Mijn favoriete thee (o.a. Celestial sleepytime & Kruidvat)

by Mariska

Thee drink ik heel graag en met name als het wat kouder is zoals nu in de (bijna) winter. Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur met smaakjes thee en bij mij wisselt dat heel erg. Iets wat ik absoluut niet lekker vind is alles met rooibos en de ‘gewone’ thee die eigenlijk helemaal geen smaak heeft. Oh, en suiker in de thee vind ik helemaal goor. Nu ga ik je laten zien welke thee ik op dit moment graag drink :) Ik vertel ook of de Celestial Sleepytime thee wat voor me doet. De Celestial Sleepytime en Kruidvat thee heb ik ontvangen.

Kruidvat zen & beauty thee

kruidat thee beauty zen

Het nemen van een lekker kopje kruidenthee draagt bij aan een ontspannen gevoel. Kruidvat Beauty Thee is een fruitige thee met framboosblad, citroenmelisse en vlierbloesem. Wanneer je toe bent aan een zen-momentje, neem je een kop Kruidvat Chai Zen Thee. Een kruidige en smaakvolle zwarte Chai thee met onder andere kaneel, gember, kruidnagel en vanille. Tip: maak er een Chai Latte van door warme melk toe te voegen.

Op zich ben ik gek op thee van Kruidvat. Vorig jaar kocht ik vooral een heerlijke kruidenthee die lekker warm is van smaak. Iets met sinaasappel en kaneel als ik me niet vergis. Daar heb ik echt wel wat doosjes van verslonden! Nu kreeg ik 2 nieuwe soorten thee opgestuurd. Een Kruidvat Beauty thee en Zen thee. Beide vind ik weer erg lekker. Zen is een zwarte thee die erg lekker, toch wel kruidig van smaak is. Daar hou ik van. De Beauty thee is daarentegen een meer doorzichtige kruidenthee. Wel anders, maar qua smaak ook hel erg lekker. Hij is wel iets minder vol qua smaak vind ik zelf. Ik kan je eerlijk vertellen dat de doosjes al lekker opschieten :)

Celestial Sleepytime & Celestial Sleepytime Extra

celestial sleepytimeMaar wat als je vaak maar moeilijk in slaap komt? Met de Sleepytime thee van Celestial Seasonings kun je dat voortaan tegengaan. Celestial Seasonings was de eerste met een nachtrustbevorende theelijn en al sinds 1969 is de Original Sleepytime de meest verkochte slaapthee. Een thee die door de blend van pepermunt, kalmerende kamille, citroengras en andere kruiden ontspant. Drink ’s avonds gerust vier koppen thee. Extra hulp nodig om te kalmeren? De toegevoegde valeriaan in de Sleepytime Extra maakt van deze thee het perfecte slaapmutsje.

Ah die verpakking vind ik zo lief met de grote beer erop! Dat terzijde. Bovenstaand heb ik uit het persbericht en toen ik dat las was ik erg benieuwd. Ik slaap niet altijd heel goed en gebruik daar ook weleens slaap supplementen voor die goed helpen, maar persoonlijk zou ik een thee veel fijner vinden. Er is de Celestial Sleepytime en de Sleepytime extra. Beide heb ik geprobeerd en ik vind de Sleepytime Extra fijner qua smaak, maar zeker ook qua werking. Alhoewel de ‘gewone’ Celestial Sleepytime ook heel erg lekker is. Als ik de Celestial Sleepytime Extra uit een grote mok drink dan voel ik me met een half uurtje/uurtje wat slaperig worden. Dit drink ik niet iedere avond, maar de keren dat ik het dronk (zo’n 3 keer) heb ik wel lekkerder geslapen. Ik denk meer vast en wat rustiger.

Verkrijgbaarheid

celestial sleepytime en kruidvat thee

De thee van Kruidvat is echt alleen bij Kruidvat verkrijgbaar voor maar 99 cent per pakje! Dat is het dubbel en dwars waard en daarbij zijn er ook nog andere heerlijke smaken. Zeker even kijken!

Celestial Sleepytime thee is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en Holland & Barrett.

Lees ook:
Catrice Cha-KIRA
4x heerlijke lip smacker (Chupa Chups & ijs!)
Mariska’s dagboek: 1 december 2016
Essence forgive me

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?