Mijn nieuwe elektrische haard, lekker warm!

Elektrische haard

Al een hele tijd, nog in mijn vorige huis, wilde ik heel graag een elektrische haard. Op elke interieurfoto die ik zag vond ik zo’n haard zoveel gezelligheid geven en zeker voor de koude dagen in de herfst en de winter. Ik was er dan ook zeker van dat toen ik naar Edam ging verhuizen ik ook zo’n leuke haard wilde. Ook ben ik altijd wel op zoek op Marktplaats naar iets in de buurt en een paar maanden geleden stuitte ik dus op zo’n elektrische haard. Ik twijfelde geen moment en stuurde de verkoper een berichtje en mocht hem voor €50 komen ophalen in Volendam. Hoe leuk? Hij geeft niet alleen de gezellige sfeer van het nep brandende hout maar heeft ook nog 2 warmte standen. Ik vond het lastig om er een goede foto van te maken, maar je ziet wel goed hoe ik het heb staan :)

Elektrische haard en de ruimte?

Mijn huis is redelijk klein, dus erg veel ruimte heb ik niet. Een eettafel kan ik helaas niet kwijt en dat vind ik wel jammer. Ik zat altijd graag aan de eetkamertafel te werken, maar nu zit ik altijd op de bank eigenlijk ondanks dat ik een mooi bureau heb staan. Wel een beetje zonde, maar ik zit wel lekker warm bij de elektrische haard, haha. Ook heb ik natuurlijk nog steeds een gigantische krabpaal waar op dit moment vrij weinig mee wordt gedaan door mijn katten. Ik twijfel of ik deze weg zal doen, ook omdat ik een nieuwe Kallax kast heb gekocht en wat inrichting voor diezelfde kast. 2 manden, 2 blokken met lades, 2 blokken met deurtjes en 2 katten mandjes. In die kattenmandjes heb ik een deken neergelegd en ik zie wel dat er 1 sowieso in gaat liggen. Bingo! Dat is namelijk altijd maar weer afwachten met katten, haha!

Ik heb al gekeken hoe ik het anders kan inrichten eventueel, want een steigerhouten eettafel lijkt me dus echt heel erg mooi in combinatie met mijn wit eiken vloer. Toen ik nog samen woonde met mijn broertje hadden we zo’n steigerhouten eettafel en ik vind dat prachtig. Ook omdat ik dat mooi kon gebruiken als achtergrond voor mijn foto’s. Helaas lukt dat nu niet meer. Ik denk ook dat ik dan wel productiever zou zijn. Mijn bureau is heel fijn, leuk ingericht en goed om aan te werken, maar ik merk dat ik toch liever in de huiskamer zit. Lekker warm (want in mijn slaapkamer is het best koud) en dan kan ik ook nog tv kijken met een half oog.

Jullie zullen mijn elektrische haard vast en zeker vaker voorbij zien komen op mijn blog en op mijn Instagram. Ik ben me meer aan het richten op Instagram en het persoonlijker maken van mijn blog en social media. Dat is natuurlijk een leuke manier om meer van mezelf en mijn woning te laten zien.  Mocht ik over een tijdje wel een eettafel kwijt kunnen in mijn woonkamer, dan denk ik dat ik in deze collectie eettafels een mooie steigerhouten eettafel zou kunnen vinden.

Lees ook:
7 manieren om warm te blijven met het koude weer
Favoriete herfst/winter outfits
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
Zó kom je NIET in de schulden

Wat vinden jullie van zo’n elektrische haard?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *