Wat vind ik van Fuller House op Netflix?

by Mariska

Ik denk dat vele van jullie de serie van vroeger nog wel kennen Full House. Zelf keek ik dit super vaak samen met mijn broertje en zusje. Vond het ook jammer dat het gestopt was. Op Twitter las ik dat er een vervolg zou komen, namelijk met de naam Fuller House. Nu ben ik niet zo’n seriekijker zoals velen om mij heen en word ik echt niet warm of koud van zo’n serie die weer een hype is ineens. Mijn zusje had al een paar afleveringen gekeken en ik besloot ook om mijn Netflix weer eens te openen en gaf de serie een kans. Er is op dit moment nog maar één seizoen dus je bent er zo doorheen als je het leuk vind.. wat vind ik er nou eigenlijk van?

Fuller House op Netflix

fuller house netflix

Ja, ik zei wel dat ik er op Twitter over had gelezen, maar eigenlijk was het op veel kanalen best wel nieuws dat er een nieuwe ‘Full House’ werd aangekondigd, met de oude cast behalve de Olsen twins. Dat is best uniek. Een bekende serie van jaren geleden waaraan de oude cast dan volledig meewerkt. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten maar het leek me wel leuk om eens te kijken. En dat deed ik. Niet alles in één avond maar in twee of drie keer.

Wat ik leuk vind bij de eerste aflevering is dat je iedereen ziet, ook van de oude cast. Zo zie je DJ, Stephanie, Uncle Jesse (OMG (L) ), Becky en de kinderen die de ‘oude spelers’ nu hebben. Erg leuk contrast en zo kun je er ook wel een beetje uit opmaken dat het meer draait om de kleine kinderen en de kinderen van vroeger die nu zijn opgegroeid. Niets mis mee en ik dat vind ik ook wel leuk, alleen van mij hadden de oude spelers zoals Jesse, Becky en vaders wel meer terug mogen komen in het hele verhaal. Die zie je eigenlijk alleen maar in de eerste aflevering en een of twee daarna.

Waar ik wel enorm om moest lachen is de opmerkingen die ze maken over Mary-Kate en Ashley Olsen. Deze doen natuurlijk niet mee, maar ze hebben er wel leuke dingen in verwerkt. Wat ik dus heel erg leuk vond is dat de dochter van Kimmy, Ramona, een jurk kreeg. Haar eerste designer jurk. Het merk van de Olsen Twins werd genoemd en er werd toen gezegd “ja, nu snappen we wel waarom ze niet meer hoeven te acteren voor geld met deze prijzen!”. Het kwam in ieder geval niet hatelijk over :) Ik vond het leuk!

In het kort

DJ en haar kinderen, Stephanie en Kimmy met haar dochter Ramona wonen in het huis dat we kennen van de oude serie. DJ haar man is omgekomen en de kinderen hebben geen vader. Stephanie is DJ en heeft niet zo’n ‘vast leven’ en feest hier en daar wat af. Kimmy is nog net zo chaotisch als vroeger en gaat trouwen, scheiden en weer trouwen met haar ‘man’ Fernando. Volgens mij is hij homo en nét zo’n chaoot als Kimmy. Fuller House staat nu voor de achternaam van DJ en haar kinderen, dat is namelijk Fuller. Ook slaat DJ weer aan het daten, met twee jongens tegelijk…

En meer verklap ik niet!

Ik ben benieuwd wat jij ervan vind als je het al hebt gezien. Zelf heb ik er met veel plezier naar gekeken en kan ik niet wachten tot seizoen twee ook op Netflix staat.

Lees ook:
Netflix: 13 Reasons why
Mijn Netflix story tot nu toe… wat kijk ik?
Series die ik volg in de herfst op dit moment

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?