7 kerstcadeaus om nu alvast in te slaan (voor jezelf)

kerstcadeaus radbag gadgets

Nu dat de herfst is begonnen komt de kerst ook weer een stapje dichterbij. Ik geloof dat ik vanmiddag op Twitter las dat er nog vanaf vandaag 20 vrijdagen voorbij komen voor het kerst is. Dat klinkt niet zo heel ver meer! Het is altijd aan te raden om vroeg je kerstcadeaus in te slaan, als je natuurlijk mensen gaat verrassen hiermee! Mocht je dat niet doen (of wel) kun je natuurlijk altijd jezelf ook een cadeautje geven. Toch hartstikke leuk als je iets besteld op een webshop, het laat inpakken en vervolgens bij jezelf laat afleveren? Net echt ;) Ik heb wat kerstcadeaus voor je op een rij gezet om je vast wat inspiratie te geven. Om het makkelijk te maken ga ik er vanuit dat je voor jezelf wat leuke kerstcadeaus gaat shoppen :)

Eenhoorn sloffen
Deze zijn echt heel erg leuk en vielen me direct op. Degene op de foto kan ik nu niet meer op de site vinden, maar wel deze! Deze zijn alleen niet helemaal dicht, zeg maar. €29,95.

Eenhoorn jumpsuit
En om nog even in de eenhoorn stemming te blijven, heb ik ook deze eenhoorn jumpsuit toegevoegd aan het lijstje. Ik weet zeker dat veel van jullie dit echt leuk gaan vinden en hem ook wel gaan aanschaffen. Hoe chill is het om de hele dag als eenhoorn in de rondte te rennen? €59,95.

Scrabble led lichtjes
Om je huis wat op te vrolijken heb je natuurlijk accessoires nodig. Deze leuke led lichtjes slinger met scrabble letters is natuurlijk wel erg leuk! Hierin vind je 10 LED’s met 60 verwisselbare letterstickers. €29,95 .

Lightbox
Een lightbox is tegenwoordig helemaal in en je vindt ze echt in heel veel (online) winkels. Helemaal hip! Ook Radbag verkoopt zo’n superleuke lightbox. Zelf ben ik zeker nog van plan zo een aan te schaffen, alleen heb ik een beetje ruimtegebrek door andere leuke accessoires op mijn slaapkamer, haha. €39,95.

Verwarmbaar hart kussen
Dit kussen kun je dus verwarmen en heeft 2 standen. Heel warm en warm. Toch heerlijk als het buiten regent en jij lekker op de bank zit? Je kunt hem opladen via mini USB en deze kabel wordt er ook bijgeleverd. €39,95.

Chupa chups geurige theelichtjes
Ik zag dus van die kleine waxinelichtjes op de site, die naar Chupa Chups zouden ruiken. Dat zal dus vast en zeker heerlijk ruiken. Nu ben ik aan het kijken en zoeken.. en kan ze helaas niet meer vinden :( Wellicht dat ze weer terug komen, maar helaas kan ik hier nu geen link naartoe plaatsen. Leek me juist zo leuk en uniek!

Nagellakhouder
En voor mensen die van nagellak houden (zoals ik..) dan is zo’n nagellakhouder ook wel leuk. Heb hem al eens vaker voorbij zien komen en lijkt me ergens wel handig. Maar ik denk dat je ook wel voorzichtig moet gaan zijn. Het is natuurlijk wel heel anders.. of je nu je potje op tafel zet of in deze nagellakhouder die je om je vingers bind. Iemand ervaring mee? €19,95.

Deze kerstcadeaus en gadgets koop je bij Radbag!

Lees ook:
4x heerlijke lip smacker (Chupa Chups & ijs!)
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Vind hét perfecte kerstcadeau voor iedere persoonlijkheid
Waarom Kerst dit jaar zó anders is dan voorheen

Wat zouden jullie het liefst ontvangen van deze lijst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *