Guilty pleasures op tv

Ah ik geloof dat iedereen wel programma’s heeft die hij of zij kijkt waar ‘ie zich eigenlijk stiekem een klein beetje voor schaamt. Als je dat niet toegeeft denk ik dat je liegt, haha! Zelf heb ik dat ook echt zeker en daar ga ik dan ook niet over liegen. Nu ga ik mijn guilty pleasures delen en wil dan ook graag horen welke programma’s tot jouw guilty pleasure behoren :)

Teen Mom

Dit kijk ik eigenlijk altijd! Nouja, ik blijf er niet voor thuis, maar als ik aan het zappen ben en het is op tv dan kijk ik het. De laatste tijd heb je veel Teen Mom marathons ook. Nu moet ik wel zeggen dat ik de eerste Teen Mom én Teen Mom OG wel de leukste series vind. Teen Mom 2 gaat op zich ook wel, maar vind ik toch iets minder. Jep, ik vind het toch wel leuk!

Catfish

https://www.youtube.com/watch?v=yDvTLqSfTSk

Catfish is echt vaak op MTV en ook dit kijk ik altijd wel als het op tv is. Soms vraag ik me serieus wel eens af of het niet voor een groot gedeelte geacteerd is trouwens.. al lijkt het me dat sommige situaties niet geacteerd kunnen worden. En daarbij zie ik situaties waarvan ik echt denk hoe mensen zoiets kunnen doen tegen iemand anders. Waarom zou je je online anders voordoen dan dat je echt bent en dan mensen voor de gek houden? Waarom?! Vaak zit er een heel verhaal achter, maar ik snap het vaak niet. Je kunt mensen zoveel pijn doen op die manier. Je kunt mensen kwetsen en ze kunnen hun zelfvertrouwen kwijtraken. Mensen die dit serieus doen verdienen een pak slaag.

Spongebob

Ik ben zelfs naar de eerste film van Spongebob geweest toen hij in de bioscoop was. Volgens mij was ik toen zo’n jaar of 19 en zat ik daar samen met een vriendin. Overal kleine kinderen met ouders en in de pauze werden er kinderliedjes gedraaid. Heel fout, maar zo grappig! Nu kijk ik het ook nog wel als ik zie dat het op Nickelodeon is. Blijft gewoon een grappige tekenfilm vind ik.

Samantha en Michael een enkeltje Torremolinos

https://www.youtube.com/watch?v=88kYXPaRbJo

Dit programma kijk ik eigenlijk omdat ik zo dom vind, dat het soms nog grappig is ook. Mijn persoonlijke mening is dat ik deze beide hoofdpersonen allebei niet echt intelligent vind en het niveau best laag is. Als je een gezin hebt, stoer doet, met je bakkes op tv bent en vervolgens niet het woord ‘informatief’ normaal weet uit te spreken en bijna niet eens uit kan leggen wat het betekent.. ?! Niet goed.

Dr. Phil

Nu ik vaak op tijd thuis ben van het werk en ik graag RTL4 kijk, zie ik heel vaak Dr. Phil. Dit kijk ik ook enorm vaak en verbaas me over de situaties die daar in voorkomen. Volgens mij zijn sommige dingen ook niet waar. Of ik bedoel eigenlijk, die kunnen toch niet waar zijn? En als ze waar zijn, dan zijn sommige mensen echt heel erg diep gezonken. Wel leed vermaak.

Flodder

https://www.youtube.com/watch?v=INCl4PFhAQE

En de laatste is Flodder. Dit keken wij thuis vroeger al. Samen met mijn zusje en broertje kunnen we geloof ik alle 3 de films inclusief alle afleveringen van de seizoenen volledig meepraten. Alles hebben we al duizenden keren gezien en kijken we nog steeds. Sommige afleveringen blijven echt wel erg leuk moet ik zeggen.

Lees ook:
13 reasons why
Videoland Echte Penoze
De zomer voorbij en de herfst begint
Wat zou ik doen met een miljoen?

Wat zijn jullie guilty pleasures?
Geverifieerd door MonsterInsights