Nieuwe posters op mijn blogplekje van Desenio

desenio quote posters

Al eerder mocht ik van Desenio een aantal mooie posters uitzoeken en daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Ik koos mooie quotes en plaatjes uit en hing deze in mijn slaapkamer. Daar hangen ze nog steeds! :) Ben er ontzettend blij mee en het maakt mijn slaapkamer ook een stuk gezelliger. Laatst kreeg ik wederom een leuke mail van Desenio met de vraag of ik weer een aantal posters wilde uitzoeken. Nou, daar hoef ik niet zo lang over na te denken op zo’n moment. Ik was bezig met mijn kamer aan het veranderen en mijn bureau ging van de woonkamer weer naar mijn slaapkamer. Met nieuwe posters kon ik dus mooi mijn slaapkamer weer wat leuker maken én natuurlijk mijn bloghoek. Mijn bloghoek zie je ook op de foto’s.

De posters in mijn bloghoek

De foto kon ik niet anders maken, omdat de lijsten op mijn vensterbank staan. Je ziet dus het dak van de buren ;) Dit keer heb ik gekozen voor een mooie quote, een print met lipsticks en een dromenvanger. Dit zijn dingen die best bij mij passen. Lipstick draag ik dan niet zo heel vaak, maar vind ik wel enorm leuk om te hebben. Past natuurlijk ook wel een beetje bij mijn blog. Een dromenvanger vind ik altijd mooi. Moet bekennen dat er in huis zelfs 2 hangen, een in mijn slaapkamer en een in de huiskamer. Rare plek, maar staat gewoon erg leuk. De flaming met lichtjes komt trouwens bij Xenos vandaan en maakt het ook heel gezellig. Mijn vensterbank heb ik bekleed met decoratiefolie in marmer print. De poster met Rockstar had ik bij mijn vorige ‘bestelling’ gekregen trouwens.

desenio posters quotes

En omdat ik aan mijn muren voor de rest niet echt meer plek heb, heb ik deze 2 leuke schilderijen op mijn nachtkastje neergezet. Ze zijn wel ietwat aan de grote kant en passen er moeilijk op, maar het staat zo leuk! De nagellak hoef ik natuurlijk niet uit te leggen ;) en de quote vind ik gewoon superleuk. Niet perse voor iemand bedoelt, maar de quote in combinatie met de sterretjes erbij vind ik heel mooi. Voor elk schilderij heb ik gekozen voor een bronzen lijst. Dit vind ik de laatste tijd erg mooi en zo vormt het een geheel.

Niet alleen ben ik heel tevreden met de posters en lijstjes die ik heb ontvangen, ook de service is enorm goed. Je krijgt ze zeer goed verpakt thuisgestuurd en het contact met de klantenservice is ook erg leuk en behulpzaam. Nu heb ik een leuke kortingscode voor jullie, mochten jullie willen bestellen :)

Lees ook:
Inspiratie voor mijn nieuwe slaapkamer
Supergave schilderijtjes met lipstick, parfum en quotes posters
5 redenen waarom ik graag in mijn slaapkamer ben
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten

Met de code mariska25 krijg je de komende 2 dagen 25% korting op alle posters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *