Ardell magnetic lashes faux mink & naked

ardell magnetic lashes full

Met trots presenteert het Amerikaanse wimpermerk Ardell , wereldwijd marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige kunstwimpers, de nieuwste varianten binnen de succesvolle Ardell Magnetic Lashes lijn: Magnetic Faux Mink en Magnetic Naked. Twee nieuwe varianten, die het aanbod van Ardell in magnetische kunstwimpers nog breder maakt, waardoor het voor meer mensen toegankelijk wordt om mooie kunstwimpers te dragen en verschillende looks te maken.

Het succes is de combinatie van de magnetische wimpers van Ardell met de hoog gepigmenteerde zwarte Magnetic Gel Liner (eyeliner) van Ardell. Deze 2-staps applicatie is speciaal ontworpen om het aanbrengen van wimpers nog gemakkelijker te maken, zodat het binnen ieders beauty routine past en het niet veel tijd hoeft te kosten. Perfect voor iedere lash lover, maar zeker ook voor beginners en iedereen die moeite heeft om wimpers met lijm aan te brengen, allergisch is voor wimperlijm of latex of simpelweg niet veel tijd heeft. Voor het aanbrengen van deze wimpers is namelijk geen wimperlijm nodig, alleen de Magnetic Gel Liner.

Lees ook: Mijn week in foto’s #32 (wimper liften voor thuis en mijn e-book!)

Waarom Ardell magnetic lashes?

  • Gemakkelijk & snel aanbrengen
  • Voor beginners en professionals
  • Latexvrij

Hoe werkt het?

  1. Breng twee lagen Magnetic Gel Liner aan langs de bovenste wimperlijn.
  2. Plaats de magnetische wimper op de lijn van de Magnetic Gel Liner, terwijl deze
    nog half nat is en druk voorzichtig naar beneden om de wimper vast te zetten.

Ardell magnetic faux mink lashes

ardel magnetic lashes faux mink

Ardell Magnetic Faux Mink Lashes zijn gemaakt van zijdezachte synthetische vezels en hebben een luxe, licht draagcomfort. Nu verkrijgbaar in verschillende varianten zoals de 811 en 817, maar ook in een 3D Faux Mink variant 854 en 858.

Ardell magnetic naked lashes

ARDELL Magnetic Naked Lashes group

Ardell Magnetic Naked Lashes voegen subtiel lengte en volume toe aan de eigen wimpers en zijn zo comfortabel en licht dat ze tijdens het dragen nauwelijks voelbaar zijn. Ze passen naadloos aan op de eigen wimpers en zijn verkrijgbaar in de populaire varianten 420. 421, 422, 423 en 424.

Aanbrengen op schone en droge oogleden. Gebruik voor het beste resultaat een primer voor het aanbrengen. Als de magnetische wimpers verplaatst moeten worden nadat de magnetische eyeliner is opgedroogd, trek dan langzaam de wimpers eraf en verwijder voorzichtig de magnetische vloeibare eyeliner van de band/magneten. Let erop dat de magneten niet van de wimperband los worden gemaakt. Breng opnieuw een laag Magnetic Eyeliner aan alvorens de Magnetic Lashes weer te bevestigen.

Verwijderen: trek de magnetische wimpers voorzichtig los en verwijder de resten van de magnetische vloeibare eyeliner van de band/magneten. Let op dat de magneten niet van de band worden losgemaakt. Bewaar in een bakje voor hergebruik. Om de Ardell Magnetic Eyeliner te verwijderen, veeg voorzichtig een make-up remover op oliebasis over het gesloten ooglid totdat deze schoon is.

De Ardell® Magnetic Faux Mink en Magnetic Naked collectie is nu verkrijgbaar via Douglas.nl. Adviesprijs Magnetic Faux Mink: €11.99. Adviesprijs Magnetic Naked: €8,99. Naast deze lijn zijn er ook andere Ardell Magnetic Lashes verkrijgbaar, zoals de Magnetic Liner & Lash 110, Wispies, Demi Wispies, etc