#echtepostiscool pakketje ontvangen

#echtepostiscool

Allereerst vond ik het heel erg leuk om iemand te kunnen verrassen en weer eens creatief bezig te zijn! Vroeger hield ik hier heel erg van en deed ik het ook best wel vaak, maar de laatste jaren schoot het er een beetje bij in. Nu was ik ook net op tijd om mee te doen met #echtepostiscool (gelukkig!) dus ik heb mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. En dat is volgens mij wel gelukt :) Ik mocht voor lieve Saskia een pakketje samenstellen en zo te zien is er erg blij mee! Ik ontving ook een heel leuk pakketje! :)

#echtepostiscool pakketje ontvangen

#echtepostiscool
#echtepostiscool
#echtepostiscool

Het pakketje dat ik ontving was van lieve Claudia van beautytag.nl ! Ik had wat dingetjes ingevuld op mijn lijstje, wat ik leuk zou vinden om te ontvangen. Dat was nog best wel lastig eigenlijk. Ik vind heel veel wel leuk namelijk. Toch heeft Claudia goed haar best gedaan en ontving ik dit leuke grijze lakje van Nails Inc en een heerlijke geurkaars van Radiant Waters. Van beide merken heb ik nog nooit iets geprobeerd dus dat was wel erg leuk om te ontvangen :) De geurkaars heb ik dan ook direct aangestoken, heerlijk!

Bedankt voor het regelen Northflix en MonsieurMango. Ben blij dat ik mee kon doen en voor de volgende keer houd ik mij zeker weer aanbevolen. Het is namelijk echt leuk om echte post te krijgen en al helemaal zo’n pakketje. Voelt als een cadeautje :)

Lees ook:
Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!
15X leuk cadeau voor mannen
E.L.F make-up producten om cadeau te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *