The Body Shop body butter trio Christmas gift

the body shop body butter trio christmas

Op heel veel blogs zal ik het al voorbij komen, The Body Shop body butter trio met 3 heerlijke geuren body butter die speciaal voor de kerstdagen is uitgebracht. Body butter gebruik ik veel te weinig, maar heb ik eigenlijk wel nodig gezien mijn droge huid. De geuren en omschrijving spraken mij erg aan dus deze wilde ik hebben! Vandaag ga ik dan ook laten weten wat ik van The Body Shop butter trio vind. Het setje is trouwens ideaal als je net als ik niet vaak body butter gebruikt of af wilt wisselen met verschillende geuren. Dan heb je niet direct zo’n grote pot die je op hoeft te maken.  Ben je al benieuwd?

The Body Shop body butter trio Christmas Gift

the body shop body butter trio christmas gift

The Body Shop body butter trio heeft, zoals de naam al zegt, 3 body butters in het pakketje zitten. De geuren zijn Berry Bon Bon, Vanilla Marshmallow en Peppermint Candy Cane. Als je naar de verpakkingen kijkt dan verraad dat de geur ook wel. Naar welke geur ik het meest benieuwd was? Naar allemaal! Mijn lievelingsgeur is nog steeds de Shea lijn en vorig jaar kocht ik iets uit de Vanilla Chai limited edition. Nu was het dus tijd om deze 3 heerlijke geuren te proberen.  En ja, de geuren, wat vind ik ervan?

Berry Bon Bon

the body shop body butter trio berry bon bon

Als je de deksel eraf draait dan komt de geur van framboos je echt direct tegemoet en niet zo’n beetje ook. Als je framboos niet lekker vindt, dan kun je deze beter niet uitkiezen. Hij is echt heel erg zoet en doet mij een beetje denken aan yokidrink. Ken je dat? Persoonlijk vind ik hem wel lekker en misschien zelfs een beetje too much. Vies vind ik hem absoluut niet, maar je moet er tegen kunnen.

Vanilla Marshmallow

the body shop body butter trio vanilla marshmallow

Vanilla Marshmallow is wat minder intens. Als je de deksel eraf draait dan ruik je niet gelijk super veel vanille maar het is eerder een hele zachte en verzorgende geur. Heel fijn als je de geur niet heel erg wilt ruiken. Het is ook niet een te zoete geur, maar eigenlijk gewoon precies goed. Niet te overheersend.

Peppermint Candy Cane

the body shop body butter trio peppermint candy cane

Peppermint Candy Cane is tot nu toe wel mijn favoriet. Van tevoren wist ik niet echt wat ik van deze geur moest verwachten maar hij is goddelijk. Als je de deksel eraf draait ruik je wel gelijk lekker frisse pepermunt geur, maar weer niet zo overheersend als Berry Bon Bon. Het is een pepermunt met een soort zoete twist er doorheen. Eigenlijk zoals je hem al op het plaatje van de verpakking ziet. Bij het aanbrengen op de huid voel je hem ook helemaal ‘koud’ worden en dat voelt lekker fris aan. De geur blijft heel subtiel hangen op de huid en maakt de huid heerlijk zacht

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Oh ik vind dit zo’n leuk setje en de geuren zijn echt heerlijk. The Body Shop body butter trio is dan ook echt een super leuk kerstcadeautje en ben blij dat ik hem heb aangeschaft. Elke body butter heeft 50ml aan product wat een prima hoeveelheid is. Het is ook zuinig in gebruik en je hebt echt maar een beetje nodig dat je makkelijk over je lichaam kunt verdelen. Voor deze 3 geuren betaal je in dit setje €12 wat ik een prima prijs vind. En echt, het is zó leuk om cadeau te doen.

Alle andere kerstcadeaus van The Body Shop vind je hier.

Lees ook:
Shea Body Butter – The Body Shop
Wild Argan Oil Body Shop body butter & miracle solid oil
Treaclemoon body butter The Honeycomb secret
Estee Lauder Holiday Blockbuster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *