Mijn interieur veranderen en raam decoratie uitkiezen

door Mariska

Afgelopen week ben ik begonnen om langzaamaan mijn interieur weer een beetje te veranderen. Ik zit beter in mijn vel, dingen gaan goed en dan krijg ik ook weer zin om mijn interieur weer wat aan te passen. Zo heb ik helaas mijn sierhaard toch weer verkocht omdat het te vol werd en heb ik weer wat nieuwe items aangeschaft. Die ga ik je later laten zien 🙂 Ook heeft het geholpen dat mijn zusje en paar dagen geleden de sleutel heeft gekregen van haar nieuwe huisje. We zijn de hele dag op pad geweest om spullen te kopen en ik kon het niet laten om ook wat spullen voor mezelf te kopen. Gewoon om mijn huis weer wat gezelliger te maken. En hé, ik kan zelf gewoon boren om dingen op te hangen dus dat is wel erg handig. Bovenstaande foto’s plaatste ik al op mijn Instagram account en kreeg ik al leuke reacties op 🙂

Raamdecoratie uitkiezen

Zoals je kunt zien ziet het er wel heel gezellig uit, tenminste dat vind ik. Op de rechter foto zie je het zicht vanaf de bank. Eindelijk heb ik ook de schedel opgehangen (een neppe) die ik van een goede vriendin kreeg voor mijn verjaardag. Vind dat er leuk en het staat ook leuk op mijn grijze muur. Zoals je op dezelfde foto ook kunt zien heb ik een groot raam en daar hangt (nog) niks voor. Het is een maat wat lastig is en ik weet nog niet zo goed wat ik wil. Raamdecoratie is dus zeker wel nodig en ik merk dat er met dit koude weer ook veel koude lucht vandaan komt. Zonde eigenlijk want zo brandt mijn verwarming de hele dag. Ik zit te denken aan mooie gordijnen, maar een rolgordijn op maat of een roljaloezie  maar wat wat ik nog niet exact. Ben vaak genoeg aan het kijken en moet gewoon even kijken wat ik het mooiste vind. Het is wel heel erg nodig in ieder geval, nu kunnen mensen die voorbij lopen ook naar binnen kijken en dat is niet altijd even fijn 🙂

Kleuren accessoires die ik wil

Eerder schreef ik al over de roze velvet items die ik heel erg mooi vind en heb daar ook al wat van gekocht. Ik heb bijvoorbeeld een witte eiken laminaatvloer wat mijn kleine huis ruimer doet lijken en een witte kast van Ikea. Dat vind ik heel mooi staan, maar als accessoires wil ik dan wel een leuke, niet te donkere kleur. Rood vind ik heel mooi bijvoorbeeld maar wel een beetje te hard qua kleur net als azuurblauw. Azuurblauw velvet vind ik ook zo ontzettend mooi en chique staan, maar toch ook weer te hard met mijn witte vloer. Roze is sowieso wel een van mijn lievelingskleuren en daarom heb ik gekozen om verschillende kleuren roze terug te laten komen. Ik heb bijvoorbeeld ook een heel mooi plaid gekocht voor op de bank (kun je er nooit genoeg van hebben!), een mooi kussen die je ook kunt zien op de bovenstaande foto en een mooi krukje. Alle items laat ik dus nog zien in een apart artikel 🙂 Ook kocht ik wat rekjes met een industriële look om op te hangen in mijn slaapkamer en woonkamer. In de slaapkamer hangt deze al, nu nog in de woonkamer en dan nog wat leuke spulletjes om erop te zetten.

Wat is jullie favoriete kleur accessoire voor in je interieur?

Lees ook:
De zomer voorbij en de herfst begint
Welke blog apparatuur raad ik aan?
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
Wat ik vanuit 2018 mee wil nemen naar 2019

Gerelateerde artikelen

8 reacties

bychristiana 24 januari 2019 - 13:42

Wat jammer dat je je sierhaard weggedaan hebt! Maar ja, het moet ook niet te vol worden in je huis natuurlijk. Ik vind zoiets ook erg mooi. Ik ben een tijd op zoek geweest naar een mooie om naast het tv meubel te zetten maar uiteindelijk is er toch iets heel anders voor in plaats gekomen. Gordijnen kunnen inderdaad ook een wereld van verschil maken. Ik kreeg toevallig vandaag nieuwe gordijnen binnen en de woonkamer oogt direct totaal anders. Heerlijk hoor, om zo een beetje in huis te ‘rommelen’.

Reageer
Rachel 23 januari 2019 - 20:03

Ah ziet er zo tof uit, ik kan niet wachten om mijn eigen huisje helemaal leuk in te richten

Reageer
Mariska 23 januari 2019 - 20:50

Het inrichten is echt wel een van de leukste dingen in een nieuw huis, succes en veel plezier! 🙂

Reageer
Tessa 23 januari 2019 - 17:22

Je huis ziet er gezellig uit. Mijn huis is net Vila Kakelbond: elke kamer heeft een andere kleur en overal hangen foto’s/posters en staan er spulletjes.

Reageer
Mariska 23 januari 2019 - 20:49

Dat kan ook gezellig zijn als je van veel kleur houdt natuurlijk 🙂 En foto’s en posters aan de muur vind ik ook altijd leuk staan.

Reageer
Tessa 24 januari 2019 - 09:09

Absoluut!

Reageer
Evelien 23 januari 2019 - 17:05

Dat schedel is echt tof, ik heb er zo eentje in het groot van By Boo. Het is nog steeds een eyecatcher in de kamer en doe hem echt de komende 20 jaar niet meer weg! Leuk die roze items in je interieur, daar houd ik ook wel van. Het ziet er gezellig uit in je huisje, heel warm en stijvol!

Reageer
Mariska 23 januari 2019 - 20:48

Ja zo’n grote vind ik ook zo mooi! Deze kreeg ik van een vriendin en vind hem echt super leuk. Staat ook altijd leuk in het interieur.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.