Kneipp home fragrance geurstokjes en kaars review

kneipp home fragrance geurstokjes & home fragrance

Kneipp is voor mij al een hele tijd een favoriet merk. Ik vind de douchegels echt heerlijk, de douche foams en nu komt Kneipp ook met de Kneipp home fragrance geuren in geurstokjes en kaarsen. Zelf ontving ik de lavendel geurstokjes en de kaars in Cosy Moment. Lavendel is normaal gesproken niet een geur die ik zelf snel zou aanschaffen dus ik was erg benieuwd. Lavendel heeft vaak wel een kalmerende werking dus ik besloot de lavendel geurstokjes in mijn slaapkamer neer te zetten. De Kneipp kaars in Cosy Moment heb ik direct aangezet en helemaal opgebrand. Normaal vind ik dat die geuren van geurkaarsen niet zo goed te ruiken zijn.. Lees mee!

Kneipp home fragrance

kneipp geurstokjes & home fragrance

De geurkaars ontving ik in de geur Cosy Moment is macadamia star anise en orange, zoals het omschreven wordt. Normaal gesproken ben ik huiverig voor geurkaarsen omdat ik meestal de geur niet echt ruik. Bij deze is het anders en ruik ik de geur juist heel erg goed. Het komt op mij over als een hele zachte geur, maar wel erg knus. Cosy dus. De kaars heeft dagenlang bij mij aangestaan voor hij helemaal opgebrand was. Kneipp zegt over deze kaars in Cosy Moment:

Verander je huis in een oase van wellbeing! De Kneipp geurkaars Cosy Moment Macadamia-Star Anise-Orange met natuurlijke essentiële anaijsolie zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

Daar ben ik het helemaal mee eens! Normaal staat er ook wel bij hoeveel branduren een kaars ongeveer zou moeten hebben maar dat kan ik niet vinden op deze verpakking. Wat wel leuk is, is dat je dit potje met de houten deksel nog kunt hergebruiken op het moment dat de kaars op is. Er staat uitdrukkelijk dat het niet geschikt is om voedsel in te bewaren maar er kunnen natuurlijk genoeg andere dingen in bewaard worden. De prijs voor de kaars is €7,99 wat een prima prijs is.

Kneipp home fragrance  lavendel sticks

kneipp geurstokjes & home fragrance

Lavendel is normaal niet zo mijn geur maar bij deze Kneipp Home fragrance geurstokjes kan ik de lavendel geur wel waarderen. Omdat lavendel een kalmerende werking schijnt te hebben leek het me wel fijn deze in mijn slaapkamer neer te zetten. Ooit heb ik eens van The Body Shop de Sleep mist geprobeerd bij een vriendin en daarvoor in de plaats lavendel spray gekocht. Ik merkte niet super veel verschil maar wel een beetje. Dat je toch wat lekkerder in slaap valt lijkt het. Dat is tenminste mijn ervaring 馃檪 Deze geurstokjes lijken ook wel een beetje te helpen en voor mijn gevoel slaap ik net iets dieper. Dus wat dat betreft kan ik deze lavendel geur wel heel erg waarderen. De geurstokjes zijn er in meerdere geuren en kosten €8,99.

Wat mij betreft zijn de Kneipp Home Fragrance producten zeker goedgekeurd en wil ik er nog wel meer van proberen. De kaars gaat sowieso nog een keer gekocht worden want dat is wel een favoriet en mis hem ook wel nu hij helemaal opgebrand is. Kneipp Home Fragrance is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en andere producten van Kneipp ook bij bol.com.

Lees ook:
Kneipp kruidenthee Goede Stoelgang
Kneipp Arnica voor soepele spieren
Kneipp Silky Secret lijn
Salt of the earth melon & cucumber + lavender & vanilla

Heb jij al iets geprobeerd uit de Kneipp Home Fragrance lijn?

6 Reacties

 1. 26 oktober 2018 / 19:17

  Ik ben ook niet de grootste lavendel liefhebber, maar ik kan me voorstellen dat hij voor op de slaapkamer wel erg fijn kan zijn! Ik had die pillow spray van TBS ook, ik vind hem erg fijn. Of ik beter slaap erdoor weet ik niet 馃槢

 2. 23 oktober 2018 / 12:17

  Oeh, heerlijk. Ik ben helemaal fan van de geuren van Kneipp, dus die geurstokjes ga ik sowieso uitproberen. Zelf ben ik ook wel iets meer te vinden voor de gezelligheid van geurkaarsen, maar op zich heb je aan zulke stokjes wel meer denk ik. Die verspreiden, in tegenstelling tot kaarsen, constant geur. Plus, ik vind ze er ook nog eens erg leuk uitzien. Simpel maar stijlvol. Mooi!

 3. 23 oktober 2018 / 10:03

  Ik heb nu pas geurstokjes van Rituals in het kleinste kamertje staan. Wel handig dat je die niet steeds moet aansteken of een kamerspray moet verstuiven, haha. Op dat vlak vind ik geurstokjes erg fijn, maar mijn grote liefde blijven natuurlijk geurkaarsen. 馃檪

 4. 23 oktober 2018 / 07:14

  Ik kan juist geen geur ‘verdragen’ in de slaapkamer. Het houdt me juist wakker;-) Evengoed ben ik de laatste tijd wel into de geurstokjes. In tegenstelling tot een kaars heb je hier namelijk altijd plezier van, en dat is leuk!

  • Mariska
   Auteur
   23 oktober 2018 / 07:54

   Ja dat is waar. Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar kaarsjes eerlijk gezegd 馃檪

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.