Zo is hij chique voor de kerst

Zo is hij chique voor de kerst

Met de kerst willen we als vrouw natuurlijk helemaal chique, maar je man of vriend natuurlijk ook! Het is niet alleen voor vrouwen om je op te doffen en heel erg mooi te maken. Ook mannen vinden het leuk om met kerst chique gekleed te gaan met mooie pantalons, mooie overhemden en misschien wel een leuke strik erbij. Zelf vind ik een man in pak altijd heel aantrekkelijk 😉 en zeker in combinatie met een lekkere parfum erbij.

Welke kleur vind jij het mooist?

hemdvoorhem | DoorMariska

Normaal gesproken vind ik zwart altijd het mooiste, hoewel het natuurlijk soms ook wel een beetje treurig overkomt. Zwart is niet een hele vrolijke kleur, maar daarentegen wel weer heel makkelijk te combineren met allerlei soorten andere kleuren. Zo staat een wit overhemd altijd heel erg mooi, maar wat vind je van het rode overhemd hierboven op de foto? Op zich vind ik het wel gewaagd én het is even wennen, maar wel chique! Rood vind ik dan ook echt een kleur dat heel erg goed bij de kerst past. Een mooie zwarte strik, mooie gepoetste nette schoenen (en daar ben ik weer…) een heerlijk parfum. Klaar ben je en jullie zijn een heel mooi setje samen als je ook chique gekleed bent.

hemdvoorhem 1 | DoorMariska

Mocht je nog op zoek zijn naar een cadeautje voor onder de kerstboom, denk dan eens aan bijvoorbeeld een mooi merk heren ondergoed. Er zijn tal van merken die heren graag dragen en als ik naar mijn broertje kijk zijn dat bijvoorbeeld Bjorn Borg en Calvin Klein. Ook een lekkere fles champagne, mooie manchetknopen of zelfs misschien wel een lekker wat zwaarder biertje en een sigaartje. Niet iedere man heeft namelijk dezelfde smaak 😉 En zeg nou zelf; een man in pak die lekker ruikt mét een sigaar? Ik vind het wel iets hebben 🙂

WIN WIN WIN!

Wat leuk is; ik mag een mooi overhemd naar keuze weggeven ter waarde van €60,00 van hemdvoorhem.nl! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat met daarin voor wie jij een overhemd voor kerst (en anders oud en nieuw) gaat uitkiezen én wat jouw favoriete smaak is daarin. Hou jij ook van de man in pak net zoals ik het heb omschreven? Of heb je echt een hele andere smaak? Laat jouw reactie achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact op met de winnaar per email.

– laat een reactie achter met jouw favoriete smaak qua mannelijke outfit
– je kunt meedoen tot en met aanstaande zondag 18 december
– ik kies willekeurig een winnaar en hij/zij krijgt een mail van mij

Lees ook:
Wat zou ik doen met een miljoen?
Mannen in pak, sexy?
Zó voorkom je koude voeten
Bronzen Regal horloge – love brons

Wat is jouw favoriete kerst outfit?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook