Kneipp Cherry Blossom handcrème en spray body lotion review

kneipp cherry blossom handcreme en spray body lotion

Kneipp Cherry Blossom zag ik al voorbij komen op verschillende blogs, dus dat moest wel een nieuwe lijn zijn. En dat is het ook! Ik ontving de Kneipp Cherry Blossom handcrème en een handige spray on body lotion. Zo’n spray on body lotion had ik eerder ontvangen van Lidl en die beviel erg goed. En een body lotion is heel erg fijn met deze koude dagen voor verzorging. Uiteraard heb ik ze getest toen ze binnenkwamen en kan ik daarom nu een goede review erover schrijven. Oh, ik kreeg wat vragen over de foto setting en waar alles vandaan komt: kleedje, slinger en houten plank bij Action en het nep bonten kleedje bij Ikea 🙂

Heerlijk zacht geurende producten voor bad, body & hand met natuurlijke verzorgende rijstkiemolie en kersenbloesemextract. Een zachte bloemige geur om heerlijk bij weg te dromen!

Kneipp Cherry Blossom

kneipp cherry blossom handcreme en spray body lotion 2 | DoorMariska
kneipp cherry blossom handcreme en spray body lotion

Allereerst even over de Kneipp Cherry Blossom spray body lotion; wat een uitvinding en wat een fijn product! Eerder had ik al een spray on body lotion van Lidl en ik vond dat soort body lotion heel erg fijn. Ook met deze van Kneipp is het ontzettend fijn.  Je kunt heel goed doseren en er komt maar een klein beetje tegelijk uit. Maar aan dat kleine beetje wat eruit komt als je spuit heb je wel gelijk genoeg voor een groot stuk. Hij beloofd snel in te trekken en dat doet hij ook gelukkig en daarna is je huid lekker zacht. Niets is zo vervelend als een laagje product wat nog op je huid ligt en je kleding aan wilt gaan trekken. Ook ruikt hij heerlijk subtiel en is de geur niet zo sterk als bijvoorbeeld de body butters van The Body Shop die in de kerstcollectie zitten. Ik vind een subtiele geur lekker en fris, maar van mij persoonlijk mag de geur wel iets meer aanwezig zijn.

kneipp cherry blossom handcreme

Een handcrème is met dit koude weer altijd lekker om bij je te hebben en je handen goed mee in te smeren. Kneipp Cherry Blossom handcrème is ook echt weer zo’n product die ik typisch Kneipp vind. Net zoals de body lotion is de geur subtiel aanwezig en is het een goed en voedend product. Je merkt echt dat het je huid voedt en deze wordt dan ook lekker zacht. Als ik het zou moeten omschrijven is het echt zo’n ‘verzorgende geur’, die vaak is bij een subtiele geur. Ik hoop dat je dan begrijpt wat ik bedoel 🙂 Deze handcrème is dan ook in mijn tas verdwenen om standaard bij me te hebben. En hij bevat best wel wat product dus je kunt er lekker lang mee doen.

• Plantaardige werkstoffen
• Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen*
• Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
• Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
• Zonder SLS/SLES
• Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren**

Wat mij betreft zijn deze 2 producten van de Kneipp Cherry Blossom lijn zeker een aanrader. Kneipp heeft mij in ieder geval ook nog nooit teleurgesteld. Voor de Kneipp Cherry Blossom spray on body lotion betaal je €9,99 en voor de handcrème betaal je €6,49. De producten van Kneipp zijn bij verschillende drogisten vrij makkelijk verkrijgbaar.

Lees ook:
Kneipp home fragrance geurstokjes en kaars review
Kneipp Arnica voor soepele spieren
Kneipp body mousse Morning Kiss
The Body Shop Vanilla Chai body lotion & shower gel

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook