OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette review + swatches

opvbeauty spotlight eyeshadow palette

Boozyshop is een van mijn favoriete webshops en onlangs plaatste ik daar weer eens een bestelling. Een van de items die ik bestelde was het OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette die er echt prachtig uitzag. Ik zie nu dat hij niet meer in de webshop staat jammer genoeg, maar toch is hij een plek op mijn blog waard! Kijk mee naar de swatches en de ooglook die ik maakte. Ja je leest het goed, een oog look 😉

OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette

opvbeauty spotlight eyeshadow palette
opvbeauty spotlight eyeshadow palette

Zo, het was nog niet makkelijk om de kleuren van die OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette zo goed en echt mogelijk over te laten komen. Ik heb het een beetje verscherpt en de kleuren ietwat aangepast. Ik vind het namelijk belangrijk dat het zo goed als identiek is aan wat het oog ziet. En dan nu de swatches die ik geloof ik beter gefotografeerd heb dan voorheen 🙂

opvbeauty spotlight eyeshadow swatches
Dazzlenight – Alldatsparkle – Dirty Martinni – Focus – Public Eye – Show
opvbeauty spotlight eyeshadow swatches
Star – Edge – Glimmer – Limelight – Sparkle – Notoriety
opvbeauty spotlight eyeshadow swatches
Xhibiit – D-Plug – Xposure – Hype – Uplighting – Dream

Ik vind de kleuren echt heel erg mooi en de swatches zien er veelbelovend uit als je het mij vraagt. Er zitten een aantal echt hele mooie kleuren in. Een paar matte, een paar duo chrome en de meeste zijn shimmer. Een mooie afwisseling van finishes en kleuren. Hoewel ik niet heel goed ben ik het maken van ooglooks maar het altijd wel wil proberen heb ik dat natuurlijk gedaan!

Voor deze hele look heb ik gebruikt:

De gouden kleur is de kleur Xhibiit, de paarse kleur is Dirty Martinni en de donkerbruine kleur is Alldatsparkle. Op mijn wimper rand aan de onderkant heb ik Xposure gebruikt. Hoewel ik erg moet oefenen vind ik het wel een geslaagde look. En ik had mijn wimpers misschien moeten epileren haha, maar goed.

Het OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette is o.a. verkrijgbaar bij Beautybay.com voor €22,10.

Lees ook:
Primark Midnight Mauves palette + make-up look
The Balm Meet Matte Hughes Nude review
Catrice Astrology face palette + swatches

8 Reacties

  • Mariska
   Auteur
   16 september 2019 / 19:13

   Thank you! Ik ook niet, maar zie dat het nu ook niet meer verkrijgbaar is bij Boozyshop 🙁

 1. 16 september 2019 / 16:04

  Oeh, wat een vrolijk palette! Vind de vormgeving ook erg mooi. 🙂

  • Mariska
   Auteur
   16 september 2019 / 19:13

   Ja klopt, ik viel eigenlijk ook voor de vormgeving haha, zo mooi!

 2. 16 september 2019 / 08:38

  Wat een leuk palette! Vooral de shimmers vind ik erg mooi x

  • Mariska
   Auteur
   16 september 2019 / 19:12

   Ja klopt het is echt een super mooie palette met mooie shimmery kleuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.