Netflix Nieuwkomers Januari 2017.

by Mariska

Happy New Year!

Ik hoop dat iedereen een hele fijne jaarwisseling heeft gehad en dat jullie net als ik, weer onwijs zin hebben in een jaar vol gave series en films op grote vriend Netflix! Deze maand zijn er weer een aantal te gekke toevoegingen en die ga ik hier uiteraard met je delen, de netflix nieuwkomers januari 2017!

Netflix nieuwkomers januari 2017

One Day At A Time.

Vanaf 6 Januari is deze nieuwe Netflix original te bekijken. Ik heb eigenlijk niet echt veel voorbij horen komen nog over deze nieuwe comedy dus ben heel benieuwd of mensen dit gaan kijken en of het een beetje aanslaat. Vaak krijg series wel echt een grootse aankondiging en die ontbrak hier toch wel wat.

De serie is een multi-camera comedy waar we drie generaties uit dezelfde Cubaanse-Amerikaane familie volgen die in een huis wonen. Een pas gescheiden moeder, haar tiener dochter en tween zoon + haar old-school moeder.
Mij doet het plot toch wel meteen denken aan een soort van Full House achtige serie en ik weet dan ook niet of het helemaal mijn ding zal zijn. Toch ga ik het een kans geven al is het al om de fantastische Rita Moreno en de leuke Justina Machado (ken je misschien van Queen of The South en Private Practice).
Daarnaast moest ik toch al wel stiekem lachen om de trailer, vooral het stukje waar ze Unbreak My Heart zingen vind ik nu al priceless.

https://www.youtube.com/watch?v=wNFFleycS8k

A Series of Unfortunate Events.

Als je klaar bent met One Day At A Time kun je vanaf 13 januari beginnen met deze nieuwe Netflix original. Eentje waar ik me persoonlijk heel erg op verheug en het liefst nu al wil zien.

Nadat de drie Baudelaire kinderen hun ouders hebben verloren na een mysterieuze brand hebben ze een nieuwe voogd: Count Olaf. De kinderen proberen er achter te komen wat er gebeurd is en proberen familie geheimen te ontrafelen, alleen gaat dit niet zonder slag of stoot.
Count Olaf wordt gespeeld door Neil Patrick Harris die nu dus de rol speelt die Jim Carrey jaren geleden in de film op zich nam. Verder zien we ook Catherine O’Hara, Joan Cusack en Alfre Woodard in deze serie.
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben reuze benieuwd!

Captain America: Civil War.

Voor de Marvel fans is er ook goed nieuws, want op 27 januari wordt de meest recente Captain America film toegevoegd. Ik moet hem zelf nog zien (shame on me) dus ben hier heel erg blij mee. Overigens is het eerste deel van Thor ook pas toegevoegd voor liefhebbers maar dat terzijde.

In deze film zien we hoe Captain America en Iron Man recht tegen over elkaar komen te staan door politieke bemoeienissen met de activiteiten van the Avengers. De film kreeg een goede rating om Imdb dus dat beloofd veel goeds.

Verdere toevoegingen die interessant zijn:

* Delivery Man (1-1-2017) – Film uit 2013 waarin Vince Vaughn een man speelt die er achter komt dat hij vader is van 533 kinderen door anonieme donaties aan een vruchtbaarheidskliniek.

* Luther S4 (1-1-2017) – Het vierde seizoen van de geprezen serie is ook te bekijken.

* You Me Her S1 (18-1-2017) – Nieuwe comedy serie over een man en twee vrouwen die een driehoeksverhouding met elkaar hebben.

* Frontier S1 (20-1-2017) – Nieuwe serie met Jason Momoa (Game of Thrones) over de Amerikaanse bont handel in de late 18e eeuw.

Lees ook:
Netflix nieuwkomers November 2016.
Diary 28 februari 2016 (Red bull, haren verven en Full House)
Wat vind ik van Fuller House op Netflix?
Netflix: 13 Reasons why

Wat ga jij kijken van deze Netflix nieuwkomers januari 2017?

Voor meer artikelen van mij surf je naar readalong .

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?