Inspiratie voor mijn nieuwe slaapkamer

Laatst schreef ik natuurlijk over de inspiratie voor de muren van mijn nieuwe woning (als ik die heb gevonden, haha) en nu is het tijd om een beetje na te gaan denken over mijn slaapkamer. Wat ik in ieder geval niet wil is een slaapkamer zoals nu; klein en al mijn spullen daarin. Eerder had ik daar ook een bureau staan, maar die heb ik wegens ruimtegebruik dus weg moeten halen. Buiten het gebrek aan ruimte wil ik ook een leuk aangeklede slaapkamer met mooie muren, leuke schilderijtjes en gewoon opgeruimd (wat nog een uitdaging gaat worden voor mij haha). Voor slaapkamer inspiratie ben ik dus al goed aan het rondkijken en aan het nadenken wat ik precies wil. Dat is eigenlijk nog best wel een klus moet ik zeggen, ook omdat ik het rustig wil houden en niet rommelig wil laten overkomen.

Slaapkamer inspiratie

Op The Style Box kwam ik genoeg slaapkamer inspiratie tegen in ieder geval. En niet alleen kun je daar inspiratie vinden voor de slaapkamer, maar ook voor de rest van je huis. Uiteraard is dit niet de enige website waar je kunt kijken, maar het is alvast een hele goede tip omdat je er ontzettend veel kunt vinden. Wat zou ik graag willen? Ik wilde altijd graag een boxspring van 1.60 breed en die heb ik al een tijdje, maar ik erger me er best wel aan. Het liefst wil ik nu weer een ‘normaal bed’ met zowel voor als achter een wat hoger gedeelte om lampjes op te hangen. Dat vind ik zo ontzettend leuk staan altijd!

Als nachtkastjes ga ik denk ik mijn Alex kastjes gebruiken die ik bij Ikea heb gekocht. Deze zijn echt super handig, hebben veel kastruimte en zijn ook wat hoger. Dat het iets hoger is vind ik ook ideaal. Daar kan ik dan een leuke lamp opzetten en uiteraard mijn oplader voor mijn telefoon neerleggen. Niet geheel onbelangrijk ;) Qua kleur denk ik dat ik het rustig houd met wit of lichtgrijs en dan accessoires die eruit springen. Roze is een favoriete kleur, maar ook rood kan ik zeker waarderen. Die combinatie vind ik erg leuk.

Nu heb ik helaas nog geen woning, maar ik blijf hoop houden dat dit binnenkort wel zo zal zijn :) even doorbijten dus. Daarna kan ik niet wachten om het daadwerkelijk in te gaan richten en te kunnen kijken voor de juiste kleuren.

Lees ook:
Het inpakken kan beginnen, ik heb een huis!
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
Minder werken? Hier liep ik tegenaan
5 redenen waarom ik graag in mijn slaapkamer ben

Wat is jouw ultieme slaapkamer inspiratie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *