L’Oréal Bambi Eye mascara falsh lash review

by Mariska

L’oréal Bambi Eye mascara is nog niet zo heel erg lang op de markt en het product trok mijn aandacht. Mascara is een van mijn favoriete beauty producten en zo testte ik bijvoorbeeld ook de Chanel le Volume mascara. Budget of iets duurdere mascara’s, ik ben altijd op zoek naar degene die het beste werkt en naar mijn wensen is. En dat kan een best lange zoektocht zijn haha. Nu even de L’oréal Bambi Eye mascara die ik kocht. Kijk mee en oordeel zelf.

Lees ook: Rood geverfd haar verzorgen doe ik zo (NAK, Fudge en volume!)

L’oréal Bambi eye mascara

l'oréal bambi eye mascara

De vormgeving van het product vind ik wel leuk en het doet me ook gek genoeg direct denken aan L’oréal als ik het zie. Een ietwat luxer merk dan Catrice en essence bijvoorbeeld. Volg goede moed pakte ik de L’Oréal Bambi Eye mascara erbij en ging aan de slag. Mijn vragen zijn vaak of een mascara goed is op te bouwen, niet gaat klonten en ook niet te droog of te nat is van structuur. Dit heb ik al eens gehad en dat zijn voor mij wel direct afknappers.

l'oréal bambi eye mascara

De mascara heeft een siliconen borsteltje en uit ervaring weet ik dat ik bij mezelf hiermee het meeste volume bereik. Heeft natuurlijk ook met de mascara zelf te maken maar dit soort borsteltjes zijn daar het fijnste voor.

l'oréal bambi eye mascara

De foto heb ik expres even zo gemaakt zodat je van de zijkant goed ziet wat het effect is. Hij geeft dus wel wat krul maar het is niet zo dat mijn wimpers ineens erg lang zijn. Dit heeft absoluut ook te maken met je eigen wimpers. Krullen deze al van zichzelf? Hoeveel wimperhaartjes heb je? En dat soort factoren.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De false lash mascara bereikt elk haartje voor gedefinieerde en klontvrije wimpers. De zwarte zijdezachte formule van de zwarte volume mascara houdt de wimpers zacht. Hierdoor lijken de wimpers verlengt en ben jij bambi eyed but never shy.

De L’oréal Bambi Eye mascara is een leuke mascara en is goed op te bouwen. Hij bezorgd mij geen klontjes en separeert mijn wimpers goed tot op zekere hoogte. Of ik echt lengte heb? Ik twijfel, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn wimpers zelf liggen die niet geweldig krullen. Alles bij elkaar genomen ben ik wel tevreden met deze mascara. Kleine kanttekening is wel dat hij erg chemisch ruikt, een beetje naar lijm.

Ik kocht deze mascara bij bol.com, maar het is bij diverse drogisterijen te koop. Vaak heeft L’oréal ook wel kortingen waardoor je het voor een kleinere prijs kunt kopen. De prijs ligt zonder korting op ongeveer €18.

Lees ook:
Mijn week in foto’s #12 (baan opgezegd, LOI opleiding en sollicitaties)
Lady Speed Stick deodorant review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?