Etos body mist Evening Kiss & Forever Love

etos body mist evening kiss & forever love

Etos pakt deze feestdagen uit met nieuwe, heerlijk geurende producten! Het assortiment wordt niet alleen uitgebreid met een limited edition body shimmer, maar ook met een gloednieuw vijfde parfum, Mystic Night. Om de feestdagen compleet te maken komen van de Etos eau de toilettes matching body mists. Stuk voor stuk ideale cadeautjes of gewoon lekker voor jezelf! Check de Etos body mist!

etos body mist evening kiss forever love

Etos is goed bezig de laatste tijd met onder andere de nieuwe Etos nagellak, andere make-up producten en nu ook heerlijke Etos body mist in verschillende geuren. Niet alleen body mists, ook body shimmer en een eau de toilette zijn binnenkort verkrijgbaar. Ik ontving 2 heerlijke body mists en ga vandaag mijn verhaaltje hierover vertellen. Was zo enorm benieuwd naar de geuren! Vond de flesjes sowieso al super leuk. Strak en vrij simpel en daar hou ik wel van. Vind het ook wel prettig als je alle informatie kunt vinden op de verpakking zelf..

Etos body mist Evening Kiss

etos body mist evening kiss

Allereerst de beurt aan de Etos body mist in Evening Kiss. Als ik de naam lees dan heb ik daar gelijk een idee bij. Een wat zwaardere geur die ideaal is voor in de avond. De geur bevat een mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Heeft warme en kruidige hartnoten en peer en oranjebloesem zit er ook nog in verwerkt. Heerlijke geur en ik vind hem ook best wel aanwezig als hij net opgespoten is. Oké, het is niet zo als een eau de parfum of eau de toilette, maar dat is duidelijk voor een body mist. Laat in de middag had ik hem opgespoten en uiteindelijk is hij nu nog wel licht aanwezig. Het is nu vrijdagavond 20:29 om precies te zijn. Zeker oké! Wel handig om hem zo nu en dan bij te spuiten.

Etos body mist Forever Love

etos body mist forever love

Van Forever Love had ik verwacht dat het een wat lieve geur zou zijn, een wat zachtere. In deze geur ruik je jasmijn, roos, vanille en amber. Ik moet zeggen dat ik dat totaal niet had verwacht, maar behalve roos hou ik wel erg van jasmijn, vanille en amber in een geur. De roos maakt hem wel iets zachter en dat ruik je er ook wel in terug. Erg oriëntaals vind ik hem persoonlijk niet, maar hij heeft wel iets bloemigs. Man man, wat is het lastig om een geur te omschrijven! Ook deze blijft wel dezelfde tijd hangen ongeveer. Vind ik best te doe en niet vreemd voor een body mist.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind dit heerlijke body mists en ben hierdoor ook benieuwd geraakt naar de andere geuren die verkrijgbaar zijn. Ook vind ik de uitstraling van de flesjes leuk. De lettertypen zijn echt Etos en ziet er nog best wel een soort van chique uit. Je kunt alle informatie vinden op de verpakking qua ingrediënten, inhoud, naam en de geurnoten die erin zitten. Pluspunt!

Je kunt deze Etos body mist kopen bij Etos , maar dat lijkt me vrij duidelijk :) Deze body mists bevatten 150ml aan product en kosten €5,99 per stuk.
Alle geuren uit deze lijn zijn Forever Love, Evening Kiss, Sapphire Sky, Mystic Night en Dreamy Garden. Mystic Night is alleen wat later verkrijgbaar, namelijk vanaf 21 november.
De Mystic Night eau de toilette is ook vanaf 21 november verkrijgbaar en gaat €9,99 kosten voor 50ml.
De limited edition body shimmer in de geur Evening Kiss is verkrijgbaar vanaf 5 december en gaat €6,99 kosten voor 150ml.

Lees ook:

3x favoriete body mist, lekker fris!

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

3x blauwe nagellak (Essie en Etos)

etos sparkling nights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *