Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

4x heerlijke lip smacker (Chupa Chups & ijs!)

lip smacker chupa chups

Nu wij een Trekpleister op het dorp hebben ben ik daar vaak te vinden. Zo scoorde ik daar de Treaclemoon body butter The Honeycomb Secret en de producten die ik weggaf voor de winactie. Ook vond ik daar leuke Lip Smacker. Ik heb weleens meer iets gehad van dit merk, maar deze smaken kende ik nog niet. Vond het wel leuk om mee te nemen en te laten zien op mijn blog. Eigenlijk omdat het er alleen al leuk uitziet en de smaakjes vaak lekker zijn nam ik het mee. De verpakkingen vind ik altijd zo fleurig en vrolijk.

Lees ook: Primark lip balm trio met winter smaken

Lip Smacker Chupa Chups

lip smacker chupa chups
lip smacker chupa chups

Lip Smacker in Chupa Chups varianten kende ik nog niet! Ik moet zeggen dat ik de uitstraling heel erg leuk vind, zo in de vorm van een lolly. De smaken zijn ‘orange’ en ‘raspberry’, 2 smaken die ik over het algemeen wel kan waarderen, maar niet heel speciaal is. Deze Lip Smacker breng je aan met een applicator, wat ik niet heel fijn vind werken eigenlijk. Ook merk ik op dat er niet heel veel product op de applicator zit, waardoor het lijkt of je bijna niets op je lippen hebt zitten. Ik hou wel van aanwezig product op mijn lippen, maar dat doet deze niet echt. Voordeel vind ik wel dat het product niet plakt op je lippen. Vaak heb je dat wel bij goedkopere lip glosses, maar deze gelukkig niet.

Lip Smacker Walls Ice Cream

lip smacker walls ice cream

Van dit merk Walls heb ik niet eerder gehoord en volgens mij is het ook niet een merk dat uit Nederland komt. Toch grappig dat daar dan een Lip Smacker van wordt gekocht. Omdat ik de smaken niet ken heb ik niet echt vergelijkingsmateriaal, maar ook deze verpakkingen zien er leuk uit. Zoals de foto’s al doen vermoeden smaakt de bruine, met de soort van Magnum erop, ook echt lekker naar chocolade ijs. Je kunt het wel een beetje vergelijken met een Magnum. Niet vervelend 🙂 De Lip Smacker met daarop de Twister is voor mij een onbekende smaak. Hij smaakt niet zoals het Twister ijs dat wij hier in Nederland kennen. Wel smaakt hij erg zoet. Dit soort lip producten vind ik fijner aanbrengen dan met een applicator. Ik heb wel het idee dat deze Lip Smacker varianten wat verzorging bieden, maar niet enorm. Eigenlijk is het gewoon lekker voor de smaak 🙂

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

lip smacker walls chupa chups

Ik vind het wel leuke producten en de smaak vind ik ook wel oké. Hoewel het op zich niet hele dure producten zijn en qua smaak lekker, heb ik niet het idee dat ze echt hele goede verzorging geven. Het is dus meer leuk voor de ‘heb’ zeg ik maar. Voor deze producten heb ik geloof ik €1,50 per stuk betaald, dus dat is ook weer niet heel erg veel. Leuk om te hebben en wellicht ook weer weg te geven 🙂

Lip Smacker is onder andere te koop bij bol.com, Boozyshop, Trekpleister en Kruidvat in verschillende varianten. De prijzen verschillen per variant.

Lees ook:
Jeffree Star Gemini
7 kerstcadeaus om nu alvast in te slaan (voor jezelf)
L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette

Wat zijn jouw favoriete Lip Smacker smaken?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. Manon
  4 juli 2017 / 13:34

  Hahaha wat zien ze er leuk uit

 2. Donna
  4 juli 2017 / 12:46

  Oh, die lolly lipsmackers! Zo schattig. De verpakking lijkt me heel handig eigenlijk, grappige applicator.

 3. 4 juli 2017 / 11:22

  Ohhh hahaha dit is echt jeugdsentiment! Ik had vroeger allerlei smaakjes!

 4. 4 juli 2017 / 08:05

  Zo leuk!
  Ik ga eens hier kijken.
  Ik hou zoveel van lipsmackers dus deze horen bij mijn verzameling.

  Xoxo

 5. 4 juli 2017 / 07:46

  Ja ze zijn vooral leuk voor de heb, hier in huis liggen der heel veel (mijn dochter verzameld ze) x

  • Mariska
   Auteur
   4 juli 2017 / 09:17

   Als ze deze nog niet heeft wil ik ze wel opsturen tegen verzendkosten 🙂