7 dingen die ik helemaal niks vind

dingen die ik helemaal niks vind

De titel komt wellicht een beetje negatief over, maar zo bedoel ik het ook weer niet. Ik geloof dat we allemaal wel dingen hebben die we echt niet leuk vinden en totaal niet ziet zitten. Uiteraard heb ik die ook ;) En ineens had ik het! Ik word conducteur ga er een artikel over schrijven. En vat het alsjeblieft niet negatief op, het is namelijk wel weer een artikeltje die onder het kopje ‘persoonlijk’ geplaatst kan worden. Daarbij weten jullie precies waarmee jullie mij niet hoeven te verrassen op 20 augustus, de dag waarop ik alweer 31 word. Ben ook heel erg benieuwd naar dingen die jullie helemaal niks vinden!

High waisted jeans

Deze trend heb ik nooit echt leuk gevonden, of eigenlijk gewoon helemaal niet. Snap dat het misschien soms een klein beetje leuk kan staan, maar bij mij niet. Zal wellicht ook komen door mijn dikke buik, die ik niet kan wegwerken bij dit soort broeken omdat mijn knoop dan niet meer dicht gaat. Struggles. Maar nee, niet mijn ding. Eigenlijk overal waar ‘high waisted’ bij staat vind ik niks. Doet me een beetje denken aan mijn oma die vroeger haar rok tot haar oksels optrok.

Marmeren items

Op zich snap ik nog wel dat mensen dit leuk vinden. Het heeft best een luxe uitstraling en kan je foto’s ook wel illustreren. Maar nee, het is ook totaal niet mijn ding. Geen marmeren laptop sticker, marmeren telefoonhoesje of marmeren plank als achtergrond voor foto’s voor mij. Dat laat ik liever aan iemand anders over. Hout print vind ik daarentegen wel weer heel leuk, liefst steigerhout.

Botox & fillers

Dit soort dingen hoef ik ook echt niks van en over te weten. Al kan ik best begrijpen dat er mensen zullen zijn die iets willen laten veranderen aan hun lichaam omdat ze er ontevreden mee of over zijn. Ik snap het. Zelf zou ik dit echter nooit doen, misschien ook omdat ik juist vind ‘je bent wie je bent’. Dit is echt een ver-van-mijn-bed show, om het zo maar te zeggen. Zelf heb ik ook geen mensen in mijn directe omgeving die dit doen, maar zie ik het wel veel vaker in blogland terug. Mensen laten iets opvullen of laten iets corrigeren. Heel, heel, heel soms denk ik wel eens dat het een soort van hype is of wordt. Als een bekende blogger het doet, doe ik het ook.

Techno, house & electro

Dit soort muziek is gewoon totaal niet in mijn straatje. Al zou ik geld toe krijgen zou ik zelfs nog niet meegaan naar een feest of festival waar de hele avond dit soort muziek gedraaid wordt. Zet mij maar op een fout feest, het Mega Piraten Festijn of boerenkermis met een paar zoete witte wijntjes in mijn hand. Of Jagermeister met Red Bull. Zoiets. Dat is dan wel helemaal mijn ding. De gewone top 40 muziek en commerciële muziek vind ik vaak ook niet echt iets. Heel soms dan.

Boeken lezen

Alhoewel ik nu wel bezig ben in het boek ‘Wetboek voor Bloggers’, ben ik er nog niet echt heel ver in gekomen. Ik kan gewoon bijna niet het geduld opbrengen om ergens te gaan zitten met een boek in mijn hand. Dat geduld is er gewoon niet. Als mensen zeggen ‘ik kan mij verliezen in een boek’, dan snap ik dat ook gewoon niet. Ieder zijn ding hoor ;) maar ik kan me er echt niks bij voorstellen. Af en toe in de bus las ik, maar dat duurt vaak welgeteld een minuut of 5, hooguit 10.

Dure designer tassen en items

Als eerst: ik val niemand hier mee aan! Als jij je geld wilt besteden aan iets duurs als een designer tas, ga je gang. Dit is wel iets wat ik echt nooit zou doen. Ik vind bijvoorbeeld €30,00 vaak wel de maximale prijs wat ik uitgeef aan zoiets. Net als schoenen. Schoenen voor maximaal €50,00 vind ik wel oké. Hallo Timberlands die op mijn lijstje staan. Het is misschien wel eens gebeurd dat ik iets meer uitgaf, maar over het algemeen ben ik hierin best wel heel erg zuinig. Ik betaal liever de huur met zo’n bedrag.

Disney en andere kwijl films

Haha, dit klinkt misschien heel dramatisch, maar dat is het niet. Ik weet dat er veel mensen (ook bloggers) zijn die Disney helemaal te gek vinden! Dat kan, maar ik vind er niks aan. Laat staan dat ik in huilen uitbarst. Dat heb ik gewoon niet. Vind het niet leuk om naar te kijken en huilen bij een film heb ik sowieso nog nooit gedaan. De enige Disneyfilm die ik me kan herinneren is volgens mij de Kleine Zeemeermin, haha. Oh, de kwijl films. De vrouwelijke, verliefd zijn, vriendschap, shop en dat soort films… eh nee. Niet mijn ding. Ik word niet warm of koud van een mooie trouwjurk, de man met de gespierde body of van die gentlemens die de grond voor je schoonlikken voor je erover heen loopt. Wellicht verwacht je het niet, maar no ;) niet voor mij bestemd.

Lees ook:
Lichamelijke ingrepen die ik begrijp
Maar ik ben 32 en heb geen kinderwens
Heb jij ook een down gevoel in de winter? Zó ga ik er mee om!

Wat vind jij helemaal niks?
Geverifieerd door MonsterInsights