Mijn bullet journal en wat ik allemaal gebruik

by Mariska

Je kon even geleden al zien dat ik begonnen was aan een Bullet Journal. Zo liet ik de leukste Bullet Journals zien en reviewde ik een boek ‘Bullet Journaling – zo doe je dat!’. Ik begon in het mooie kurken notitieboekje van de Hema , maar toch uiteindelijk gekozen voor een échte Bullet Journal met daarin stippen om het allemaal net wat makkelijker te maken. Ook heb ik alweer wat spullen verzameld die ik hiervoor gebruik. In dit artikel ga ik laten zien wat mijn weekindeling is van deze week én wat ik nu allemaal heb en gebruik.

Mijn bullet journal en wat ik gebruik

stabilo fineliners en stiften pastel

Allereerst gebruik ik de Stabilo markeerstiften in de pastelkleuren. Die vond ik vanaf het begin al heel mooi en toch maar aangeschaft. In mijn ogen niet heel budget, maar vind het nu al het geld waard! Ze zijn zo mooi! :) Stabilo Boss pastel stiften – €7,99

Daarnaast heb ik een pakketje met neon kleuren in zowel fineliners als stiften. Dit is een pakketje en kocht ik bij Trekpleister met een kleine korting. De kleuren zijn veel feller dan de pastelkleuren, maar ook heel erg mooi. Je kunt dan leuk afwisselen en bijvoorbeeld mooie dunne lijntjes zetten die erg opvallen. Ook verkrijgbaar bij bol.com.

Ook kocht ik de pastelkleuren stiften, maar dan stiften met een wat dunnere punt. Deze punten zijn wel weer dikker dan de fineliners, dus op die manier kan ik mooi afwisselen. Deze pastelstiften zijn alleen wel iets feller qua kleuren dan de pastel markeerstiften. Het komt dus niet overeen. Al had ik dat wel gehoopt. Bij bol.com te koop.

handlettering 4

Onder de potloden zie je de fineliners en stiften die ik heb van Hema. Deze zijn goedkoper dan de Stabilo stiften en fineliners, maar zijn ook hele andere kleuren. Volgens mij kostte het per verpakking €2,00 wat in mijn ogen goed betaalbaar is. Meer de ‘normale’ kleuren. Ook leuk, want ik gebruik de zwarte fineliner weer om in mijn Bullet Journal te schrijven.

bullet journaling zo doe je dat 1

En natuurlijk het boek Bullet Journaling – zo doe je dat! Dit boek heb ik nog maar net ontvangen en heb er al best wat uit kunnen halen. Van leuke trackers tot leuke kleine tekeningetjes (doodles) en andere dingen. Echt een aanrader dit boek als je een Bullet Journal wilt gaan bijhouden.

bullet journal weekly spread

Dit is hoe ik mijn week heb ingedeeld voor deze week. Ik heb ook een voorblad gemaakt, maar heb daar 2018 neergezet in plaats van 2017 dus dat is een beetje een blunder, haha. Al die doodles en trackers vind ik super leuk, maar ik hou er ook van om het simpel en overzichtelijk te houden. Daarom schrijf ik alleen met zwart en gebruik ik voor de dagen, de tracker en de week een pastelkleur. Dat vind ik net iets mooier dan een hele felle kleur en zo is het mooi één geheel.

Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien wat ik hiervoor gebruik en hoe ik het heb ingedeeld. Op Pinterest kun je echt zo ontzettend veel vinden over het maken van een Bullet Journal en inspiratie opdoen. Dit doe ik dan ook heel erg vaak als ik weer iets nieuws wil maken. Oh, ik gebruik ook geen liniaal en doe alles uit de losse hand. Vind ik toch wel iets hebben :)

Lees ook:
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
Tag: Mijn blog content tag
Stickers maken je leven overzichtelijk en leuker
Bullet journaling – zo doe je dat!

Hou jij een Bullet Journal bij?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?