New in: dekbedovertrek, Thierry Mugler Aliën en Xenos

by Mariska

Ik heb de laatste tijd best weer wat dingen online besteld. Dingen die niet echt noemenswaardig zijn tot dingen die zeker wel de moeite waard zijn om te laten zien. Je ziet in dit artikel een aantal dingen die ik de laatste tijd heb gekocht. Dit is een dekbedovertrek van Westwing , Aliën van Thierry Mugler met superveel korting bij ICI Paris en ik deed mijn eerste bestelling bij de webwinkel van Xenos. Maar, ik ga je alles laten zien en vertel hoe ik zoveel korting kreeg bij de ICI Paris op Thierry Mugler Aliën.

Xenos bestelling

Allereerst kocht ik deze mooie roze flamingo met daarin allemaal lampjes. Normaal gesproken heb ik nooit echt iets met die trend gehad, maar ik dacht dat dit wel leuk zou staan op mijn bureau. En dat staat hij! Vind hem echt heel erg leuk, roze en de lampjes erbij maakt het helemaal af. Hij is 30cm hoog, dus het past mooi op mijn bureau. Werkt op 2 AA batterijen. Hij kost in de Xenos webwinkel €6,99, prima prijs! :)

Ook was ik weer toe aan een aantal nieuwe waxmelts. Eerder kocht ik in de winkel zelf al een aantal lekkere geuren en was daar zo over te spreken, dat ik weer een lading kocht bij Xenos. De geuren zijn heerlijk, verspreiden zich heerlijk door de kamer waar je ze in brandt en zijn ook best wel goedkoop moet ik zeggen. De waxmelts kosten namelijk maar €0,49 cent per stuk! Ik raad ze echt aan! De geuren zijn ook heerlijk lekker. Mocht je dus iets willen bestellen in de webwinkel of ga je naar een fysieke winkel; kijk er eventjes naar :)

Thierry Mugler Aliën bij ICI Paris

ici paris thierry mugler alien korting

Al veel vaker heb ik laten vallen dat Aliën van Thierry Mugler echt mijn favoriete geur aller tijden is. Hij is best wel duur en dat houdt me steeds weer tegen deze opnieuw te kopen.. al doe ik het eigenlijk wel steeds. Als hij op is koop ik vaak de 30ml omdat die ‘maar’ rond de €60,00 is en ik dat op dat moment ervoor wil betalen. Bij ICI Paris was er nu een actie die te maken heeft met de Olympische Spelen in Rio. Elke keer als Nederland een medaille won dan zouden zij korting geven op alles. Bij brons 20%, bij zilver 25% en bij goud 30%! Nou, Nederland won dus een aantal keer goud en daarom was er dus 30% korting. Uiteindelijk kocht ik de 60ml voor ‘maar’ €68,00! Dat is echt een supermooie prijs, aangezien de 60ml vaak zo rond de €90,00 of €100,00 ligt. Je kunt dus wel stellen dat ik er echt heel erg blij mee ben.

Dekbedovertrek van Westwing

westwing dekbedovertrek

Een beetje kreukelig, maar dit is mijn nieuwe dekbedovertrek die ik heb aangeschaft bij Westwing! Ik had daar nog een voucher van liggen, dus eigenlijk heb ik hem gekocht met shoptegoed dat ik kreeg voor een artikel die online kwam. Is dat ook weer duidelijk ;) Het is een taupe kleurig dekbedovertrek met witte sterren. Als je hem omdraait, dus de onderkant, zijn de kleuren precies andersom. Zelf vind ik hem heel erg leuk! Ook bestelde ik er nog eentje extra voor mijn date ;) (of hoe je dat noemt, haha!) Die kreeg van mij alleen een grijze. Dat vind ik dan weer meer mannelijk. Bij de bestelling had ik ook nog twee hoeslakens, maarja, iedereen weet wel hoe die dingen eruit zien denk ik, dus die zie je niet!

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
12 redenen waarom je bestelt bij de Xenos webwinkel
5x marmeren achtergrond voor fotografie

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?