Kneipp body mousse Morning Kiss

kneipp body mousse morning kiss

Zelf heb ik Kneipp douche foam in Morning Kiss al geprobeerd en vond het super leuk dat er nu ook een Kneipp body mousse Morning Kiss is! De geur alleen al is echt super lekker. Het is echt een frisse zomers geur. De geur van de body foam en de body mousse zijn dan ook identiek (gelukkig!).

Lees ook: Kneipp Arnica voor soepele spieren

Na het succes van de douche foams introduceert Kneipp een innovatief nieuw product voor de dagelijkse huidverzorging: Kneipp Body mousse. Een lichte, luchtige mousse met ultraverzorgende natuurlijke ingrediënten. Dit product is ideaal voor een zachte verzorgde huid binnen een handomdraai. De mousse ruikt heerlijk, trekt lekker snel in en geeft geen plakkerig gevoel.

Kneipp body mousse Morning Kiss

kneipp body mousse morning kiss

Kneipp Morning Kiss is voor iedereen die zin heeft in een frisse fruitige geur en liefdevolle verzorging. De zachte geur van oranjebloesem en de natuurlijke, voedende jojobaolie zorgen voor een bijzondere ervaring en een soepele zachte huid. Nu verkrijgbaar in douche foam en body mousse, een heerlijke vrolijkmakende combinatie.

De fles waar Kneipp body mousse Morning Kiss in zit is ook identiek aan de body foam. Het is een stevige fles met een plastic dop. Ook ziet hij er qua uiterlijk en kleuren precies hetzelfde uit. Kijk dus wel goed uit als je op pad gaat om het aan te schaffen 😉 je zult goed op de naam moeten letten. Ik kan me voorstellen dat als je niet goed kijkt, je snel de verkeerde meeneemt. De kleuren van de fles vind ik ook wel goed passen bij de geur. Lekker vrolijk en zomers.

kneipp body mousse morning kiss
kneipp body mousse morning kiss 3 | DoorMariska

Voor gebruik is het belangrijk dat je goed schud met de fles. Als je ermee schud lijkt het net of er een groot blok in zit van product, maar toch is het een soort van vloeibaar als het eruit komt. Best gek! Goed schudden is dus heel erg belangrijk! Het is wel goed opletten met het indrukken van de knop omdat je al snel teveel product hebt. Ook zet de mousse uit op het moment dat het uit de fles komt. Je hebt dus maar een klein beetje nodig wat je goed kunt uitsmeren.

kneipp body mousse morning kiss 4 | DoorMariska
kneipp body mousse morning kiss 5 | DoorMariska

Zo kun je zien dat je maar een klein beetje nodig hebt en daarmee je hele onderarm kunt insmeren. Het is dus ook nog eens zuinig in gebruik.

kneipp body mousse morning kiss 6 | DoorMariska

Conclusie

Naar mijn mening is deze body mousse echt zijn geld waard! De geur is heerlijk, het product trekt snel in en het zorgt ook voor voldoende hydratatie van mijn huid. De geur vind ik daarbij ook nog eens lekker. Denk dat ik deze vooral gebruik bij zonnig weer, daar past de geur namelijk prima bij! Gelukkig is het product ook niet plakkerig op mijn huid en dat is een groot pluspunt. Je kunt je dus vrij snel al weer aankleden.

Zomerse tip!
Zet Kneipp Body mousse even in de koelkast en je hebt een ideaal verkoelend en verzorgend after-sun product!

Info en verkrijgbaarheid

Je koopt de Kneipp body mousse Morning Kiss onder andere bij bol.com voor €9,99. Daarvoor krijg je 200ml aan product. Vanaf 20 juni 2016 is deze verkrijgbaar. Ook is het verkrijgbaar bij de drogisterijen die het merk Kneipp verkopen.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook