Maybelline Total Temptation mascara

maybelline total temptation mascara

Van de Maybelline Total Temptation mascara had ik nog niet eerder gehoord voor ik dit pakketje binnen kreeg. Deze heb ik trouwens zelf besteld. Het was een leuk pakketje om te zien en is een geschenkset waar de Maybelline Total Temptation mascara inzit samen met een Maybelline lasting drama gel pencil . Leuk om deze 2 producten te proberen als je ze nog niet kent en natuurlijk een leuk setje. Het is voordeliger om dit als setje te kopen namelijk. Ik betaalde er €11,95 voor en de mascara alleen al is al duurder dan dit bedrag. Score! De mascara en de gel eyeliner heb ik getest en dat lees je in deze review.

Lees ook: Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)

Maybelline Total Temptation mascara

maybelline total temptation mascara
maybelline total temptation mascara

De Maybelline Total Temptation Mascara maakt je wimpers zachter en dikker in één enkel laagje. Duik in een unieke zintuiglijke ervaring door de textuur en de heerlijke kokosgeur van de mascara. De Total Temptation mascara is opbouwbaar naar jouw gewenste volume en resultaat. De mascara houdt de wimpers bovendien zacht en zorgt zo voor de ultieme fluffy lashes.

Maybelline is een merk dat ik al heel lang niet heb gebruikt. Hoewel ik vroeger vaak Bourjois en Maybelline gebruikte, ben ik de laatste tijd meer van de budget mascara als essence volume curl en Catrice Rock Couture mascara. Ik was dan ook heel erg benieuwd hoe deze mij zou gaan bevallen en of ik ook echt verschil zou merken met de budget merken. De uitstraling van deze mascara vind ik qua kleurencombinatie wel erg mooi. Eigenlijk een simpel koraal / zalm kleur verpakking met zwart en rosé gouden letters. Echter vind ik hem niet naar kokos ruiken zoals wordt omschreven.

Essence en Catrice doen het nu eenmaal erg goed tegenwoordig en hebben al goede producten op de markt gezet. Want ik bedoel wat zou je kiezen: een mascara van meer dan €10 of een die een prachtig resultaat heeft voor maar een paar euro? Eigenlijk den ik het laatste. Nu is het tijd voor een review over de Maybelline Total Temptation mascara. Zoals je wellicht weet ben ik iemand die van volle wimpers houd en ook mijn wimpers van meerdere lagen voorzie. Dat is iets wat je lelijk vindt of je houdt ervan, dus dat is persoonlijk.

maybelline total temptation mascara
maybelline total temptation mascara

Nogmaals; je houdt van aangezette wimpers of niet, dus aub geen negatieve reacties hierover :) Ik vind de Maybelline Total Temptation mascara bijzonder goed te noemen. Het aanbrengen gaat heel vlot en je krijgt best wat product op je wimpers na 1 enkele laag. Ook separeert hij mijn wimpers goed en klontert hij niet bij meerdere laagjes. Als je gewoon wacht tot de eerste laag goed droog is dan blijven je wimpers goed uit elkaar. Ook worden mijn wimpers niet hard van meerdere lagen wat ik persoonlijk erg fijn vind. Hij blijft goed zitten en geeft niet af. Op de foto lijkt het misschien zo, maar daar had ik geknoeid en vergeten weg te halen, sorry! Ik ben zeer positief over deze mascara.

Wat mij betreft is de Maybelline Total Temptation mascara zeker zijn geld waard!

Bol.com en Bol.com voor €11,95 (aanbieding).

Lees ook:
Trekpleister micellair water waterproof
Pupa Vamp mascara en oogpotlood review
Makeup Revolution Lip Advent Calendar (de inhoud!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *