Lucky list #15 (telefoonscherm stuk)

by Mariska

Ondanks dat ik me al een paar dagen niet lekker voel (lees: misselijk, maar er komt niks uit) en ik vandaag om 14:00 naar huis ben gegaan van werk, heb ik ook weer wat leuke dingen die ik graag wil delen. We moeten toch een beetje positief blijven ;) Als je wil zeiken trouwens, ik heb ooit de ‘mag ik ff zeiken’ tag gemaakt, misschien leuk om in te vullen :) Ik ga gewoon wat positieve en leuke dingen delen waar ik echt blij van werd. Lees je mee over telefoonscherm stuk, wat wel leuk is? ;)

Telefoonscherm stuk

Tijdens de verhuizing heb is mijn telefoon gevallen en geloof me, ik huilde bijna. Nooit heb ik met een van mijn telefoons gehad dat het scherm gebroken was, ben er altijd extreem zuinig op qua val gevoeligheid etc. En ineens gebeurde het en ik baalde zó erg. Ik ging zoeken op schermreparatie van een Samsung Galaxy S7 Edge  en ik kreeg geloof ik een hartaanval. Gemiddeld ligt dit dus tussen de €350,00 en €400,00, niet normaal! Als tips kreeg ik om te kijken of mijn inboedelverzekering dit dekte en gelukkig deden ze dit. Sterker nog, ze hebben toevallig vandaag het geld gestort dus kan ik gelukkig mijn telefoon laten maken. Super fijn en ben daar dus heel erg blij mee! Met een half kapot scherm is lezen en foto’s bekijken niet bepaald makkelijk. Een telefoonscherm stuk is zo frustrerend!

Ons nieuwe huis

In ons nieuwe huis, waar we nu ongeveer een maand wonen, voel ik me meer thuis dan ooit. We wonen er nog maar kort, maar het lijkt of we hier echt al heel lang wonen. Nog niet alles is opgeruimd en ingeruimd (geen zin, tijd, blabla), maar ik vind het hier echt heel fijn wonen. Boven een supermarkt en op loopafstand van Trekpleister, Lidl en Hema. Wat wil je nog meer?! :) Ideale plek en het huis is ook heel fijn ingedeeld. Sowieso hou ik ook enorm van ons dakterras. Die heb je vast al voorbij zien komen op mijn Instagram. Ik hoop dat ik hier nog een hele lang tijd kan blijven wonen. En oh, dat kantoor wat ik zo graag wilde.. ik zit eigenlijk gewoon meer op de bank met mijn laptop :)

Mijn blog

Over het algemeen is mijn blog weer beter gaan lopen en heb ik er meer zin in. Waarschijnlijk doordat ik minder werk voor mijn baas en iets meer rust heb. Heb alles iets meer op een rij (en krijg ook hulp), dus de zin is ook weer aanwezig. En het cliché is waar; hoe meer tijd je erin stopt hoe meer je ermee bereikt. Nu wil ik nog veel meer bereiken met mijn blog dan dat ik nu al heb en dat betekent dat ik er meer tijd in moet stoppen. Op een gegeven moment zie je de bezoekersaantallen stijgen en de reacties toenemen. Eer van je werk :)

Lekker afgekoeld

Nu ik dit schrijf is het gelukkig afgekoeld na flinke regen en wat gedonder. Ik lag in bed en kreeg van mijn buurman een appje dat het beter was als ik mijn parasol even ging afdekken met het zeil. Nu stond mijn telefoon op stil en ik las het minuut of 10 na ontvangst dus liep gelijk naar de deur. En ik stond voor de deur om open te draaien en … flits boem. Nou, die parasol keek maar ff, ik bleef mooi binnen. Ben als de dood voor onweer, dus dan ga ik niet op een tafel staan om een zeil om een parasol te hijsen haha! Daarna dook ik mijn bed weer lekker in en nu zit ik lekker op de bank met de ventilator aan. Heerlijk! Kan die enorme hitte echt niet hebben.

Minder werken

Het minder werken bevalt me en geeft me wel echt veel rust merk ik. Het is heel fijn dat ik de mogelijkheid krijg om het rustiger aan te doen. Op dit moment begin ik elke ochtend om 10:00 en werk ik maandag, dinsdag en donderdag tot 17:00 en vrijdag tot 16:00. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen en durven (het moet financieel ook haalbaar zijn), maar ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Eind juli kijken we hoe het gaat, of het qua werk haalbaar is en wat ik en mijn baas willen. Aan de hand van dat gesprek gaan we kijken of ik deze uren mag blijven werken of dat ik weer gewoon de uren ga werken wat ik hiervoor deed.

Dus hoewel ik me echt niet goed voel op dit moment, heb ik zeker wat leuke dingen waar ik wél blij van word. Het telefoonscherm stuk was balen, maar is gelukkig opgelost.

Lees ook:
Heb jij een telefoon bij je abonnement? Lees dit even!
New in: Stoere Sendra boots van Omoda uit de nieuwe collectie
Lucky List #13 (nieuwe auto, pakketjes en een huis?!)
Lampen kiezen: tips voor als je op je zelf wilt gaan wonen

Waar werd jij enorm blij van?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?