Netflix nieuwkomers december 2016.

Zoals iedere maand bespreek ik vandaag ook weer een aantal nieuwkomers die deze maand op Netflix zullen verschijnen. Aangezien het december is, Sinterklaas net weg is en de kerst er aan komt zal ik ook een overzicht van kerst films toevoegen, zodat je weet welke je niet mag missen! Check de Netflix nieuwkomers voor december.

Netflix nieuwkomers december 2016

Travelers (Seizoen 1).

Vanaf 23 december kunnen je genieten van een nieuwe Netflix original. Travelers is een serie met daarin onder andere Will & Grace acteur Erick McCormack. De serie word in Canada door Showcase uitgezonden maar voor Nederland heeft Netflix de rechten. De uitleg zoals deze op IMDB beschreven staat:

‘Hundreds of years from now, surviving humans discover how to send consciousness back through time, into people of the 21st century. These travelers assume the lives of others, while attempting to save humanity from a terrible future.’.

Ik ben zelf heel erg benieuwd hoe ze dit gaan uitwerken, want het klinkt best een beetje vaag en het kan of heel goed uitpakken of juist niet, met name qua juistheden en onjuistheden in tijd en dat soort dingen.
Netflix kennende denk ik dat het wel goed uit zal pakken dus ik ga deze zeker tijdens de kerstvakantie bingewatchen, als we alle afleveringen tegelijkertijd krijgen want dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Het kan ook zijn, dat we iedere week op een nieuwe aflevering moeten wachten, al ga ik daar niet van uit.

Fuller House (Seizoen 2).

Voor de liefhebbers van Full House en Fuller House is er ook goed nieuws, want het tweede seizoen van Fuller House kun je vanaf 9 december al kijken, dat is vrijdag dus al.
Eerlijk gezegd ben ik na de eerste aflevering van Fuller House al afgehaakt dus ik sla zelf over maar ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die zich weer verheugen op de avonturen van DJ, haar kids, zus Stephanie en beste vriendin Kimmy.

https://www.youtube.com/watch?v=Tqs21OVrc2I

De Surprise.

Een film die je zeker niet mag missen, is deze met Georgina Verbaan en Jeroen van Koningsbrugge.
Nee, geen film over cadeautjes en het heeft niks met Sinterklaas of de kerst te maken. In tegendeel.

We zien in deze film hoe het karakter van van Koningsbrugge besluit niet meer te willen leven en besluit om een bedrijf zijn dood te laten bepalen, daar ontmoet hij het karakter van Verbaan die er met dezelfde reden is. Ze besluiten elkaar in hun laatste momenten gezelschap te houden maar dan slaat natuurlijk de twijfel toe.

Een verrassend leuke film met een sprankelende Verbaan.

Ho, Ho, Ho, Merry Christmas!

Ja ik zei het al, ik ga natuurlijk ook kerstfilms bespreken. Speciaal voor jullie heb ik de nieuwste toevoegingen van Netflix al even bekeken. Ja toen Sinterklaas er nog was, waagde ik mij aan kerstfilms zodat ik jullie kan vertellen wat wel leuk is en wat niet. Iemand moest zich opofferen ;)

The Spirit of Christmas.

We beginnen met een film die me wel wat verraste. Het verhaal is totaal niet geloofwaardig maar de uitvoering daarvan is leuk gedaan en de film geeft je een warm kerstgevoel. Eigenlijk dat wat je zoekt in een kerstfilm. De hoofdrol is voor Jen Lilley, die we hier in Nederland niet echt kennen. Ze is bekend van Days of Our Lives, een Amerikaanse soap. (Ja die waar Joey in Friends ook in speelde). Ze moet er voor zorgen dat een herberg wordt verkocht maar daar valt ze op een man die maar twaalf dagen per jaar verschijnt als geest. Ja, ik zei toch het verhaal is ongeloofwaardig? Die man is de onbekende acteur Thomas Beaudoin, nou na deze film wil je meer van hem zien (tenminste, als je mannen aantrekkelijk vindt).

Merry Kissmas.

Deze tv film uit 2015 is een nieuwe toevoeging die het vooral goed zal doen bij tienermeiden denk ik.
Het verhaal speelt zich af in San Francisco waar Kayla (Karissa Lee Staples) samen met haar verloofde, een beroemde choreograaf is voor een uitvoering van de Notenkraker. Ze beseft zich alleen dat hij meer om zichzelf geeft en begint te twijfelen aan hun relatie waneer ze ook nog eens een onbekende zoent in een lift en gevoelens voor hem ontwikkelt.

Die onbekende wordt gespeeld door Brant Daugherty, ook wel bekend als Noel Kahn in Pretty Little Liars.
Deze film is niet heel erg bijzonder en eigenlijk gewoon een romantisch niemendalletje die het zonder het thema kerst ook wel gered had. Echt een kerst vibe geeft het namelijk niet vind ik zelf. Wel een lekker no-nonsense wegkijk filmpje, die uiteraard veel te voorspelbaar is en waar vooral Daugherty de film naar een hoger niveau tilt door zijn charmes. Laten we dan het slechte acteerwerk van David O’Donell als verloofde van Kayla maar even vergeten…

Prima om toe te voegen aan de lijst van Netflix nieuwkomers december 2016.

How Sarah Got Her Wings.

Weer een kerstverhaal met geesten, en een totaal ongeloofwaardig verhaal. Het lijkt een beetje een trend. Net als onwijs lekkere mannen in de lead overigens, want dat is ook hier weer het geval. Dit keer is de eer aan Derek Theler, die vooral bekend is van de serie Baby Daddy.
Hoofdpersonage is echter Sarah, gespeeld door Lindsey Gort. Zij speelde in The Carrie Diaries de jonge versie van Samantha en is in 2 afleveringen van Baby Daddy te zien.
Sarah krijgt een ongeluk vlak voor kerst en wordt in de lobby voor de deuren naar de hemel teruggestuurd naar de aarde, omdat ze niet op de gastenlijst staat. Ze krijgt 12 dagen om er achter te komen wat ze moet doen om haar plekje wel te verdienen.

Beetje standaard verhaal en absoluut geen hoogvlieren maar wel een film die ik wel aangenaam vond. De karakters zijn charmant, de acteurs doen hun acteerwerk ook niet onverdienstelijk en het gevoel van kerst zit er ook wel in en daar gaat het uiteindelijk om.

Ook te zien op Netflix:

Home Alone.

RTL besloot dit jaar niet meer de filmreeks uit te zenden, gelukkig kun je op Netflix deze kerstklassieker nog wel bekijken!

A Christmas Carol.

Nog zo’n klassieker die je kunt bekijken mocht je er zin in hebben. Persoonlijk vind ik dit niet zo’n leuke. Je kunt de versie uit 1984 bekijken maar mocht je dat niet willen dan is er ook nog de versie uit 2009 met Jim Carrey.

Santa Clause.

Maar liefst drie delen van deze reek met Tim Allen kun je zien, ik sla even over want ik vind het een verschrikkelijke acteur.

How The Grinch Stole Christmas.

Opnieuw Jim Carrey, in wel een hele leuk film al zeg ik het zelf. Al is het alleen maar vanwege dat mooie liedje van Faith Hill.

Arthur Christmas.

Deze animatie uit 2011 met stemmen van onder andere James McAvoy en Hugh Laurie moet ik zelf nog bekijken maar is er eentje waar ik wel benieuwd naar ben.

The Polar Express.

Nog een kerstanimatie waarin een jongetje mee gaat met de Polar Express richting de noordpool en zijn geloof in de kerstman terug moet gaan vinden. De machinist wordt gespeeld door Tom Hanks.

The Nightmare Before Christmas.

Deze Tim Burton klassieker, probeert kerst wat griezeliger te maken en is erg mooi gemaakt.

The Family Stone.

Dit vind ik zelf een hele fijne film met prachtrollen voor Diane Keaton en Sarah Jessica Parker, die een wel hele irritante tik heeft.

Uiteraard zijn er nog wel meer en is er dus genoeg te zien deze kerst!

Wil je meer van mij lezen? dat kun je hier doen.

Lees ook:
Wat vind ik van Fuller House op Netflix?
Netflix: 13 Reasons why
Wishlist elektronica (google Chromecast, nieuwe laptop en smart tv)
The Wet Brush

Welke film vind jij het leukste van de Netflix nieuwkomers december?

*Hoofdfoto: Maven46.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *