Mijn interieur veranderen en raam decoratie uitkiezen

interieur veranderen

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Afgelopen week ben ik begonnen om langzaamaan mijn interieur weer een beetje te veranderen. Ik zit beter in mijn vel, dingen gaan goed en dan krijg ik ook weer zin om mijn interieur weer wat aan te passen. Zo heb ik helaas mijn sierhaard toch weer verkocht omdat het te vol werd en heb ik weer wat nieuwe items aangeschaft. Die ga ik je later laten zien šŸ™‚ Ook heeft het geholpen dat mijn zusje en paar dagen geleden de sleutel heeft gekregen van haar nieuwe huisje. We zijn de hele dag op pad geweest om spullen te kopen en ik kon het niet laten om ook wat spullen voor mezelf te kopen. Gewoon om mijn huis weer wat gezelliger te maken. En hĆ©, ik kan zelf gewoon boren om dingen op te hangen dus dat is wel erg handig. Bovenstaande foto’s plaatste ik al op mijn Instagram account en kreeg ik al leuke reacties op šŸ™‚

Raamdecoratie uitkiezen

Zoals je kunt zien ziet het er wel heel gezellig uit, tenminste dat vind ik. Op de rechter foto zie je het zicht vanaf de bank. Eindelijk heb ik ook de schedel opgehangen (een neppe) die ik van een goede vriendin kreeg voor mijn verjaardag. Vind dat er leuk en het staat ook leuk op mijn grijze muur. Zoals je op dezelfde foto ook kunt zien heb ik een groot raam en daar hangt (nog) niks voor. Het is een maat wat lastig is en ik weet nog niet zo goed wat ik wil. Raamdecoratie is dus zeker wel nodig en ik merk dat er met dit koude weer ook veel koude lucht vandaan komt. Zonde eigenlijk want zo brandt mijn verwarming de hele dag. Ik zit te denken aan mooie gordijnen, maar een rolgordijn op maat of een roljaloezie  maar wat wat ik nog niet exact. Ben vaak genoeg aan het kijken en moet gewoon even kijken wat ik het mooiste vind. Het is wel heel erg nodig in ieder geval, nu kunnen mensen die voorbij lopen ook naar binnen kijken en dat is niet altijd even fijn šŸ™‚

Kleuren accessoires die ik wil

Eerder schreef ik al over de roze velvet items die ik heel erg mooi vind en heb daar ook al wat van gekocht. Ik heb bijvoorbeeld een witte eiken laminaatvloer wat mijn kleine huis ruimer doet lijken en een witte kast van Ikea. Dat vind ik heel mooi staan, maar als accessoires wil ik dan wel een leuke, niet te donkere kleur. Rood vind ik heel mooi bijvoorbeeld maar wel een beetje te hard qua kleur net als azuurblauw. Azuurblauw velvet vind ik ook zo ontzettend mooi en chique staan, maar toch ook weer te hard met mijn witte vloer. Roze is sowieso wel een van mijn lievelingskleuren en daarom heb ik gekozen om verschillende kleuren roze terug te laten komen. Ik heb bijvoorbeeld ook een heel mooi plaid gekocht voor op de bank (kun je er nooit genoeg van hebben!), een mooi kussen die je ook kunt zien op de bovenstaande foto en een mooi krukje. Alle items laat ik dus nog zien in een apart artikel šŸ™‚ Ook kocht ik wat rekjes met een industriĆ«le look om op te hangen in mijn slaapkamer en woonkamer. In de slaapkamer hangt deze al, nu nog in de woonkamer en dan nog wat leuke spulletjes om erop te zetten.

Wat is jullie favoriete kleur accessoire voor in je interieur?

Lees ook:
De zomer voorbij en de herfst begint
Welke blog apparatuur raad ik aan?
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
Wat ik vanuit 2018 mee wil nemen naar 2019

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.