Dagje Burgers Zoo Arnhem – foto’s!

burgers zoo arnhem

Afgelopen zondag ging ik een dagje naar Burgers Zoo Arnhem en heb daar wat foto’s gemaakt. Nu heb ik geen mooie zoomlens en besloot mijn 50mm lens mee te nemen. Ik hoopte dat ik daar mooie foto’s mee kon maken en dat is op zich wel gelukt. Vaak staan de dieren natuurlijk wel te ver weg, maar toch zitten er wel een paar mooie foto’s tussen al zeg ik het zelf. Ik kon ze op de laptop nog een beetje bewerken en knippen waardoor het dier op de foto meer naar voren kon komen. Ook probeerde ik in de Mangrove mooie foto’s van vlinders te maken, maar het was daar zo warm en vochtig dat mijn lens steeds besloeg en kreeg dat niet goed droog en schoon. Zo jammer! Oh en ook geen slangen op de foto. Ik ben zo bang voor die beesten dat ik er ook niet naar durf te kijken. Vreselijk en krijg er echt de kriebels van. Kijk je mee naar de foto’s? ­čÖé

Burgers Zoo Arnhem foto’s

burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem

Lees ook:
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
Kat voor het eerst naar buiten op straat, Jaimy!

9 Reacties

 1. 26 november 2018 / 08:46

  Wat een mooie foto’s, ziet er een toffe locatie uit!

 2. 20 november 2018 / 22:34

  Wat een mooie dag heb je gehad! Zelf ben ik al heel lang niet in een dierentuin geweest, ik ga er altijd met gemengde gevoelens heen..

  Liefs
  X

 3. 20 november 2018 / 16:53

  Toevallig waren wij laatst ook in de dierentuin. Ik lees net je reactie op de comment van Maaike en ik ben het helemaal met je eens. Het is mooi en bijzonder om die dieren van zo dichtbij te kunnen zijn, maar aan de andere kant vond ik bepaalde dieren ook heel ‘zielig’. Je hebt trouwens heel mooie foto’s gemaakt, vooral die van de vissen zijn echt prachtig!
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Review Dove Winter care limited editionMy Profile

 4. 19 november 2018 / 22:47

  Mooie foto’s! Ik ben gek op dierentuinen ­čÖé

  • Mariska
   Auteur
   20 november 2018 / 09:15

   Voor mij een beetje dubbel: ik vind het leuk om de dieren in het echt te zien, maar aan de andere kant ook wel sneu voor de dieren zelf.

 5. 19 november 2018 / 20:57

  Prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Het is voor mij alweer even geleden dat ik daar ben geweest x

 6. Ingrid
  19 november 2018 / 10:41

  Mooie foto’s mariska

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.