Dé Collistar Shock mascara review

collistar shock mascara

Zo, weer tijd voor een mascara review. Nog steeds op zoek naar de perfecte mascara voor mijn wimpers en zo ben ik erachter gekomen dat de Superhero mascara van IT Cosmetics het niet is voor mij. Ik had ook nog deze Collistar Shock mascara gekocht om te testen en over het merk heb ik vaak goede dingen gehoord. Tijd dus voor een review. Voor mij is belangrijk dat het wimpers separeert, krult, langer maakt en ook daadwerkelijk op te bouwen is in intensiteit. Je moet er van houden maar ik wil dat 🙂

Collistar Shock mascara

collistar shock mascara

Collistar Mascara Shock is de alles-in-één shock-effect mascara. De mascara geeft de wimperhaartjes extra volume, lengte en een perfecte opwaartse krul. Tevens bevat Mascara Shock plantaardige proteïnen, kasjmier keratine en vitamine B5 die de wimperharen beschermen en verzorgen waardoor ze geleidelijk meer gaan glanzen en soepel blijven. Collistar combineert hun Lash Curl Complex® met het speciaal gevormde borsteltje dat werkt als een wimperkruller voor maximale verlenging en krul. De wimpers worden op hun plaats gehouden met een haarspray effect zonder de wimperharen te verharden. Mascara Shock geeft een oogverblindend oogopslag met volume, krul, lengte en een optimale verzorging.

Deze Collistar mascara heeft een mooie zilveren huls met een goud accent op de dop waar hij aansluit op de huls. De naam staat op de achterzijde, je vindt het logo op de dop en de naam van de mascara op de voorzijde. Gewoon een degelijke en strakke verpakking wat voor mij niet echt vernieuwend is. Het ziet er misschien iets luxer uit maar meer niet. Voor mij maakt de uitstraling vaak niet heel erg uit maar dat is persoonlijk. Nu even kijken naar het borsteltje. Wat voor borsteltje zit er in de verpakking verstopt?

collistar mascara borstel | DoorMariska
collistar shock mascara wimpers | DoorMariska
collistar shock mascara wimper | DoorMariska

Het borsteltje is er een die gebogen is en zachte kunststof haartjes bevat. Met mijn wimpers bereik je echt volume als het vaak harde kunststof haartjes zijn, dus ik ben weer erg benieuwd wat dit doet. Bij het aanbrengen merk ik dat ik de borstel wel fijn vind eigenlijk. Het brengt fijn aan en ik vind het gekromde gedeelte helemaal niet vervelend. Ik merk dat ik mijn wimpers beter in de krul krijg. Ook worden mijn wimpers goed gesepareert net als de Le Volume Chanel mascara doet.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind deze Collistar Shock mascara wel heel fijn moet ik zeggen. Hij irriteert mijn ogen niet, brengt fijn aan en zorgt echt wel voor volume en lengte. Ook merk ik dat ik gekrulde wimpers heb die redelijk lang blijven zitten. Normaal bereik ik lang gekrulde wimpers alleen door een waterproof mascara, maar dat is hier dus niet het geval. Na een tijdje zakken mijn wimpers wel weer iets naar beneden, maar dit heb ik met elke mascara en ligt dus volledig aan mijn wimpers. Ik vind dat hij doet wat er wordt belooft 🙂

De Collistar Shock mascara is o.a. verkrijgbaar bij Douglas, bol.com en Bol.com.

Lees ook:
MAC Ruby Woo lipstick review
Je huis opruimen doe je op deze simpele manieren
Lidl waterproof mascara van Cien

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook