Essence forgive me

essence forgive me

Bij mijn wekelijkse bezoekje aan de Kruidvat (ik ga écht vaak…) ging ik natuurlijk weer even neuzen tussen de mooie lakjes en ook onder andere tussen die van Essence. Roze is echt mijn favoriete kleur en zo kwam ik bij Essence Forgive Me. Essence Forgive me is een mooie roze nagellak, wat je eigenlijk wel barbie roze kunt noemen. Ik hou ervan! Deze heb ik (volgens mij.. ;) ) nog niet dus ik nam hem mee.

Lees ook: Essence super curl volume mascara eye opening

Essence Forgive Me

essence forgive me

Eigenlijk hoef ik het bekende flesje van Essence niet meer te beschrijven. Het is het standaard flesje die Essence ’the gel nail polish’ heeft. Tegenwoordig hebben ze tientallen kleuren en deze zitten allemaal in hetzelfde flesje tenzij het een limited edition is. Hij heeft ook het fijne brede kwastje die ik enorm fijn vind lakken. Heb hem gelijk op mijn nagels gesmeerd toen ik thuis was om hem direct op m’n blog te kunnen zetten :) Ik ben alleen vergeten te kijken of dit een nieuwe kleur is, maar volgens mij wel!

essence forgive me
essence forgive me

De kleur komt echt perfect overheen op de foto, als je het vergelijkt met hoe het er op mijn nagels uit ziet. Ik kan je zeggen dat ik dit echt een kleur naar mijn hart vind ik super leuk voor de zomer en de aankomende lente die er alweer bijna is. De lak heeft zeker wel twee laagjes nodig maar ik had niet anders verwacht eigenlijk. Maar zelfs met een tweede laagje zie ik op sommige plekjes mijn nagel er een heel klein beetje doorheen. Niet noemenswaardig, maar wel iets om eventjes rekening mee te houden :)

Essence Forgive Me is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,79 en bevat 8ml aan lak.

Lees ook:
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *