Mijn werkplek in het nieuwe huis

by Mariska

Sinds een maand woon ik in Edam in mijn nieuwe kleine woning met een tuin. Ik heb al vaker mijn Alex bureau van Ikea laten zien en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Alleen wilde ik nu wel een beter werkplek maken omdat ik geen extra kamer heb. Voor nu hoef ik geen eethoek te hebben en daarom koos ik ervoor om mijn werkblad van 150cm te verruilen voor een van 200cm breed. Zo heb ik het korte muurtje in mijn huiskamer helemaal voor een werkplek. Ik ben er heel erg blij mee en wil graag wat foto’s daarvan laten zien. Foto’s van het bureau en de spullen die ik op het bureau heb staan.

Nieuwe werkplek

nieuwe werkplek ikea alex bureau

En dit is mijn werkplek! Net als het samengestelde Ikea Alex bureau van eerst eigenlijk. Mijn werkblad was toen 150cm en vond ik eigenlijk wel genoeg, maar toch wilde ik nu een grotere. Het was alleen wel een dingetje, want hoe vervoer je een 200cm lang bureaublad in een auto? Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik ook nog graag een Ikea Malm ladekast wilde hebben voor in mijn slaapkamer en had ik ook nog een kastje voor in de douche nodig. Ik bestelde daarom deze 3 items en liet ze bezorgen voor €45 (!) extra. Dat is best een bedrag, maar aan de andere kant ook wel handig omdat je zelf niet loopt te klieren met een auto of een aanhanger. Net zo makkelijk dus! :)

Nu heb ik lekker veel plek om te werken en heb ik er veel leuke spullen op kunnen zetten om het net wat gezelliger te maken. Een heel leeg bureau vind ik ook maar saai. De schilderijen kom ik op terug in een later artikel, want ik heb er nog veel meer!  Uiteindelijk wil ik de schilderijen op gaan hangen boven mijn bureau, maar voor nu even zo. Evengoed een gezellige werkplek. En dan nog wat close-up foto’s..

nieuwe werkplek elle
nieuwe werkplek unicorn
nieuwe werkplek letterboard
canvas doek vriendje

Ik ben echt heel blij met het resultaat en geloof dat ik het bloggen weer ga oppakken nu alles een beetje af is. Het was een beetje uit mijn systeem en dat vind ik best jammer. Verhuizen kost best wat tijd, zeker als er best wat gedaan moet worden. Wat vinden jullie van de werkplek?

Oh, en deze foto wilde ik jullie ook nog laten zien! Hij staat dan wel niet op mijn werkplek maar zeker wel in de huiskamer. Ik mocht een foto op canvas uitzoeken van CanvasCompany.nl  en vond het nog best lastig om een foto uit te kiezen. Van mijn lieve kleine vriend had ik deze foto een keer genomen en vond hem zo leuk, dat ik deze heb gekozen. Zoals je ziet is hij best groot maar wel erg leuk :) Ben er super blij mee! Oh, en ik maakte nog een leuke foto een paar dagen geleden waarop je hem ziet en precies dezelfde blik heeft, haha!

Met nog een aantal artikelen wil ik een kijkje in mijn huis geven. Nu is het de werkplek, maar ik heb bijvoorbeeld ook best veel items van Marktplaats en wil dat ook laten zien. Net als mijn slaapkamer bijvoorbeeld en niet te vergeten mijn tuin! :) Voor nu ga ik het bloggen weer oppakken en meer foto’s maken.

Lees ook:
Ikea Helmer, Lack en Lennart en het in elkaar zetten ervan..
Mijn bullet journal en wat ik allemaal gebruik
Op zoek naar het perfecte bureau

Wat vinden jullie van mijn werkplek? Heb jij ook een Ikea bureau?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?