Lunatic een gids naar de maan en terug

lunatic een gids tot de maan en terug

banner passief inkomen membership rowena rousseau

These are luna-tic times: steeds meer mensen geloven in de heilzame kracht van de maan. Denk maar aan de populariteit van moon sign apps of het groeiend aantal mensen dat rekening houdt met de stand van de maan om (al dan niet) belangrijke beslissingen te nemen. Of het nu gaat om hun carrière, seksualiteit of hun moestuin. Ook in de mode flirten labels als Vetements en Valentino met kosmische prints en astrologie, net zoals kunstenaars en schrijvers zich al eeuwenlang laten inspireren door de hemellichamen. Lunatic een gids naar de maan en terug.

Lunatic schetst een portret van de maan door de eeuwen heen: als tijdsinstrument, muze, politiek wapen, toeristische trekpleister en als symbool van zingeving. Dit boek biedt een antwoord op alle ‘maan’-vragen en legt je uit hoe je de kracht van de maan in je eigen leven kan gebruiken; een mooie maar praktische inspiratiegids met gloedvolle beelden en kunstige illustraties.

Lunatic een gids naar de maan en terug

Zelf houd ik enorm van dit soort dingen en niet-alledaagse dingen. Zo geloof ik ook dat er meer is tussen hemel en aarde door de dingen die ik zelf heb meegemaakt, niet alleen van verhalen. Super interessant vind ik dan ook dit boek en dat ik hem toegestuurd kreeg. Om je een beetje een indruk te geven van het boek laat ik je wat willekeurige pagina’s zien.

Allereerst vind je de inhoudsopgave van Lunatic een gids naar de maan en terug. Heel overzichtelijk en mooi gedaan, mooie lettertypen en heel toepasselijk wat maantjes tussen de hoofdstukken afgebeeld.

Om even wat te noemen over Lunatic een gids naar de maan en terug en wat je er in kunt terugvinden qua onderwerpen. De kracht van de maan bijvoorbeeld, gebruik van de maan, maancycli, maanverschijnselen en hoe de maan in de loop van de geschiedenis aan belang won en van betekenis veranderde. Super interessant als je er in geïnteresseerd bent.

Er staat prachtige foto’s in de gids met wat quotes die je aan de linkerkant terug kunt vinden. Maakt het net wat leuker en spannender vind ik ook. Het is zeker niet alleen maar tekst.

Zo vind je er bijvoorbeeld ook de maankalender van 2020 t/m 2025. Wat ik zelf ook interessant vind zijn de apps die genoemd worden die bijvoorbeeld over astrologie gaan. Die heb ik (gratis) gedownload en ben benieuwd hoe dat gaat. Ze zeggen dat hij heel accuraat is (tot soms eng aan toe), want je moet wel je geboortetijd, geboorteplaats en dat soort dingen invullen. Ook worden er tips gegeven van mensen die je op Instagram kunt volgen en podcasts die je kunt luisteren.

Je kunt Lunatic een gids naar de maan en terug bij bol.com in hardcover aanschaffen voor €24,99.

Lees ook:
Op zoek naar thuiswerk? Dit zijn je opties (inclusief 18+)
Het 6 minuten dagboek om elke dag herinneringen op te schrijven
Nieuwe Hema schoolartikelen van Beautynezz, Blond Amsterdam en Jungle thema

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.