Pickwick tea topics #2

by Mariska

Het is weer tijd voor de wekelijkse Pickwick tea topics! De vorige tea topics werd heel leuk ontvangen en kreeg er leuke reacties op. Vind ik leuk! Het is natuurlijk een originele manier om wat meer over mij te weten te komen én voor mij een leuke manier om persoonlijke artikelen te schrijven. Ik heb weer heel wat thee weg gedronken de afgelopen dagen, waaronder Pickwick Caramelised Pear en Pickwick Apple Pie die ik pas laatst heb ontdekt. Ja, ik weet dat ze allang in de winkel liggen, maar had ze nooit eerder meegenomen. Oh, en nog andere smaken van Pickwick waar ik binnenkort over vertel.

Pickwick tea topics #2

Waar voel je jezelf het meest op je gemak?
Daar kan ik heel kort over zijn en dat is thuis. Thuis en in de omgeving van mijn directe familie. Dan voel ik mij het meeste op me gemak en kan ik ook het beste mezelf zijn. Niet dat ik bij andere mensen niet mezelf ben, maar dat vind ik toch wel lastiger. Niet dat ik verlegen ben, maar ben graag bij mensen die ik door en door ken. Dat zijn mijn directe familie leden :)

Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was?
Zeker weten iets waarmee je zelf geld kunt maken. Ik weet dat geld niet gelukkig maakt, maar het zou het leven wel veel makkelijker maken. Gewoon wat ruimer te kunnen leven en te kunnen doen wat je wilt. Al moet ik zeggen dat ik wel meer ben van de kleine dingen waar ik gelukkig van word. Verder ook iets waarmee je je gewoon gelukkig kunt voelen, voor iedereen.

Wat brengt een lach op jouw gezicht?
Sowieso het werken aan mijn blog én mijn nieuwe project thebloglight.nl. Het is veel werk, maar ik geloof dat ik het wel echt leuk ga vinden om andere mensen tips te geven, over bloggen te schrijven en mijn ervaring te delen. We zullen kijken wat het me brengt maar ik heb er veel zin in :) Daarbij brengen lieve en leuke mensen een lach op mijn gezicht, lieve berichtjes, mensen die je waarderen en respecteren en doen wat je leuk vind en gelukkig van wordt. Dat doe ik momenteel :)

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Pfoe, lastig. Eigenlijk zit je natuurlijk al snel te denken aan een supergrote villa met veel kamers, maar nee. Ik geloof niet dat ik dat uiteindelijk zou willen. Gewoon een leuk ruim huis, met een mooie kamer die ik als kantoor gebruik en verder een huis met veel wit en licht. Dat je wel veel ruimte hebt, maar ook weer niet teveel. Verder niet zoveel wensen :)

Als jij een glazen bol had, wat zou je daar graag in willen zien?
Niet per se iets over mijn toekomst, denk ik. Aan de ene kant zou ik wel wat dingen willen weten, maar ik ben bang dat als je zulke dingen weet, je er naar gaat leven. Dat is iets wat ik niet wil. Een beetje spanning is natuurlijk wel fijn, als je niet weet wat er gaat komen. Wel zou ik willen zien hoe het nu met mijn oma gaat boven en of zij een oogje op ons houdt. Laatst hebben mijn zusje en ik bij mijn andere opa en oma een engelen beeldje op het graf gezet en ik ben dan altijd een beetje benieuwd of ze het zien. Verklaar me voor gek, maarja, ik geloof ik dat soort dingen :)

Lees ook:
Pickwick tea topics #4
Pickwick tea topics #5
Pickwick Tea Topics #7 (favoriete ijssmaak en avondmens?)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?