Leuke band merchandise die ik heb + tips!

Eerder heb je kunnen lezen dat ik weleens band merchandise bestel van bands die ik leuk vind of waarvan ik de muziek leuk vind. Dit doe ik niet super vaak en ik bestel ook niet alleen band merchandise van bands die ik live heb gezien. Als ik de muziek van de betreffende band leuk vind, dan vind ik het al waard om er iets van te bestellen als het natuurlijk ook een leuk item is. Ik ga je in dit artikel laten weten welke band merchandise ik heb, waar ik dat heb gekocht en wat mijn favoriete webshop voor dit soort leuke items is.

Foto: Shutterstock

Mijn favoriete website hiervoor

Mijn favoriete website om dit te bestellen is van Large. Zij hebben echt een enorm breed assortiment. Zelf heb ik hier een trui (hoodie) van Johnny Cash besteld en ook 2 tanktops van Johnny Cash. Hem heb ik niet live gezien (I wish!), maar zijn muziek luister ik heel graag. Op deze website kun je enorm veel bestellen, van bands tot bijvoorbeeld je favoriete series. Ik zou er even rondkijken :)

Van welke bands heb ik merchandise?

Mijn muzieksmaak is eigenlijk best wel rock ’n roll, rock en wat oudere muziek. Daarom heb ik ook voor de bovenstaande foto gekozen, omdat ik die kledingstijl echt supervet vind. Zo’n zakdoek in je haar vind ik echt heel leuk! Heb ik zelf ook weleens geprobeerd :) en dat soort blousjes heb ik zelf ook. In combinatie met mijn cowboy boots staat dat dus heel leuk! Goed, maar van welke bands heb ik nu shirts en lekkere warme truien?

Een hoodie heb ik van Johnny Cash en Mooi Wark, een ‘gewone’ trui van Mooi Wark, ik heb 2 tank tops van Johnny Cash, een mouwloze top die laag uitgesneden is bij de armen van ACDC en nog een hele wijde tanktop die ook laag uitgesneden is bij de armen van ACDC. De hoodies van Mooi Wark en Johnny Cash draag ik echt heel erg vaak. Zeker met dit weer. Dan vind ik het heerlijk om de hele dag hierin rond te lopen. In de zomer draag ik heel vaak het mouwloze shirt van ACDC en ook weleens in combinatie met een blazer eroverheen. Vind ik dan wel weer leuk staan en ook wel stoer. De andere tanktops gebruik vooral om in te slapen, op een festival of voor als het heel erg warm is buiten.

Merchandise tips

Wat erg leuk is, is om bij een optreden van een bandje een leuk shirt als aandenken te kopen. Zo kocht mijn zusje bij het concert van The Kelly Family in Dortmund een t-shirt met daarop de 3 data waarop ze daar speelde met de tekst ‘ich war dabei!’. Dan heb je wel een heel erg leuk aandenken, toch? En zo zijn er nog tal van bekende en onbekende bandjes, bepaalde merken of gewoon van festivals zelf. Een vriendin kocht bijvoorbeeld een lekkere warme hoodie van de Zwarte Cross. Lekker om in te slapen trouwens als het in de nacht zo koud is. Dan kun je je helemaal lekker in je dekbed oprollen met zo’n warme trui :)

Tip voor Black Friday en de decembermaand: Bij de Heineken store kun je online leuke merchandise en spulletjes bestellen voor als je man, vriend, kennis of broer erg graag van een lekker biertje houdt! Als je het mij vraagt best origineel ook nog. Mijn favorieten zijn echt een telefoonhoesje, spel kaarten, trolley of horloge. Een horloge is natuurlijk altijd goed én is ook een mooi sieraad! De Heineken Store doet ook mee met Black Friday, dus check de Heineken Black Friday acties zeker even uit als je nog op zoek bent naar iets leuks en origineels.

Lees ook:
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Large is dé webshop voor bandshirts en merchandise
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
7 dingen die ik helemaal niks vind

Geverifieerd door MonsterInsights