Catrice Cha-KIRA

catrice cha-kira

En ik heb weer een hele mooie kleur kunnen toevoegen aan mijn nagellak stash, namelijk Catrice Cha-KIRA. Het is een mooie paarse / mauve kleur die een beetje naar een pastelkleur neigt. Dit soort kleuren kan ik altijd wel waarderen en zien er vaak een beetje lief uit en heel erg zacht. Het is in ieder geval niet zo’n schreeuwerige kleur die van je nagels afknalt. Al vind ik dat ook wel weer mooi šŸ˜‰ Goed, deze keer zie je dus Catrice Cha-KIRA.

Lees ook: Nieuwe bruine tas van Kruidvat

Catrice Cha-KIRA

catrice cha-kira

En dit is ‘m dan! Een hele mooie kleur die nog niet zo heel lang geleden is toegevoegd aan het nieuwe assortiment van Catrice. Zo nu en dan neus ik daar gewoon even tussen om te kijken of er nog kleuren zijn die ik mooi vind en ook zal dragen. Kleuren die ik niet ga dragen koop ik over het algemeen namelijk ook niet. Vind ik een beetje zonde šŸ™‚ Dit is dus wel een kleur die ik zal gaan dragen! Eigenlijk kan ik er niet een heel verhaal van maken omdat de droogtijd vrij snel is en hij dekt in twee laagjes, wat normaal is bij een nagellak van Catrice. Vind ik.

catrice cha-kira
catrice cha-kira
catrice cha-kira

Zoals ik al zei; het is een heel lieflijk een leuk kleurtje! Als je van pastelkleuren houdt, dan denk ik dat je deze ook wel heel mooi vind. Op de foto’s lijkt hij wel helemaal paarsig maar in het echt lijkt hij toch wel een beetje een grijze ondertoon te hebben. Lastig uit te leggen, maar in ieder geval niet iets wat mijn camera oppakt. Op de foto’s vind ik hem ook al prachtig, hoor!

Je kunt Catrice Cha-KIRA kopen bij Kruidvat en kost ā‚¬2,99. Hiervoor krijg je 10ml aan nagellak. Je kunt hem zowel in de winkel kopen als online bij Kruidvat.

Lees ook:
Essie Too too hot
Catrice Red goes nuts & Catrice Sweet macaron sin

15 Reacties

 1. jeapiebel
  25 mei 2016 / 09:50

  Ik vind de kleur echt leuk en voor die prijs. Misschien toch maar een kijkje nemen.

 2. 24 mei 2016 / 20:59

  Een mooi kleurtje. Kan me voorstellen dat je er blij mee bent.

 3. Janneke | Crafty Time
  23 mei 2016 / 22:10

  Wat een prachtige lak! Het kleurtje is heel liefelijk. Ik ga zeker even bij het Catrice nagellakschap kijken! xx

 4. 23 mei 2016 / 20:39

  Mooi lakje! Ik hou ook erg van dit soort kleurtjes.

 5. Saraya
  23 mei 2016 / 20:00

  Oehh..wat een mooi kleurtje!
  X

 6. 23 mei 2016 / 19:54

  Fijn kleurtje, Catrice vind ik steeds weer positief verrassen qua kleurtjes!

 7. Manon
  23 mei 2016 / 18:47

  Wat een prachtig kleurtje

 8. 23 mei 2016 / 16:48

  Dit vind ik echt een super leuk kleurtje!

 9. 23 mei 2016 / 16:33

  Echt een kleurtje voor mij :)! Deze ga ik halen voor de vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.