Supergave schilderijtjes met lipstick, parfum en quotes posters

quote posters desenio

Een tijdje geleden kreeg ik een email van Desenio met de vraag of ik iets wilde uitzoeken op hun website voor een bepaald bedrag. Dit zijn posters en hele mooie lijsten. Normaal gesproken vind ik er niet echt iets tussen zitten, maar deze website heeft mij echt positief verrast. Ze hebben zulke leuke spullen! Ik vond het ook echt super moeilijk om uit te zoeken wat ik nu precies wilde voor die bepaalde prijs. Uiteindelijk heb ik er een avond de tijd voor genomen en heb ik mijn winkelmandje gevuld met de spullen die ik mooi vind. Nu nog maar een mooie plek zoeken in mijn slaapkamer en de muur waar al schilderijtjes hangen, aanpassen met nieuwe dingen!

Posters in lijstjes met lipstick, parfum en quotes van Desenio

desenio poster leeuw parfum

Ik mocht dus voor een bepaald bedrag posters uitzoeken en daarbij passende lijsten. Op de website van Desenio heb je ook sfeerbeelden dus je kunt op die manier ook veel inspiratie opdoen. Zelf heb ik daar maar een heel klein beetje naar gekeken en heb ik vooral dingen gekozen die bij mij passen. Het hangt tenslotte in mijn slaapkamer of staat op mijn bureau, dus ja, dan is het wel leuk als het goed bij me past.

Hierboven zie je een afbeelding van parfum (30x40cm) en een leeuw (30x40cm). Parfum vind ik sowieso altijd heel erg leuk en mijn sterrenbeeld is Leeuw. Daarom koos ik ook voor deze prachtige foto van een leeuw in een lijst. Ben daar heel erg blij mee!

rockstar parfum marc jacobs desenio

Deze lijstjes zijn dan wat kleiner van formaat, maar ik vind ze zeker heel tof! Ik koos voor Rockstar (21x30cm) omdat ik natuurlijk van dat soort muziek hou 🙂 , de middelste is een quote van Marc Jacobs (21x30cm) en als laatste wederom een parfum flesje, maar dan in het zwart (21x30cm). Vind het ook erg leuk te combineren trouwens, grote en kleine lijsten bij elkaar.

desenio nail polish poster

En deze zijn nog ietsje kleiner dan de vorige. Deze zijn namelijk alle drie 13x18cm, dus eigenlijk een formaat van een normale afgedrukte foto van vroeger. Nagellak spreekt natuurlijk voor zich ;), de zwarte kus vond ik er gewoon heel erg leuk bij staan en ‘dream’ vind ik mooi omdat ik vind dat je moet en mag blijven dromen.

desenio nail polish lipstick poster

Deze twee vond ik echt direct al super vet en lagen geloof ik als een van de eersten in mijn winkelmandje. Nagellak en lipstick is iets wat ik heel erg leuk vind en precies ook in deze kleuren! Deze zijn wel groot (beiden 40x50cm) en ik ben zo stom geweest om daar geen lijst voor te bestellen. Die moet ik dus nog even halen. Ga ze ook zeker ophangen want ik vind ze echt super vet!

desenio dream catcher

En als laatste koos ik deze twee posters. Een van een dromenvanger (30x40cm) en een mooie quote (21x30cm). Deze passen precies bij de andere posters en ook passen ze bij mij. Zelf vind ik een dromenvanger ook altijd heel erg mooi en daar hangen er dan ook twee van in mijn slaapkamer 🙂 Deze heb ik daarom ook gekozen.

Desenio was voor mij eigenlijk nog onbekend tot ik de mail ontving. Je kunt er leuke prints kopen, lijsten en posters online. Er is zo ontzettend veel keuze uit verschillende prints dat er zeker weten voor iedereen wat tussen zit. De prijzen zijn ook eigenlijk wel zeer budget te noemen en op die manier maak je je huisje of slaapkamer echt super gezellig!

Alles werd bij mij geleverd door Desenio in een hele grote doos waarin alles zeer goed verpakt in zat. Er zat enorm veel bubbeltjesfolie in en van die plastic luchtzakjes zodat de kans op beschadiging heel klein bleef. De posters zijn gedrukt op een stevig papier wat op dun karton lijkt en vind ik van hele mooie en goede kwaliteit. Ook de lijstjes die ik gekregen heb zijn van mooie kwaliteit. De lijstjes kun je neerzetten (er zit een standaard aan) of je kunt deze aan de muur hangen. Er zit namelijk ook een ‘gat’ in waarmee je hem aan de muur kunt hangen. Ik ben er echt super blij mee! 🙂

Lees ook:
Het inpakken kan beginnen, ik heb een huis!
Inspiratie voor mijn nieuwe slaapkamer
Een beetje privacy in mijn slaapkamer en huis

 

* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk .

 

 
* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk .
 

16 Reacties

 1. 19 mei 2016 / 18:03

  Super tof! Die dromenvanger zou ik ook wel thuis willen ophangen.

 2. 18 mei 2016 / 22:06

  Ik vind ze echt super leuk! Ik hou echt van dit soort lijstjes. Vooral het Chanel parfumflesje zou ik zo aan mijn mijn muur willen hangen!

 3. Bernadet
  18 mei 2016 / 12:56

  Ik vind dit echt zo tof, echt mijn ding maar ondertussen heb ik zelf al zoveel hangen (ook eigen fotografie) dat er bijna niks meer bij past hahaha- maar ga hem zeker bewaren want vind het ook leuk als cadeau!

  • Mariska
   Auteur
   18 mei 2016 / 13:10

   Ja, ze zijn echt zo super leuk! 🙂 en die lijsten die je erbij kunt bestellen zijn ook heel mooi. Ook de koperen kleur 🙂

 4. 18 mei 2016 / 08:33

  Wauw te gek!! Dit wil ik voor in mijn nieuwe huis! Ik ga direct even op de website kijken! Thanks for sharing!

 5. 18 mei 2016 / 07:48

  Je merkte het gisteren al uit mijn reactie denk ik maar vind dit echt gaaf! Ik vind sowieso ook een zwarte omlijsting mooi, in huis heb ik dat ook alleen dan met zwart/wit foto’s.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – E.L.F Shimmer PaletteMy Profile

 6. 18 mei 2016 / 07:07

  Aaah wat een gave posters! Ik ga zeker even kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.