Mariska’s dagboek: 1 december 2016

by Mariska

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik eens een diary op mijn blog neerzette. Een hele leuke en catchy naam kon ik er niet voor bedenken, dus dan maar gewoon heel simpel ‘Mariska’s Dagboek’. Dan is het ook wel gewoon direct heel makkelijk om te zien dat het om mijn dagboek gaat :) Dit wil ik weer vaker gaan oppakken, vind ik ook wel leuk om te doen. Als ik tenminste niet vergeet om foto’s te maken, haha! Goed, ik ging op cursus in Amsterdam Zuidoost, moest weer veel met de bus en spotte nog de mooie unicorn highlighter bij Kruidvat. Check!

mariskas dagboek 1 december 2016


Ik ging sinds een tijdje weer met de bus richting Amsterdam. Voorheen deed ik dit altijd omdat ik daar werkte, nu gelukkig veel dichterbij. Hele wereldreis leek het wel weer. In totaal moest ik 3 keer overstappen en dat is wel weer even wennen. Gelukkig moest ik niet zo heel erg lang wachten.. geloof maximaal 10 minuten. Dat viel dus gelukkig allemaal wel weer mee.

mariskas dagboek 1 december 2016 1


Eigenlijk had ik me een beetje verslapen en dus had ik nog niet gegeten. Ik dook een benzinepomp in die ongeveer zat waar ik de cursus had en kocht een kaasbroodje. Niet het allergezondste en ook zeker niet het allerlekkerste, maar ik moest wel iets. Op zich was het best wel weg te krijgen ;) Vanaf daar moest ik een stukje lopen naar het gebouw waar het uiteindelijk was. Paar minuutjes vanaf de bushalte, dus ook dat viel enorm mee.

mariskas dagboek 1 december 2016 2


Daarna met de lift naar boven. Ik was de hele tijd al misselijk en kon het niet opbrengen om met de trap te gaan. Wellicht een voorbode van de migraine die ik uiteindelijk had. Op de dag kreeg ik al een beetje hoofdpijn, maar toen ik thuis was ging het toch wel tekeer in mijn hoofd. Had gepland om lekker in mijn onesie te gaan bloggen, maar in plaats daarvan lag ik om half 8 in bed. 12 uur geslapen en uiteindelijk was de pijn vanmorgen wel iets minder. Niet helemaal over, maar wel grotendeels. Migraine is echt zo vervelend.

mariskas dagboek 1 december 2016 3


Een cursusdag is wel weer even wennen als je gewoon gewend bent om de hele dag te werken. Het was echt alleen maar luisteren, lezen en opletten wat er uitgelegd werd. Wel heel leerzaam! Sinds augustus werk ik op een financiële afdeling en doe ik debiteurenbeheer. Ik kreeg de mogelijkheid om een aantal cursussen hiervoor te volgen en die kans heb ik aangenomen. Je bent nooit te oud om te leren en ik vind het ook erg interessant. Je leert met verschillende (vervelende) situaties om te gaan en kregen tips over hoe je dit het beste kon oplossen.


Op de terugweg lustte ik wel weer wat en kocht nog een broodje ei. Ook niet echt superlekker, want deze kwam ook bij het tankstation vandaan. Meer was er gewoon niet, dus ja.. niet heel veel keuze als ik iets wilde eten ;) In Purmerend moest ik bijna een half uur wachten op mijn aansluiting, dus ik liep nog even snel naar wat winkels, waaronder Kruidvat. Ik zag dat daar deze spulletjes nog lagen. De unicorn highlighter is natuurlijk erg populair en de paletten van I Heart Makeup ook.. dus als je ze wilt weet je waar je naartoe kan gaan ;) Als je op de link klikt, kun je de unicorn highlighter ook aanschaffen bij Boozyshop voor dezelfde prijs.

mariskas dagboek 1 december 2016 5


Eindelijk was ik thuis en plofte ik op de bank. Bij Kruidvat kocht ik deze zachte schuimpjes (zo verleidelijk als dit bij de kassa ligt..) en opende ik een Red Bull in bosbessensmaak. Dit is echt al een tijdje mijn favoriet. Niet het allerbeste voedsel van die dag, maar ja.. dat heb je ook wel eens ;)

Lees ook:
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Douglas Les Délices limited edition unicorn showergels
Mijn week in foto’s #6
Maybelline Master Brow pro palette – soft brown

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?