niet. Ik hou gewoon enorm van lekker eten. Als je voor een bak salade voor me zet en een cheeseburger dan is het voor mij niet zo moeilijk kiezen. Inderdaad de burger met kaas eet ik op en de sla laat ik staan. Misschien is lekker eten wel een soort van verslaving te noemen voor mij. Uiteraard eet ik ook gewoon fruit en eet ik in de avond vaak gewoon groente šŸ˜‰ Als ik echt alleen maar had gegeten en gedronken wat ik lekker vond, dan moest ik nu door dĆ© Jerry Springer en zijn team uit huis getakeld worden en kon ik mijn eigen kont niet meer afvegen.. om je even een beeld te geven. Gelukkig is het niet zo ver!

Foto: Shutterstock

En wat is dat lekkere eten en drinken dan?

– Brie! Lekker op een bolletje, maar ik snij er gerust een hele homp af om die in een keer op te eten
– Kijk eens bij de Lidl naar salami worst waar knoflook doorheen zit….
– 4 kazen pizza, daar mag je me dus echt voor wakker maken!
– Afgelopen zondagavond nog een zak zoete popcorn
– Kaasstengels, zowel warm als koud
– Een wit broodje met een dikke laag boter en daarbovenop een dikke laag CalvĆ© pindakaas en het liefst met nootjes
– Watermeloen (is dus wel lekker gezond!)
– Een tosti met twee plakken ham en twee plakken kaas. Lekker riant belegd.
– Niet te vergeten de heerlijke Red Bull in Lime smaak (de zilveren..) die bijna nergens meer verkrijgbaar is
– Een halve warme worst van de Hema
– Pasta met spekjes en heeeeeeeeel veel gesmolten kaas
– Oh ja, alle andere Red Bull trouwens ook, vooral daarna de bosbessensmaak
– Veel satĆ©saus en knoflooksaus

Dit is nog maar een greep uit de dingen die ik echt lekker vind en het liefst heel erg vaak eet. Dat doe ik uiteraard dus niet, anders was ik nog meer rond als dat ik nu al ben. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik vaak wel een blikje energydrink op een dag drink. En ja, ik weet dat dit slecht is šŸ™‚ Wat groenten betreft hou ik enorm van rode kool, spruitjes en rode bieten. Dat zijn echt mijn favorieten! Nu ben ik ook wel erg benieuwd waar jij van houdt qua eten en drinken? Waar mag je jou midden in de nacht voor wakker maken en eet je eigenlijk het liefst elke dag?

Lees ook:
Afvallen met Herbalife, hoe gaat het tot nu toe?
Paprika Quiche
Lunchen bij Van der Valk Hoorn
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.