Treaclemoon One Ginger Morning limited edition

door Mariska

Een paar maanden terug was ik weer eens bij DM en dit keer gingen we naar CentrO in Oberhausen. Daar moest en zou ik naar DM en had ik ook veel gekocht. Waaronder deze Treaclemoon One Ginger Morning limited edition douchegel. Douchegel en andere doucheproducten heb ik genoeg, maar deze vond ik wel heel speciaal. De geur, maar ook de verpakking vond ik heel erg leuk. Tijd om deze te gebruiken en mijn review er over te schrijven natuurlijk 🙂 Ik denk dat deze Treaclemoon One Ginger Morning douchegel ook alleen in Duitsland te koop was!

Lees ook: Jo Malone Honeysuckle & Davana

Treaclemoon One Ginger Morning limited editon

treaclemoon one ginger morning limited edition

De verpakking van deze Treaclemoon One Ginger Morning limited edition ziet er wel heel feestelijk uit. De verpakking is een beetje goudbrons van kleur met daarop confetti en ballonnen. Hoe feestelijk wil je het hebben? De verpakking trok ook wel mijn aandacht in de DM dus hij ging mee naar huis. De geur vond ik alleen wel een ding. Als ik de zin ‘One Ginger Morning’ hoor, dan denk ik dat het een beetje een sterke kruidige geur zou zijn. Dat is het echter niet.

treaclemoon one ginger morning
treaclemoon one ginger morning

In de winkel kun je natuurlijk niet echt zien welke kleur het is, maar ik had verwacht iets in de trant van oranje of bruin. Onder de douche kwam ik erachter dat het dus groen is. Een beetje mintgroen. Niet verwacht! De geur is heel apart. De eerste keer dat ik het rook vond ik het echt precies naar cola ruiken. Echt gewoon cola. Onder de douche was dit niet anders. De geur van cola blijft echt aanhouden. Stiekem hoopte ik wel, voor het eerst, dat deze geur niet enorm sterk en lang zou blijven hangen. Ik wil niet naar een fles cola ruiken.

treaclemoon one ginger morning

De Treaclemoon One Ginger Morning douchegel smeert heel erg makkelijk uit en is een stevige substantie. Niet zo dik als de Yves Rocher vanille bourbon douchegel en ook niet te waterig. Precies goed dus. De geur van cola ruik je bij het opsmeren wel heel erg, maar hij blijft niet heel erg lang hangen. Na een half uurtje/uurtje is de geur wel gevlogen en ruik je er niets van terug op je huid. In dit geval vind ik dat wel prettig 🙂 Normaal gesproken vind ik het namelijk wel fijn als een geur lang blijft hangen, maar in deze wil ik niet rondlopen als een cola fles de hele dag 🙂

Het is een leuke douchegel, ziet er zeker feestelijk uit en zou hem zeker ruiken als je hem tegenkomt in de DM in Duitsland. Ik geloof niet dat deze in Nederland verkrijgbaar is of is geweest. Het is wel weer een flinke fles van 500ml en hier betaalde ik misschien €2,00 of €3,00. Het is leuk om erbij te hebben, leuke verpakking en lekkere geur, maar geen specifieke musthave.

Lees ook:
Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember
Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Kennen jullie Treaclemoon One Ginger Morning? Wat is jouw favoriete geur van Treaclemoon?

Gerelateerde artikelen

11 reacties

priscilla 16 oktober 2017 - 10:32

Zo jammer dat sommige geuren niet in Nederland verkrijgbar zijn. Ik spaar ze namelijk allemaal, haha. Deze geur klinkt ook wel erg lekker.

Reageer
Maaike 16 oktober 2017 - 01:10

Dit is echt een fijn merk. En ik ben nu benieuwd naar deze geur 😀 Mijn favoriet is One Ginger Morning.

Reageer
Lonneke 13 oktober 2017 - 18:44

Hier een echte treaclemoon fan, ben wel benieuwd naar de geur. De verpakking heeft een mooie uitstraling.

Reageer
Manon 13 oktober 2017 - 16:36

Ik vind de fles er wel leuk uitzien. Helaas heb ik het niet gezien toen ik in Duitsland was.

Reageer
Marleen 13 oktober 2017 - 14:41

Ik heb nu die chocogeur van DM, haha! Ook heerlijk! Cola? Why not! hihi!

Reageer
Daniëlle Springer 13 oktober 2017 - 09:19

Wat een bijzondere fles! Ik ben wel benieuwd naar de geur, want cola was ook niet het eerste waar ik aan dacht toen ik de fles zag.

Reageer
Marjolein 13 oktober 2017 - 08:59

Jaa deze is inderdaad in Nederland ook gewoon te koop, in een doorzichtige fles! Ik koop ‘m regelmatig, vind het een hele lekkere en verfrissende geur voor in de ochtend.

Reageer
Lisanne 12 oktober 2017 - 19:14

Hier al een lange tijd de favoriet van Pris. Hij is hier in Nederland als de ‘normale’ editie verkrijgbaar en helaas niet in zo’n mooie fles. De geur zit dus gewoon in het vaste assortiment. Ik vind ‘m inderdaad ook altijd naar cola (flesjes, die snoepjes) ruiken! Maar als ik dat hier thuis zeg, krijg ik weinig bijval. :’) Eindelijk iemand die dat dus ook vindt!

Reageer
Mariska 12 oktober 2017 - 19:19

Ah ik wist niet dat dit precies dezelfde geur was, omdat ik die hier in Nederland in het assortiment zit nog niet heb geroken. Grappig dat we het er hetzelfde over denken! 🙂 Weet niet of ik hem op ga gebruiken, dus mocht je interesse hebben, of Pris.. je weet me te vinden 😉

Reageer
Lisanne 12 oktober 2017 - 21:52

Lief! Ik weet je te vinden! Heb nu nog een voorraadje staan, mede dankzij de DM ook. Haha!

Reageer
Romy 12 oktober 2017 - 18:47

Bij het horen van de naam van de geur was mijn aandacht meteen getrokken. Ik verwachtte ook iets kruidigs, maar colageur spreekt me toch niet echt aan 😉 Ik denk dat ik deze even voorbij laat gaan.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.