Essence Midnight Masquerade nagellak

by Mariska

Even geleden kreeg ik het persbericht van Essence Midnight Masquerade limited edition en ik wist dat ik die nagellakjes wilde hebben. Ik hield steeds de webshop van Kruidvat in de gaten en ja hoor, daar stonden ze. Direct gooide ik alle 4 de kleuren in mijn winkelmandje en rekende af. De rest van de collectie zou ik niet echt gaan gebruiken, dus vond ik het ook niet nodig om te bestellen. Er zijn genoeg beautybloggers die prachtige reviews hebben gemaakt zoals Elise en Aranka . Zij zijn sowieso veel beter met make-up dan dat ik ben ;) Goed, kijk mee naar deze prachtige kleuren nagellak uit de Essence Midnight Masquerade collectie.

de klok slaat middernacht! met de nieuwe trend edition ‘midnight masquerade’, nodigt essence je uit op een buitengewoon gemaskerd bal in oktober 2016. producten in mysterieuze kleuren zoals rood, zwart en lavendel zorgen voor een mystieke uitstraling. de sterren van de nacht zijn de twee duo ombre lipsticks, oogschaduw met een ‘folie-effect’ en een zwarte oogschaduwbasis die ook kan worden gebruikt als kajal. het adembenemende versiermasker zorgt voor een bijzonder mysterieuze look.
ontmoet mij @midnight- met essence
!

Essence Midnight Masquerade Meet me midnight

essence midnight masquerade meet me midnight

Ahh, dit was echt een lakje waar ik zo enorm benieuwd naar was! Zelf vind ik glitter altijd heel erg mooi en de naam Meet me midnight.. tja.. hij leek me gewoon heel erg mooi. En dat is ‘ie ook! Op de foto lijkt het alleen maar blauw, maar in het echt zie je er ook nog een paarse gloed overheen. Zeker als je het potje in het licht bekijkt zie je het. Of het nu blauwe of paarse shimmer is weet ik niet, maar de paarse gloed is er zeker. Droogt mooi met 2 laagjes.

Essence Midnight Masquerade Black cats wanted

essence midnight masquerade black cats wanted

Ook deze is echt prachtig om te zien! De basislak leek in eerste instantie heel erg donkergroen op mijn nagels, maar met een tweede laag eroverheen is dat weg, dan is het echt bijna zwart. Ook hierin zie je veel shimmer terug. Wederom lijkt het of er blauwe en paarse shimmer inzit als je het in het licht bekijkt. Dit soort lakjes kan ik echt verliefd op worden :) Dekt ook prachtig in 2 laagjes.

Essence Midnight Masquerade Vampire kissed my neck

essence midnight masquerade vampire kissed my neck

En dan zitten er nog 2 lakjes in die als ‘mat latex’ opdrogen. Dit doet me weer denken aan de Essence me & my umbrella nagellak. Deze zijn ook mat. Leuke kleur dit, maar niet echt iets wat ik een hele musthave vind, zoals dat ik dat bij de vorige 2 wel vind. Het effect is wel erg mooi mat. Ook 2 laagjes heb ik hier gebruikt.

Essence Midnight Masquerade The walking red

essence midnight masquerade the walking red

Deze lak heeft sowieso een leuke naam met ‘The Walking Red’, maar buiten dat vind ik dit ook wel een mooie matte kleur. Ik hou nu eenmaal van dit soort donkerpaarse kleuren en daar is deze er eentje van. Deze droogt alleen ook goed mat op. Prachtige kleur! Dit vind ik wel eentje om aan te raden als je van mat houdt en als je van deze donkere kleuren houdt. Past heel mooi bij dit weer :) Ook deze dekt in 2 laagjes.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Zoals ik al eerder zei vind ik niet elke lak perse een aanrader, maar degene met de glitters sowieso wel. Ook de laatste donkerpaarse die mat opdroogt. De lakjes zijn fijn van structuur en lakken fijn. Het kwastje is ook fijn om mee te werken. Ze bevatten 8ml aan lak en kosten €1.99 per stuk. Ik kocht ze online bij Kruidvat.

Lees ook:
Essence Cubanita nail polish limited edition
Catrice Victorian Poetry nagellak
Treaclemoon One Ginger Morning limited edition
Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?