LOreal Colorista

loreal colorista

MAAK EEN COLOR STATEMENT #DOITYOURWAY
MET JE MANIPEDI EEN FASHION STATEMENT MAKEN IS ZÓ 2016. KOMEND JAAR DOE JE DAT MET JE HAARKLEUR. SUPER EASY, MET DE NIEUWE COLORISTA SPRAYS, WASHOUTS EN KLEURINGEN. ZO CREËER JE ZELF EEN EIGEN LOOK IN BLAUW, PERZIK, LAVENDEL, ROZE OF ALL OF THE ABOVE…

Lees ook: Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold

LOreal Colorista

Of je nou all the way gaat met experimentele style swaps, of gewoon voor één avondje met een showstopping coupe wilt shinen, LOreal Colorista lijn is your new BFF. Je kunt erop los experimenteren. Elke dag, wanneer je wilt, elke tint die op dat moment het best matcht bij je mood, outfit of event.

loreal colorista

ONE NIGHT ONLY, instant effect. Met de sprays – zowel in zachte pasteltinten als felle kleuren – breng je kleuraccenten aan of spray je een gekleurde glow over je lokken. Done for the day? Je kunt de kleur uitwassen met shampoo. De sprayformule pakt op elke haarkleur, waarbij we de pasteltinten aanraden voor lichte haarkleuren; de felle tinten voor zowel licht als donker haar.

JUST A FEW WEEKS, ready met één wasbeurt. Wil je voor enkele dagen je haarkleur een andere uitstraling geven, dan gebruik je de washouts. dit is een conditioner formule waarvan het kleureffect ongeveer 1 week, ofwel 3 wasbeurten blijft zitten. De ‘colordo’ vervaagt langzaam tot je weer toe bent aan een nieuw kleurtje.

HERE TO STAY, nieuwe kleuring. In de nieuwe Colorista lijn vind je ook permanente kleuringen in wearable shades voor een blijvend resultaat. Denk aan tinten als violet, diep donkerbruin en grijs die je met een colorist brush kunt aanbrengen. Er zijn ook drie Bleach & Play sets die de perfecte basis leggen voor de washouts en sprays. Check Soft Bleach en Ombré.

Loreal Colorista is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Lees ook:
The Wet Brush
Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies
Lucky List #6

Zou jij iets uit deze Loreal Colorista lijn willen proberen?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook