Beter slapen met Orthica Slaap support supplementen

orthica slaap support

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat het een afgelopen periode niet zo heel goed met mij ging. Niet alleen overdag voelde ik me niet heel goed, ook ging het slapen mij niet zo goed af. De normale tijd voor mij om te gaan slapen is rond de klok van 23:30. Dan lig ik lekker in bed, check ik nog even mijn telefoon, aai m’n kat, draai me om en ga slapen. Soms is het iets vroeger, soms iets later, maar meestal rond die tijd. Dat deed ik al toen ik gewoon om 8:30 begon met werken en nu ook sinds ik iedere ochtend om 10:00 begin. Voor mij werkt dat. Maar slapen ging slecht, ik werd zo vaak wakker in een nacht en dat brak me op een gegeven moment wel op. Toen ontving ik Orthica Slaap Support en was enorm benieuwd of het zou werken.

Orthica Slaap Support bevat onder andere valeriaan, griffonia simplicifolia en melatonine voor een gezonde nachtrust en uitgerust wakker worden. Ook geschikt bij een verstoort dag/nacht ritme zoals een jetleg of het werken in ploegendiensten. Orthica Slaap Support is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

Orthica slaap support

Even geleden ontving ik Orthica Slaap Support supplementen . Ik ben al bekend met supplementen die helpen tegen stress en helpen het slapen te bevorderen. Dit had ik door de jaren heen al van verschillende merken geprobeerd.  Het merk Orthica kende ik nog niet, dus ik was wel benieuwd hoe deze Orthica Slaap Support zou werken en wat het voor me zou doen. Wel dus op het goede moment! Ik had de tijd om deze supplementen goed te testen omdat ik slecht sliep. Als ik op dat moment slecht slaap kan ik ook beter merken of die supplementen daadwerkelijk iets voor me doen. De afgelopen tijd heb ik deze Orthica Slaap Support supplementen dus getest en heb ik bijna iedere avond (ongeveer een periode van twee weken) de toegestane hoeveelheid van 2 tabletten geslikt.

orthica slaap support
orthica slaap support

Aan de hand van bovenstaande foto’s heb je een beetje een idee hoe groot deze supplementen zijn. Ik kan me voorstellen dat het afschrikt, maar zelf heb ik er geen moeite mee. Ze zijn glad en je kunt het met een flinke slok water goed wegkrijgen. Het is de bedoeling dat je deze Orthica Slaap Support supplementen ongeveer een half uur voor je gaat slapen inneemt, en dan wel 2 stuks. De geur is wel echt heel sterk en de smaak is ook niet echt geweldig. Maar hé, je stopt ze in je mond en slikt het gelijk door.

Extra informatie

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten:
Vitaminen:
vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 10 mg
vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg
vitamine B12 (cyanocobalamine) 100 mcg
Kruiden – planten(bestanddelen):
Valeriana officinalisextract (valeriaan)
(0,3 % valereenzuren) 600 mg
Griffonia simplicifoliaextract (griffonia) 450 mg

Diversen:
Melatonine 0.29 mg

Ingredienten:
Vulstof (calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose), Valeriana officinalisextract, Griffonia simplicifoliaextract, antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), vitaminen, glansmiddel (hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), melatonine.

Vrij van:
Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Dosering en Gebruik:
De aanbevolen dagdosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur 30 minuten voor het slapen gaan innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

BRON

Mijn conclusie

orthica slaap support

Deze supplementen heb ik dus een aantal weken getest en ik ben positief. Dat is niet omdat dit een gesponsord artikel is, ik ben oprecht heel positief. In tegenstelling tot andere drogisterijmerken heb ik het idee dat deze prima hun werk doen. Na ongeveer een half uurtje voel ik me wat slaperig worden en begin ik te gapen. Op dat moment ga ik proberen te slapen en merk ook dat ik veel minder lang wakker lig. Nu word ik nog wel eens in de nacht wakker (een keertje, misschien twee), maar ik slaap veel vaster. Vast slapen deed ik al nooit echt, maar met deze supplementen dus wel meer. Eerder werd ik nog wakker als mijn broertje ’s ochtends vroeg weg ging of laat thuis kwam, nu heb ik er zelfs een aantal keer doorheen geslapen! Dat zegt mij dat het heel goed werkt voor mij. Deze supplementen gebruik ik niet meer elke dag, maar wanneer ik denk dat ik de nachtrust extra nodig heb zal ik dit zeker wel doen.

Lees ook:
Unicorn lamp
Op zoek naar een nieuw bed
De zomer voorbij en de herfst begint

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van slaap supplementen?