Lidl Cien Tropical Summer Shower foam & Spray-on bodylotion

cien lidl shower foam spray on bodylotion

Afgelopen week ontving ik een heel leuk pakketje met daarin nieuwe producten van Cien Tropical Summer limited edition! Hoe leuk is dat? Je hebt het misschien wel voorbij zien komen op Instagram. Er zitten producten in voor het lichaam, een lip product en nog wat producten voor de nagels. Heel erg leuk en nam de douche producten direct mee onder de douche voor een test. Zelf had ik nooit echt iets geprobeerd van Cien (het huismerk van Lidl), dus ik had ook geen bepaalde verwachtingen. Nu ga ik de Lidl Cien Shower foam en Spray-on bodylotion reviewen. Let op; dit is een Summer limited edition en ligt vanaf 26 april in de winkels.

Lees ook: Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember

Beauty Banners

Lidl Cien Tropical Summer Shower foam

cien tropical summer shower foam spray on bodylotion
cien tropical summer shower foam spray on bodylotion 3
cien tropical summer shower foam spray on bodylotion

De Cien Tropical Summer Shower foam is een heerlijk schuim met een nog betere geur. Allereerst ziet de bus waarin de Shower foam zit er natuurlijk erg leuk uit en past het precies bij de ‘Tropical’ geur die er aangegeven wordt. Het is belangrijk goed te schudden voor gebruik en bij het indrukken van de dop komt er een stevig schuim uit. Het is heel erg zuinig dus je hebt maar weinig product nodig. Wat mij opviel is dat de geur niet te sterk aanwezig is, maar erg lekker tropisch ruikt. Echt zomers! De douche foam smeert lekker uit en schuimt goed. De geur blijft lekker aanwezig. Mijn huid wordt erg zacht en ik merk dat de geur na het afdrogen ook nog lekker subtiel aanwezig is. Dat vind ik een pluspunt!

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Cocamidopropyl, Betaine, Butane, Isobutane, Parfum, Isopropyl Palmitate, Propane, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate.

Lidl Cien Tropical Summer Spray-on bodylotion

cien tropical summer shower foam spray on bodylotion
cien tropical summer shower foam spray on bodylotion

Naar deze Tropical Summer Spray-on bodylotion was ik erg benieuwd. Ik heb namelijk nooit een bodylotion van Cien geprobeerd en ook nooit een die je op moet sprayen. De dop heeft een soort slot zodat hij niet gaat sprayen terwijl het in je tas zit. Dit kun je heel gemakkelijk draaien en zo draai je hem ook open en is hij klaar voor gebruik. Handig! Als je op de dop druk komt er een bepaalde hoeveelheid bodylotion uit wat heel fijn is. Het is niet dat je steeds opnieuw moet drukken. Zolang je de dop ingedrukt houdt komt er bodylotion uit. De Tropical Summer bodylotion heeft een fijne structuur, smeert makkelijk uit en trekt ook lekker snel in de huid. Naast de prettige geur wordt mijn huid erg zacht en blijft de geur ook subtiel aanwezig. Wat mij betreft een heel fijn product voor een fijne prijs.

Ingrediënten

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Isopropyl Myristate, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Zea Mays Starch, Phenoxyethanol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citric Acid, parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze producten heb ik nu een paar dagen in gebruik en ben er erg over te spreken. De geuren ruiken heerlijk zomers, de geur blijft lekker subtiel hangen en beide producten maken mijn huid lekker zacht. Wat ik ook een fijn pluspunt vind, is dat de spray-on bodylotion lekker snel in de huid trekt en geen laag achterlaat. De prijzen zijn lekker budget en daarvoor koop je dus fijne producten.

De Cien Tropical Summer limited edition ligt op dit moment in de Lidl winkels en je kunt alle Tropical Summer producten op de webshop van Lidl bekijken. De Cien Tropical Summer bodylotion bevat 150ml aan product en de Cien Tropical Summer shower foam bevat 200ml aan product. Beide producten zijn verkrijgbaar voor maar €1,50 per stuk! In deze Cien Tropical Summer limited edition vind je nog meer heerlijke producten!

Lees ook:
Etos Botanical Boost Rosemary & Fig
Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger review
Douglas Les Délices limited edition unicorn showergels

Ben jij benieuwd naar de Cien Tropical Summer limited edition? En de producten?

22 Reacties

 1. 30 april 2017 / 19:39

  Oh wat een leuke, vrolijke verpakkingen zeg! Ik ga van de week even kijken in de winkel want ik ben nu wel erg benieuwd šŸ™‚

 2. 29 april 2017 / 08:00

  Alleen de verpakking ziet er al erg leuk uit! Ik ga hier zeker voor kijken.

  • Mariska
   Auteur
   29 april 2017 / 09:45

   Dank je wel! Zelf ben ik niet zo tevreden over de foto’s deze keer, maar volgende keer beter šŸ™‚

 3. 28 april 2017 / 21:02

  De spray-on bodylotion lijkt me echt heel handig! šŸ™‚

  • Mariska
   Auteur
   29 april 2017 / 09:45

   ja is het ook echt! Zelf had ik nooit zoiets gehad, maar werkt heel fijn!

 4. 28 april 2017 / 21:00

  Lijken me twee fijne producten! Vooral de spray on bodylotion spreekt me erg aan. xx

 5. Daniƫlle
  28 april 2017 / 20:31

  Klinkt super fijn ! Lekker goedkoop ook: ) Verpakking is ook super tof.

 6. Sabrina
  28 april 2017 / 20:24

  Nice! Ik had ze dinsdag al gezien en besnuffeld. Vooral de tropical icy mint vond ik heerlijk.

 7. 28 april 2017 / 19:14

  Ja superleuke verpakkingen zijn dit zeg! Ik zag ze vanmiddag, werd er helemaal vrolijk van. Klinkt goed, de volgende keer neem ik ze mee!

 8. Manon
  28 april 2017 / 19:10

  Leuk ik ga hier eens na kijken want Cien is ook dierproefvrij

  • Mariska
   Auteur
   28 april 2017 / 18:16

   Ah je hebt gelijk! Sorry, ik ga het direct aanpassen.

   • 28 april 2017 / 18:18

    Maakt niet uit maar ik dacht ik zeg het eventjes, ik was meteen enthousiast maar geen Lidl in de buurt helaas. hihi

    • Mariska
     Auteur
     28 april 2017 / 18:22

     Ja goed dat je het zegt šŸ™‚ Wel jammer voor jou inderdaad, ze zijn echt fijn!

 9. Janneke
  28 april 2017 / 18:13

  Zo leuk dat de lidl dit verkoopt! Alleen de verpakking ziet er al heerlijk zomers uit! Fijn dat beide producten je goed bevallen, ik ben heel benieuwd hoe de geur is. Voor dat geld zou ik het zeker wel willen proberen.
  Lees het laatste blogbericht van Janneke – Mijn Aliexpress aankopenMy Profile

 10. 28 april 2017 / 14:43

  Het zijn zulke mooie produceten die in deze lijn zitten bij de supermarkt die ze verkoopt šŸ˜‰

 11. 28 april 2017 / 14:21

  ziet er een leuk product uit, je hebt me nieuwsgierig gemaakt.

 12. Joyce - LemonyLifeNL
  28 april 2017 / 12:56

  Wat zien ze er lekker kleurrijk uit! Ik ben erg benieuwd naar de geur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.