Netflix nieuwkomers November 2016.

Zoals je misschien wel eerder hebt kunnen lezen zal ik elke tweede dinsdag van de maand mijn tips delen uit de Netflix nieuwkomers van deze maand. Vandaag is het tijd voor de allereerste editie, nee het is inderdaad niet de tweede dinsdag van de maand maar door omstandigheden kunnen jullie al eerder mijn tips lezen. Best een beetje spannend dus en ik hoop ook zeker dat jullie er wat aan hebben.

Brooklyn 99 (Season 3).

Deze hilarische comedy serie heb ik nog maar net ontdekt en ik heb net het eerste seizoen afgekeken.
Toen ik begon met kijken afgelopen maand stonden de eerste twee seizoenen er alleen maar op maar inmiddels is ook seizoen drie te bekijken. Een goede reden om deze serie even aan te prijzen.

Ik had telkens mijn twijfels of ik dit wel leuk zou gaan vinden en was een beetje bang dat het een te hoog Police Academy gehalte zou hebben. Vroeger was dat leuk maar kijk het eens terug en zie hoe slecht het is. Brooklyn 99 gaat over de agenten die op precinct 99 in New York werken.
De groep is erg gevarieerd en dat maakt de dynamiek juist zo leuk. Ze hebben net een nieuwe commandant gekregen en het lukt niet iedereen altijd even goed om een goede indruk achter te laten. Vooral Jake Peralta (gespeeld door Andy Samberg) clincht nogal met de commandant. Hij is wel de beste NYPD detective die de precinct heeft maar ook meteen de minst volwassene. Het zorgt voor leuke momenten en het maakt Brooklyn 99 een heerlijke wegkijk serie. Liefhebbers van onder andere New Girl of 2 Broke Girls zullen dit kunnen waarderen.

Pretty Little Liars (Season 7).

Alle Pretty Little Liars fans kunnen opgelucht ademhalen, want de eerste helft van seizoen zeven komt eindelijk naar onze favoriete streaming service. Sorry, komt inderdaad, 17 november is het zover.
Ik had graag willen vertellen dat je nu al naar je tv kon rennen maar nog heel, heel even geduld dus.

Het stomme is dat Netflix normaal gesproken de nieuwe afleveringen een week na de Amerikaanse release uitzond. Dat gebeurde dus niet en dat zorgde nogal voor wat ophef onder de fans.
Seizoen zeven zal tevens het laatste seizoen zijn die we te zien krijgen, want er komt een einde aan de fan favoriet. Of wij de rest van het seizoen wel weer tegelijkertijd gaan krijgen is nog niet bekend maar als de streaming service een beetje slim is laten ze de fans dit keer niet meer zo wachten.

Kijk hier alvast wat je in seizoen 7 kunt verwachten:

The Good Wife (Seizoen 1-6)

Een serie die al langere tijd op mijn ’to watch list’ staat is The Good Wife.
Ik heb deze nooit op televisie gevolgd maar nu staan de eerste zes seizoenen op Netflix dus kan ik het eindelijk gaan bingewatchen. Alleen het laatste seizoen staat er niet op maar ik ga er van uit dat deze binnenkort ook wel zal verschijnen.

De serie verteld het verhaal van Alicia, de vrouw van een officier van justitie, die na jaren huisvrouw te zijn geweest ineens weer voor haar gezin moet zorgen. Haar man is betrokken bij een schandaal en belandt in de gevangenis. Zij moet zich staande zien te houden ondanks alle vooroordelen en het feit dat ze na jaren pas weer aan het werk gaat.

Een serie met een hoge rating op imdb en een hoofdrolspeelster die diverse awards won voor haar rol.

Rendition (2007)

Uiteraard bespreek ik niet alleen series maar ook films en dit keer wil ik graag deze tippen.
Een film met hoofdrollen voor Jake Gyllenhaal, Reese Witherspoon en the one and only Meryl Streep.
Sterk verhaal waarin een in Egypte geboren man verdacht wordt van terrorisme en van de aardbodem verdwijnt en naar een geheime gevangenis gebracht wordt. Zijn vrouw doet er alles aan om hem weer terug te vinden. Een goede drama/thriller waarin Meryl Streep uiteraard weer in haar rol uitblinkt.

Lees ook:
Wat vind ik van Fuller House op Netflix?
Guilty pleasures op tv
Netflix nieuwkomers december 2016.
Netflix Nieuwkomers Januari 2017.

Dit waren mijn tips voor deze maand, wat kijk jij op het moment?
Geverifieerd door MonsterInsights