Essie After Sex, nagellak voor kerst?

by Mariska

Normaal gesproken laat ik meerdere lakjes in een artikel zien, maar dan wel van hetzelfde merk. Nu had ik verder geen lakje meer van Essie liggen, naast natuurlijk Essie After Sex. Gekke naam, maar oh zo mooie kleur! Dit is ook weer zo’n kleurtje waarvan ik het bestaan niet wist en het geloof ik met korting kocht bij Big Bazar. Alleen al om de naam wilde ik het lakje meenemen en dat deed ik dus ook. Tijd om Essie After Sex te laten zien…

Lees ook: Essie Miss Fancy Pants

Essie After Sex

essie after sex

Essie After Sex heeft dus niet alleen een hele leuke naam, maar is ook echt een hele mooie kleur. Zelf vind ik het ook echt een chique kleur. Het is een mooie bordeauxrode kleur met daarin prachtige shimmers. Heel veel shimmers! De shimmers lijken in dezelfde kleur te zijn als de kleur van de lak zelf. Nu moet ik zeggen dat hij zowel op de foto als op de link onderin meer bordeaux lijkt dan dat hij daadwerkelijk is. Hij is wat meer ‘gewoon’ rood van kleur, die wel evengoed naar bordeauxrood neigt. Snap je wat ik bedoel? ;) Je ziet het op de volgende foto’s het beste denk ik.

essie after sex
essie after sex

En zo zie je deze prachtige lak op mijn nagels! De nagellak doet mij eerlijk gezegd een beetje denken aan kerst. Het is een mooie rode kerst kleur en de shimmer maakt het natuurlijk helemaal feestelijk. Op de swatches zie je echt precies hoe de lak in het echt ook is, komt precies overeen met elkaar. Voor de dekking heb ik 2 lagen gebruikt en zoals je ziet dekt dat prima. De lak droogt met 1 laagje heel erg snel, dus je kunt snel een tweede laagje aanbrengen. Fijn, want vaak heb ik geen geduld :)

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essie after sex

Alhoewel het kleurtje niet echt heel vernieuwend is, vind ik hem dus wel erg leuk voor bijvoorbeeld de kerst. Uit welke collectie deze komt weet ik helaas niet. En of hij gewoon in de winkel verkrijgbaar is weet ik ook niet. Meestal is het bij Big Bazar pas verkrijgbaar op het moment dat het ergens anders uit het assortiment gaat. Daar zou je dus kunnen kijken, maar ook is hij verkrijgbaar bij bol.com ! Hij bevat 13.5ml aan lak, dus dat maak je niet zo snel op!

Lees ook:
Nude Marble Nail Art
Catrice Victorian Poetry nagellak
Essie Peach Side Babe

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?