Dagje Burgers Zoo Arnhem – foto’s!

by Mariska

Afgelopen zondag ging ik een dagje naar Burgers Zoo Arnhem en heb daar wat foto’s gemaakt. Nu heb ik geen mooie zoomlens en besloot mijn 50mm lens mee te nemen. Ik hoopte dat ik daar mooie foto’s mee kon maken en dat is op zich wel gelukt. Vaak staan de dieren natuurlijk wel te ver weg, maar toch zitten er wel een paar mooie foto’s tussen al zeg ik het zelf. Ik kon ze op de laptop nog een beetje bewerken en knippen waardoor het dier op de foto meer naar voren kon komen.

Ook probeerde ik in de Mangrove mooie foto’s van vlinders te maken, maar het was daar zo warm en vochtig dat mijn lens steeds besloeg en kreeg dat niet goed droog en schoon. Zo jammer! Oh en ook geen slangen op de foto. Ik ben zo bang voor die beesten dat ik er ook niet naar durf te kijken. Vreselijk en krijg er echt de kriebels van. Kijk je mee naar de foto’s? :)

Burgers Zoo Arnhem foto’s

burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem
burgers zoo arnhem 6
burgers zoo arnhem 5
burgers zoo arnhem 4
burgers zoo arnhem 3
burgers zoo arnhem 2
burgers zoo arnhem 1

Lees ook:
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
Kat voor het eerst naar buiten op straat, Jaimy!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?