#echtepostiscool pakketje ontvangen

#echtepostiscool

Allereerst vond ik het heel erg leuk om iemand te kunnen verrassen en weer eens creatief bezig te zijn! Vroeger hield ik hier heel erg van en deed ik het ook best wel vaak, maar de laatste jaren schoot het er een beetje bij in. Nu was ik ook net op tijd om mee te doen met #echtepostiscool (gelukkig!) dus ik heb mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. En dat is volgens mij wel gelukt 🙂 Ik mocht voor lieve Saskia een pakketje samenstellen en zo te zien is er erg blij mee! Ik ontving ook een heel leuk pakketje! 🙂

#echtepostiscool pakketje ontvangen

#echtepostiscool

#echtepostiscool

#echtepostiscool

Het pakketje dat ik ontving was van lieve Claudia van beautytag.nl! Ik had wat dingetjes ingevuld op mijn lijstje, wat ik leuk zou vinden om te ontvangen. Dat was nog best wel lastig eigenlijk. Ik vind heel veel wel leuk namelijk. Toch heeft Claudia goed haar best gedaan en ontving ik dit leuke grijze lakje van Nails Inc en een heerlijke geurkaars van Radiant Waters. Van beide merken heb ik nog nooit iets geprobeerd dus dat was wel erg leuk om te ontvangen 🙂 De geurkaars heb ik dan ook direct aangestoken, heerlijk!

Bedankt voor het regelen Northflix en MonsieurMango. Ben blij dat ik mee kon doen en voor de volgende keer houd ik mij zeker weer aanbevolen. Het is namelijk echt leuk om echte post te krijgen en al helemaal zo’n pakketje. Voelt als een cadeautje 🙂

Lees ook:
Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!
15X leuk cadeau voor mannen
E.L.F make-up producten om cadeau te geven

17 Reacties

 1. 15 juni 2016 / 17:53

  Echte post is inderdaad cool, zeker als je verrassingspakketjes ontvangt. Lijkt me leuk om ook aan dit project deel te nemen al heb ik op moment helemaal nergens tijd voor behalve werken. Zucht.
  Lees het laatste blogbericht van Priscilla – Win een set houten Scrabble lettersMy Profile

 2. 6 juni 2016 / 23:42

  Haha! Ik zie overal #epic pakketjes voorbij komen! ?
  Leuk pakketje heb je mogen ontvangen! Ik ben vooral benieuwd naar de geurkaars, aangezien deze zo heerlijk schijnen te ruiken, dus ik hoop stiekem op een review! Hint hint… ?

  Liefs,
  Nathalie

 3. Dalinka
  5 juni 2016 / 12:03

  Mooie producten heb je gekregen! Altijd leuk om merken uit te proberen die je nog niet kent of waarvan je nog niks hebt gehad.
  Ik ben zelf ook erg blij met de spulletjes die ik gekregen heb (en de ontvanger was blij met haar spulletjes), dus het was weer erg geslaagd!:-D
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – 10 stappen om je WordPress website te beveiligenMy Profile

 4. 4 juni 2016 / 15:34

  wat leuk om zoiets te doen. Het lakje is een mooie kleur. ben erg benieuwd naar de geurkaars
  Lees het laatste blogbericht van wendy – WinactieMy Profile

 5. Carmen
  4 juni 2016 / 14:05

  Super leuk! Ik wil ookal een poosje meedoen aan een swap oid! Waar geef ik me op? 😛

  • Mariska
   Auteur
   4 juni 2016 / 14:10

   Dat kan helaas niet meer! Wellicht een volgende editie en dan zul je de websites van de meiden in de gaten moeten houden 🙂

 6. Northflix
  4 juni 2016 / 13:55

  Wat leuk! Die geurkaars schijnt heerlijk te zijn! Heb hem al vaker voorbij zien komen.
  En Nails Inc lakjes zijn van fijne kwaliteit.
  Bedankt voor je deelname en enthousiasme!
  Wij gaan even evalueren en wie weet tot de derde editie 😉
  Lees het laatste blogbericht van Northflix – Wat ik kocht voor mijn swap-maatje! #echtepostiscoolMy Profile

 7. 4 juni 2016 / 13:52

  Hey Mariska,

  Wat een super leuk pakketje heb je ontvangen. Mooie producten. Ook super dat je merken hebt ontvangen die je nog niet kende. Het lakje ziet er echt zeer mooi uit, ben benieuwd hoe hij op je nagels staat 🙂 . Ik vond het ook weer een zeer geslaagd project, echt te gek. Volgende keer ga ik zeker weer mee doen 🙂 .

  Liefs,
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Echte Post Is Cool #2My Profile

  • Mariska
   Auteur
   4 juni 2016 / 12:21

   Haha dat valt wel mee, want als ik nieuwe koop dan steek ik ze direct aan voor uren en zijn ze zo op! :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.