Mijn kerst dit jaar, wat heb ik gedaan?

mijn kerst

Je hebt wel gemerkt dat het de afgelopen dagen wat stiller is geweest op mijn blog. Het laatste artikel over hoe je koude voeten voorkomt is van 22 december en dat is zo’n 4 dagen geleden. Het is logisch dat het op een wat lager pitje staat rondom deze dagen. Je bent toch bezig met kerst, het plannen van dingen, scoren van outfits en andere gezellige dingen. Bij mij was dat ook zo en daarbij had ik het idee dat de lezers van mijn blog wel met andere dingen bezig zouden zijn dan mijn verhaaltjes lezen 🙂 Logisch! Aangezien ik (nog steeds) mijn blog persoonlijker wil maken leek het me een leuk idee om te vertellen wat ik tot nu toe deed met kerst. Onder andere vergeten mijn wekker uit te zetten vanmorgen 😉  De foto’s van dit artikel komen van mijn Instagram account trouwens!

Kerstavond 24 december

Het was zondag en mijn zusje was van zaterdag op zondag bij me blijven slapen. We hadden wat lekkere dingen gehaald in de winkel en reden langs de Mediamarkt om Mario Kart Wii te scoren. De Wii heb ik al een tijdje te leen van iemand en we vinden het nog steeds leuk om dat te spelen. Dus wat blokjes kaas, van die kleine soort bierworstjes, Jillz en slap ouwehoeren. Was wel gezellig, maar we waren er toch eerder klaar mee dan gedacht en gingen niet heel erg laat slapen. Maar het was wel weer eens gezellig om het zo door te brengen. Dit was trouwens over zaterdag. Zondag gingen we iets ophalen bij onze nicht en verder vrij weinig. Wel wilden we eigenlijk naar een kroeg in de buurt omdat daar een leuke band kwam, de Woudrukkers (Hoi Ruud, als je dit leest).  Uiteraard veel te gezellig, veel leuke mensen, vooral ook veel zoete witte wijn en rond 3 uur slapen. Wat een avond weer, niet gepland, maar die zijn vaak het leukste.

25 december 1e kerstdag

Ik had dus gewoon veel te veel zoete witte wijn gedronken. Dat betekent dat ik de dag erna echt een soort van vreselijke dag heb en dat had ik dus ook. Wakker, hoofdpijn, moe en vooral misselijk. Eigen schuld dikke bult, jup. Mijn zusje haar wekker was niet afgegaan waardoor ze zich had verslapen en dus wat te laat kwam op haar werk. Mijn broertje bracht haar weg en ik moest haar ophalen. Het is een autoritje van ongeveer een half uur, maar als je misselijk bent en je kunt niet langs de weg stoppen, dan is dat vrij lang zeg maar. Op het moment dat ik daar de parkeerplaats op reed heb ik maar even een achterafje opgezocht en verder vertel ik niet wat ik daar heb gedaan 😉 Ik voelde me zo beroerd dat ik de lunch bij mijn vader ook heb af moeten zeggen en dat vond ik wel naar. Gelukkig konden mijn broertje en zusje wel gewoon heen en hebben ze samen gegeten. Eigenlijk heb ik zo goed als de rest van de dag in bed gelegen. Des te ouder je wordt, des te slechter je er dus écht tegen kunt. Man, man, man.

26 december 2e kerstdag

Vanavond zouden we weer uitgaan, maar ik heb even vriendelijk bedankt. Morgen (woensdag dus) ben ik evengoed vrij, maar die dag wil ik het liefst zonder kater doorbrengen (behalve mijn kleine viervoeter katertje dan). Op dit moment zit ik lekker op de bank, onder m’n dekbed, kaarsjes aan, geur in de waxbrander en een beetje met een half oog tv te kijken. Heb al even ontbeten met een banaan, 2 mandarijnen en 2 glazen water 😉 Hoewel ik wel zin heb om uit te gaan weet ik dat het weer uit de hand gaat lopen. Dus nu heb ik met mijn moeder afgesproken dat we eind van de middag bij mij gaan zitten. Halen wat lekkers, kijken we tv of spelen we op de Wii, net hoe het loopt. Is ook wel fijn denk ik en helemaal niet erg. Deze rust had ik dan ook wel even nodig na constant heen en weer rijden overal heen, winkelen, uitgaan en me beroerd voelen.

Helaas kom ik toch de conclusie dat mijn geliefde Aliën op is gegaan dit weekend en dat ik óf een nieuwe moet kopen óf eens mijn andere parfums moet gaan gebruiken. Ik gok het laatste, want mijn bankrekening is niet heel blij op dit moment.

Lees ook:
Essie After Sex, nagellak voor kerst?
Mariska: The Christmas tag
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
Zo is hij chique voor de kerst

Hoe was jouw kerst? Wat ga je vandaag doen?

COMMENTS

  • Op de kater na dus toch wel een gezellige kerst gehad 🙂 Wij hebben alleen 1e kerstdag bij beide families gezeten en 2e kerstdag samen ge-gourmet.

  • Hahaha, wat een (h)eerlijke kerst. Ik ken het, dat riedeltje is bij mij vaak van toepassing als het Oud en Nieuw is. Hopelijk ben je er inmiddels weer helemaal bovenop en kun je er weer tegenaan.

  • Drank, ik kan er ook niet meer goed tegen 😛 Ofja, op het moment zelf wel, maar de kater is echt 10 x erger dan 10 jaar geleden, haha. Ik weet niet wat dat is.. Wel echt vervelend. Mijn kerst was anders dan verwacht door de gebeurtenis rondom mijn moeder.

  • Kerstavond klinkt heel gezellig. Van die spontane avondjes zijn vaak het gezelligste 😉 Jammer van de Kater en dat je er zo lang last van had. Hopelijk ben je morgen weer helemaal opgeknapt. En dan weer ff opladen tot oudjaarsavond denk ik ;-)? Ik ben de afgelopen dagen ook druk geweest, weinig tijd om blogs te lezen. Dat hoop ik aankomende week weer een beetje in te halen. Mijn Kerstdagen waren gezellig, maar veel te veel gegeten 😉 .

  • Balen van die kater;p. Maar volgens mij was het wel een gezellige avond dus lijkt me dat dat een hoop goed maakt! Ik breng vandaag ook door in mn onesie en gaan vanavond alleen nog gourmette met gezin. Lekker makkelijk en niet al te veel poespas. Geniet van de rust zou ik zeggen:).

  • Wat leuk, zo’n onverwacht wel heel gezellige kerstavond! Jammer dat je er een kater en de nodige beroerdheid aan overhield, maar hopelijk ben je morgen weer een beetje de oude. Geniet vandaag van een rustige Tweede Kerstdag!

  • Please Post Your Comments & Reviews

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *