Zo is hij chique voor de kerst

Zo is hij chique voor de kerst

Met de kerst willen we als vrouw natuurlijk helemaal chique, maar je man of vriend natuurlijk ook! Het is niet alleen voor vrouwen om je op te doffen en heel erg mooi te maken. Ook mannen vinden het leuk om met kerst chique gekleed te gaan met mooie pantalons, mooie overhemden en misschien wel een leuke strik erbij. Zelf vind ik een man in pak altijd heel aantrekkelijk 😉 en zeker in combinatie met een lekkere parfum erbij.

Welke kleur vind jij het mooist?

Normaal gesproken vind ik zwart altijd het mooiste, hoewel het natuurlijk soms ook wel een beetje treurig overkomt. Zwart is niet een hele vrolijke kleur, maar daarentegen wel weer heel makkelijk te combineren met allerlei soorten andere kleuren. Zo staat een wit overhemd altijd heel erg mooi, maar wat vind je van het rode overhemd hierboven op de foto? Op zich vind ik het wel gewaagd én het is even wennen, maar wel chique! Rood vind ik dan ook echt een kleur dat heel erg goed bij de kerst past. Een mooie zwarte strik, mooie gepoetste nette schoenen (en daar ben ik weer…) een heerlijk parfum. Klaar ben je en jullie zijn een heel mooi setje samen als je ook chique gekleed bent.

Mocht je nog op zoek zijn naar een cadeautje voor onder de kerstboom, denk dan eens aan bijvoorbeeld een mooi merk heren ondergoed. Er zijn tal van merken die heren graag dragen en als ik naar mijn broertje kijk zijn dat bijvoorbeeld Bjorn Borg en Calvin Klein. Ook een lekkere fles champagne, mooie manchetknopen of zelfs misschien wel een lekker wat zwaarder biertje en een sigaartje. Niet iedere man heeft namelijk dezelfde smaak 😉 En zeg nou zelf; een man in pak die lekker ruikt mét een sigaar? Ik vind het wel iets hebben 🙂

WIN WIN WIN!

Wat leuk is; ik mag een mooi overhemd naar keuze weggeven ter waarde van €60,00 van hemdvoorhem.nl! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat met daarin voor wie jij een overhemd voor kerst (en anders oud en nieuw) gaat uitkiezen én wat jouw favoriete smaak is daarin. Hou jij ook van de man in pak net zoals ik het heb omschreven? Of heb je echt een hele andere smaak? Laat jouw reactie achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact op met de winnaar per email.

– laat een reactie achter met jouw favoriete smaak qua mannelijke outfit
– je kunt meedoen tot en met aanstaande zondag 18 december
– ik kies willekeurig een winnaar en hij/zij krijgt een mail van mij

Lees ook:
Wat zou ik doen met een miljoen?
Mannen in pak, sexy?
Zó voorkom je koude voeten
Bronzen Regal horloge – love brons

Wat is jouw favoriete kerst outfit?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

9 reacties op “Zo is hij chique voor de kerst

  1. Leuke winactie! Ik ben dol op nette kleding en ook zeker bij mannen. Een mooi overhemd en nette broek op z’n minst. Ik zou dit overhemd trouwens graag cadeau willen doen aan mijn man.

  2. Heel tof! Ik hou er wel van om mijn man in een pak te zien, maar dan altijd met een twist, zoals een paar Converse sneakers eronder, of een stoer t-shirt. Overhemden vind ik dan weer het mooist op een mooie jeans en dr.Martens. Strikjes vind ik geweldig, maar mijn man wil niks strak om zijn nek hebben zitten. Een stropdas heeft hij alleen op onze trouwdag gedragen.
    Ik zou voor mijn man een mooi getailleerd overhemd uitzoeken in het donkerblauw of zwart. (Wit doen we niet meer, zeker niet als er nog gegeten moet worden. 😉 )

  3. Leuke winactie is dit! Ik waag een gokje, mijn favoriete smaak is casual. Een leuke spijkerbroek met een toffe trui of een t-shirt met leuk printje. Ik zou deze graag winnen voor mijn man, hij heeft alleen een trouwpak.. En nooit iets ‘netjes’ zoals dit aan, lijkt me dus zeker iets om aan hem te geven voor speciale gelegenheden.

  4. Wat leuk! Ik kies voor mijn vriend eigenlijk altijd heel graag voor wit, vind dat heel mooi bij hem staan. Natuurlijk doe ik daarom graag voor hem mee met deze winactie 😉 Ben heel benieuwd! Liefs, Merel

  5. Men in uniform zijn altijd enorm aantrekkelijk. Een strikje hoeft voor mij niet zo, maar een mooie nette blouse doet al wonderen! 😉 Als er dan ook nog eens een mooi jasje aan toegevoegd wordt, maakt dat de look helemaal af. Ik doe heel graag mee om mijn vriend te verrassen. Dat kan hij op dit moment erg goed gebruiken! 🙂

  6. Voor mezelf 😉 Ik denk dat ik dan toch een zwart overhemd zou kiezen, omdat ik deze wat vaker aan zou doen dan een witte of rode bijvoorbeeld. En met de kerst zou ik deze combineren met een rode vlinderdas (die ik ooit voor kerst heb gehaald)

  7. Superleuke winactie! Mijn man draagt graag een overhemd en ik zou voor een wit overhemd kiezen omdat deze prachtig zou staan omdat hij zo veel kilo’s is afgevallen. Ben trots op hem wat hij bereikt heeft. Ik zou voor een wit overhemd kiezen.

  8. Wat een leuke winactie zeg! Ik hou er ook van als een man er netjes uit ziet. Gelukkig vind mijn verloofde dat ook. Ik zou graag mee willen doen voor hem, omdat hij zo druk bezig is met zijn studie. Mijn voorkeur voor hem zou dan een wit overhemd zijn, want hij heeft een klassieke smaak. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.