The Body Shop kerstgeuren Vanilla Chai, Frosted Berries & Spiced Apple

the body shop vanilla chai

Zoals altijd heeft The Body Shop weer heerlijke kerstgeuren waar producten van worden verkocht dit jaar. De 3 geuren vind je nu in de webshop van The Body Shop! Ik kon niet wachten tot het online stond, dus ik heb gelijk een kleine bestelling gedaan :) Was zo enorm benieuwd naar de Vanilla Chai collectie, dat ik daar iets van heb besteld. De producten die er zijn ga ik nu aan je laten zien én natuurlijk komt er een review als ik de producten heb ontvangen :) Hier laat ik zien wat er precies te koop is!

The Body Shop Vanilla Chai

Deze hartverwarmende, uitnodigende rijke geur opent de zintuigen. Romige melk en verslavende vanille krijgen pit dankzij warme kaneel en kardemom, en worden gezoet door bruine suiker. Een geur waarin je huid zich maar wat graag wil onderdompelen.

bath foam
Vanilla Chai body butter
Vanilla Chai body lotion
Vanilla Chai body mist
Vanilla Chai body scrub
Vanilla Chai hand cream
Vanilla Chai lip balm
Vanilla Chai shower gel

The Body Shop Frosted Berries

the body shop frosted berries

Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange.

Ook deze collectie bevat veel verschillende producten, waaronder dus ook een geurkaars! Hoe lekker is dat? Zelf ken ik de geur niet, maar ben wel erg benieuwd. Je vindt de hele The Body Shop Frosted Berries op de website.

The Body Shop Spiced Apple

the body shop spiced apple

Op en top feestelijk. Deze smakelijke geur symboliseert het ‘verwen-jezelf-seizoen’ perfect. Het aroma van vers gebakken appels is verwarmd met kaneel en verfrist met knisperende sinaasappel en witte bloemen. Een verrukkelijke geurcombinatie die je keer op keer zal kiezen.

Ook over de Spiced Apple collectie heb ik veel goeds gehoord en gelezen. Ook deze heb ik nog nooit geroken, maar sowieso vind ik alles met appels vaak wel lekker. En als dan ook nog ‘spiced’ bij staat.. hm, dan wil ik hem echt ruiken!
De Spiced Apple collectie vind je op de website.

Lees ook:
Treacle moon bath and shower gel lemon & blackberry
La Nuit Tresor Lancome eau de parfum
EOS Berry Blossom body lotion & handcrème
Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen

Hebben jullie al wat aangeschaft van een van deze collecties? Ik dus alleen van de Vanilla Chai collectie de body lotion en shower gel :)